24sata-astro

OVAN VOLI DOMINACIJU, Račića SU GUNĐALICE: Ovako se ponašaju horoskopski znaci U BRAKU

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Iako smo svi individue za sebe, s različitim obrascima ponašanja, ipak svaki horoskopski znak ima ono nešto svoje zajedničko po čemu je prepoznatljiv.

Ukoliko vas zanima kakav će netko biti kada uplovi u bračnu luku, samo pronađite njegov / njezin znak i pročitajte što vas čeka.

OVAN (21.3.- 20.4.)
ON – Predstavnici vašeg znaka nemaju ništa protiv braka, naprotiv iako važite za egocentručnu osobu, volite osjećanje sigurnosti koje vam brak pruža. Muškarc Ovan uglavnom bira ženu koja mu može u svakom pogledu imponirati, a da ipak on bude dominantan. Ovan bira lijepe, uspješne ali ne i pretjerano ambicozne žene. Brak za njega nije avantura nego odluka o kojoj dobro razmisli prije nego što je donese. Trudi se iako možda nije zadovoljan da brak opstane.

ONA – Može imati nekoliko brakova, za nju je brak avantura ali ipak dobro bira za koga će se udati. Njezin partner mora biti uspješan, koristi više razum nego srce a najveći afrodizijak za ženu Ovna je uspješan muškarac. Trudi se da ostavi dojam savršene žene mada je previše strastvena da bi odoljela freltu i raznim izazovima. Voli djecu, vrlo je sposobna organizirati porodičan života ali se trudi da joj uvijek ostane dovoljno vremena za njena osobna interesovanja.

BIK (21.4.-21.5.)
ON – Jedan od najstrastvenijih ali i najsporijih muškaraca u horoskopu može vrlo mlad poželjeti ući u brak i ako se osjeća nesputanim a pri tom supruga vodi računa o svemu, biće gotovo idealan suprug, osobito ako je pravi tip Bika domaćina. Voli izlaziti, češće sam nego sa suprugom i voli muški društva. On je bolji s godinama pa treba na njega pripaziti jer ga žene smatraju izuzetno šarmantnim i karizmatičnim a da se on najvjerojatnije mnogo i ne trudi ostaviti takav dojam.

ONA – Ni supruga Bik nije od onih žena koje priznaju godine pa i na nju treba pripaziti. Jedna od najljepših žena Zodijaka trudi se da ostane i dalje ne samo lijepa i poželjna za supruga nego prvenstveno za samu sebe a i za druge. Dobar organizator, dobra domaćica, praktična i osjećajna, dobra majka, ali nikada ne gubi iz vida da je na prvom mjestu žena. Uspijeva održati brak čak je u stanju preko mnogo toga pređe da bi ako ništa drugo ostavila privid harmonične obitelji.

BLIZANCI (22.5.- 21.6.)
ON – Beskrajno šarmantan, idealan sin, mladić, brat, prijatelj a kao suprug je pomalo nestalan, osim ako mu podznak nije u Jarcu ili Biku. Sa njim nije nikada dosadno on je ženi prvenstveno najbolji prijatelj i umije i te kako cijeni njenu karijeru, njezine uspjehe, ne voli previše romantike. Njegovo pravilo u braku je – “Ne sputavaj me, neću te sputavati”. Na njega treba pripaziti, nikada ne znate gdje je is kim je a uvijek ima “logična” objašnjenja.

ONA – Vrlo joj je stalo do sigurnosti i braka iako to možda ne pokazuje. Prije braka vrlo društene i nestašna u braku može se itekako smiri i bude privržena partneru. Pomalo naivna, uvjerena da će ona biti glavna u braku, ali kao po pravilu bira dominantne muškarce koji nađu način kako da se izbore za svoju slobodu. Ako nije dovoljno mudra može kasno otkriti da njen dragi nije baš tako idealan kako joj se pri stupanju u brak činilo.

RAK (21.6. – 22.7.)
ON – Vrijedi za pravog domaćina što i jeste ali samo dok pravi roštilj. Uvijek voli pogleda sa strane i ostaje veliki dječak. Tek kada uđe u brak žena shvati da on nije baš tako spreman preuzeti aktivnu ulogu u bilo kojoj sferi života. Previše mazan, spor i pomalo lijen, hedonista, možda i veći od Bika ne dopušta sebi da ga brak na bilo koji način izmijeni. On ulazi u brak da bi mu bilo bolje a ne da bi morao voditi računa o brojnim praktičnim problemima. To sa zadovoljstvom prepušta supruzi.

ONA – Većini žena Rakova brak je imperativ pa mogu mlade da uđu u bračnu zajednicu koja onda postaje za njih prilično opterećujuća jer ne vole mnogo obveze. Isuvše žena, isuviše željna pažnje, romantike i veliki hedonista da bi sve ono što brak i život nose sobom izdržala bez gunđanja. Ne razvodi se lako ali sebe voli najviše i ako je brak previše ograničava, ma koliko godina da ima, napustit partnera. Dobra domaćica i majka, čak i dobar prijatelj bivšem suprugu.

LAV (23.7.-22.8.)
ON – Ni sam ne zna što hoće. Na momente mu se čini da nikada u brak neće ući, gleda kako su prošli njegovi prijatelji i uglavnom mu se to ne sviđa, pokušava ostati dječak, slobodni strijelac, ne voli usamljenost ali ni rutinu. Na kraju ipak završi pored dominantne, sposobne, atraktivne u uspješne žene i shvati da to i nije tako loše. Kao otac teško može djeci biti autoritet jer je on najveće dijete u domu. Sklon je flertu, teško da će baš da se upusti u nešto ozbiljnije od toga.

ONA – Aktivna, sposobna, samouvjerena, spremna ući u brak i mlada i više puta ako treba, za nju nema prepreke. Iako djeluje egocentrično ipak, kada se odluči za brak, to je onda za nju prioritetno i odlična je i supruga i majka. Uspijeva o svemu vodi računa, dama, domaćica, poslovna žena, fatalna zavodnica.Suprugu je idealna partnerica, uspijeva se bavi i njegovom karijerom, da ga potiče u svemu, ima energije na pretek.

DJEVICA (23.8. – 22.9.)
ON -Jedan od onih koje bi svaka majka poželjela za zeta dok ne uđe u familiju. I dalje šarmira, prijatan je, svi ga vole ali svoju suprugu najmanje primjećuje. Ona mu se nekako podrazumijeva a uglavnom vrlo mudro i intuitivno bira onu koja dugo neće shvatiti da je upala u klopku njegovog šarma koji se u braku gotovo i ne primjećuje. Odličan domaćin, sve zna da uradi u svemu je najbolji da se supruga ponekad pita je li ona u domu uopće potrebna.

ONA – Glavna “mučenica” Zodijaka pošto je dobra kćer, lijepo odgojena, ulazi u brak s brojnim idealima i romantičnom predstavom o braku koji za nju postaje priličo naporno radno mjesto. Ona nikada neće pokazati da je nezadovoljna, sumnjičava, da ima osjećaj da nije dovoljno voljena, poštovana, ali svi će primijetiti da se u braku promijenila. Uspijeva sačuvati svoj psihički mir jer kroz brak sazrijeva i postaje odlučna, s godinama mnogo dominantnija od supruga.

VAGA (23.9. – 22.10.)
ON – Pošto ima jedno lice za svijet, drugo za svoje bližnje sa samim sobom ne želi suočiti, gospodin u duši, romantičar koji to ne smije ispolji, vječito se pita kako osvojiti onu koja mu se sviđa. Rado bi ušao u brak ali ne može se odlučiti za to jer mu nijedna ne izgleda idealna. Bira ipak razumom prije nego srcem, supruga mora biti trezvena, praktična duha i sve samo ne ljubomorna. Priželjkuje strastvenu ženu a ipak se odlučuje za neku mirniju varijantu, odanu i privrženu.

ONA – Šarmantna, zaljubljiva, nedovoljno tolerantna, egocentrična, neće trpjeti ono što joj smeta. Važno je da nikad ne izgubi svoje osobno dostojanstvo niti voli bilo što žrtvuje za bilo koga pa ni za onog za kojeg se udala. Daje mu na znanje da je dama i da će kućne poslove morati radi netko drugi, ne rado prilazi štednjaku, prije toaletnom stoliću. S godinama sve mlađa i sve ljepša, ne odustaje od svega što joj život donosi, od flerta do avanture.

ŠKORIIJA (23.10.- 22.11.)
ON – Gotovo da nema Škorpioni koji se nije oženio, možda čak i mlad. On voli brak, voli ljubav, voli žene i voli da voli, bilo u braku ili izvan njega. Njegovom pronicljivom oku ništa ne promiče pa će tako vrlo mudro odabrati onu koja će mu po mnogim pitanjima sasvim lijepo odgovarati. Strast i bračni odnosi kod njega ne moraju biti sinonim, on uvijek ima nekog u rezervi, jednu voli, s drugom živi o trećoj mašta. Ipak, suprugu cijeni i čini sve da bi joj život pored njega bio udoban.

ONA – Ima mnogo prilika za udaju a kada se odluči to je prije razumom nego srcem iako mora prema suprugu da osjeća fizičku privlačnost. Maksimalno tolerantna sve dok je poštovana. Spremna je da ako ne dobije dovoljno ljubavi, pažnje i poštovanja ode dalje, možda ne iz braka ali se energetski i emotivno udaljava od supruga tako da se on osjeća kažnjenim. Odličan “igrač” koji uspijeva svoj život osmisli i kada je sretna i kada to nije. Požrtvovna majka.

STRIJELAC (21.11.- 21.12.)
ON – Po njemu matičari ne bi trebalo da postoje, on bi najradije da živi u hipi komuni, ne priznaje nikakve konvencionalne odnose ali ako mu se učini da bi brak bio za njega nova avantura, ili partnerica to od njega očekuje, učinit će to ” za nju “. Zapravo sasvim mu je lijepo u braku jer ne dozvoljava da mu bilo što remeti planove. Spreman je da se dogovara a uglavnom bude kako on želi. Flertuje i nakon ulaska u brak ali je ugodno biti s njim u društvu.

ONA – Ni ona nije ništa ozbiljnija jer ulazi iz strasti, iskreno voli osobu za koju se udaje, kod nje nema nikakvih kalkulacija i zato neće biti spremna na kompromise ako osjeti da joj je ugroženo dostojanstvo. Očekuje da se romansa nastavi u braku a ako toga nestane, svojski će se potruditi da brak ne bude monoton. Velika je podrška partneru kada je njegova karijera u pitanju čak je ona ta koja po mnogim pitanjima vodi glavnu riječ.

JARAC (22.12.-20.1)
ON – Pravi tip odanog, privrženog supruga i domaćina ne odriče se lako romantike koje ako u braku nema, snaći će se. Većina predstavnika ovog znaka ume da osmisli svoj život kako u braku tako i izvan njega. Pošto je to čovjek od karijere, neće dopustiti da mu bilo što naruši imidž. Nije pretjerano nježan ni zahtjevan ali većina predstavnika ovog znaka su ipak patrijarhalni i posesivni i biraju suprugu koja na tihi način dominira.

ONA – Gotovo idealna kada ne bi bila sklona pretjeranim očekivanjima i kada ne bi stalno tražila pozornost. Ne pristaje na prozaičan život, na svakodnevnu rutinu iako djeluje poslovno, hladno i suzdržano, krije strast ispod maske prividne ravnodušnosti. Vremenom u braku sazrijeva i pokušava od partnera dobije ono što želi: nježnost i pažnju. To se događa uglavnom previše kasno ili nikada pa romansu može lako potražiti i sa strane. Suprugu je najbolji prijatelj, kao majka previše popustljiva.

VODENJAK (21.1.-19.2.)
ON – Tvrdi da ga nikada nijedna neće “uhvatiti” za brak a ima bar dva-tri a da i ne zna kako mu se to dogodilo. Ako paralelno nema bar po neku simpatiju, njegova supruga može biti sretna. S njim je, iako je nepredvidiv, lako komunicirati ako nikada niste do kraja iskreni. Oni koji Vodenjaku otkriju svoju slabu točku ne mogu računati da će joj biti zanimljivi. Vodenjak voli misterije i misteriozne žene i što ste dalji od njega to ste mu draži, a to je u braku teško izvedivo.

ONA – Puna razumijevanja, velika prijateljica, velika majka i velika žena, ne uspijeva ostavi dojam fatalne zavodnice ma koliko da je zaljubljena. Ona ne krije koliko joj je stalo do partnera ali i ne krije kada je nervozna, neraspoložena, sumnjičava, ona je manje više kao otvorena knjiga zbog čega treba dobro pazi za koga se udaje, najbolje za nekog tko je maksimalno posvećen karijeri. Nije vjeran tip žene i to ne krije ali više priča nego što radi pa ostavlja mjesta za sumnju i kada za to nema razloga.

RIBE (20.2.- 20.3.)
ON – Romantični zanesenjak koji se uglavnom mlad oženi. Spreman je biti ono što se od njega očekuje ali njegova duša ne stari on ne sazrijeva u braku, on ostaje ono što je a to je vječiti zaljubljeni dječak. Pošto voli tajanstvene žene, nemoguće ljubavi, u braku je korektan a uzbuđenja može potražiti i na drugom mjestu. Ipak, važno mu je da supruga ništa ne posumnja i da joj pruži maksimu poštovanja i iluzije da je jedina.

ONA – Ima bar dva braka i nekoliko ljubavi. Moguće da prije braka ima prilično kompliciran ljubavni život, može mlada početi zajednički život pa napustiti partnera, vraćati mu se, sve dok ne shvati što stvarno želi. Potreban joj je stabilan, uglavnom stariji partnera a desi se da bude i sa mnogo mlađim jer joj je to interesantno, sve dok traje. Voli stabilne muškarce koliko i one nestalne, djecu voli, dom je uvijek pun prijatelja a ona prilično neorganizirana i šarmantna.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM