OVAN čupali KOSU, ŠKORPION NE BIRA PLEN: Ovako reagiraju znakovi Zodijaka kada NEMA SEKSA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Manjak seksa svatko doživljava na svoj način, međutim kada se tu upletu i zvijezde, stvari mogu biti poprilično zanimljive.

Neki znaci potpuno Sizni, dok je drugima vjerovali ili ne sasvim svejedno.

Provjerite kako koji znak podnosi apstinenciju.

OVAN čupali KOSU

Ovnovi su veliki ovisnici od seksa. Svoju seksualnu želju teško kontroliraju zato ni ne podnose čak ni kraća razdoblja apstinencije. A kad više ne može izdržati, kreće u napad. . Bez ikakvog uvoda potencijalnom partner će odmah dati do znanja da ga isključivo zanima fizički kontakt.

BIKOVI SE frustriran

Nije im lako, jer su po prirodi pohotni. Iako se trudi da ničim ne pokaže koliko je frustriran duga razdoblja bez seksa mogu ugroziti i suzdržanog Bika.

BLIZANCI NE ZNAJU GDJE SU

Vole mijenjaju parnera i lako se zasite svega. Kako su i dobri glumci, vrlo su uvjerljivi kad žele seks. Kada dobiju ono što žele, nestaju u potrazi za novim izvorom strasti, iako su predhodno obećavali trajan odnos i veliku ljubav.

RAKOVI PADAJU U DEPRESIJU

Mnogo Rakova živi u svijetu erotskih maštarija koje su mu kompenzacija za stvaran seksualni život. ovom znaku život bez seksa prilično teško pada.

LAVOVI SAMO RAZMIŠLJAJU O SEKSU

Lavovi vole hvale seksualnim pothvatima i brojem partnera, a nerijetko suprotnom spolu ističu da su odlični u krevetu i obećavaju nezaboravne trenutke. Zato razdoblje seksualne neaktivnosti prikriva jer u očima drugih želi zadržati sliku velikog i uspješnog ljubavnika.

DEVICE POSTAJU IZRAZITO nervoznim

Ako su silom prilike u apstinenciju, bježite od ovog znaka.

Manjak seksualne aktivnosti kompenziraju radom. Ako u braku ili vezi u kojoj ne dobiva dovoljno seksa, Djevica će se vrlo brzo ohladiti i odlučiti na dvostruki život s ljubavnikom ili ljubavnicom.

VAGE flertuje sa tamnom stranom

Vaga nije ovisnik o seksu nego o ljubavi. Oni su romantični i zaljubljive su prirosde. Problem predstavlja što ta dva pojma često brkaju. Ako njegovi pokušaji da zavede nekog odmah ne urode plodom, prelazi na drugu žrtvu.

ŠKORPION NE BIRA PLEN

Ovaj astro znak bez seksa ne funkcionira najbolje, pa je i tijekom apstinencije sve vrijeme u lovu na plijen. Kada je osvajanje u pitanju, oni ne odustajući dok se i druga strana, probuđena njegovom strašću, ne preda. Ako ne mogu se iskontrolišu Škorpioni apstinenciju rješavaju družeći se s “prijateljicama noći”.

STRIJELAC ĆE uskočiti u BILO ČIJI KREVET

On je u svemu “svoj” pa apstinenciju dobro podnosi, a nakupljenu seksualnu energiju izbacuje sportom, zabavom i rekreacijom. On je spontan u svemu, dobro se kontrolira pa je možda upravo to tajne njegove uspješnosti u osvajanju suprotnog spola.

Jarcem MOGU BEZ SEKSA

Nije im svejedno, ali bez seksa mogu izdržati prilično dugo. To ne znači da je nemaju želju, naprotiv, oni su izuzetno strastveni, ali su jako izbirljivi kada je izbor partnera u pitanju. Jarac je seksualno aktivan onoliko dugo koliko ga partner privlači i zanima.

VODENJAK SEKS MIJENJA ZA NEŠTO DRUGO

Čak i kad dugo apstinira, nije nestrpljiv u osvajanju. Lak plijen za njega nije dovoljno veliki izazov. Bez obzira na to koliko će to trajati, Vodenjak želi osvojiti nekog tko mu se jako sviđa.

RIBE KONAČNO TRAŽE LJUBAV

Kako ne razlikuju seks od ljubavi, uvijek su zaljubljene u onoga s kim su u seksualnim odnosima. Pripadnici ovog znaka nisu ovisnici o seks u pravom smislu te riječ nego o potrebi da stalno budu voljene.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €