24sata-astro

Ovaj horoskopski znak je uvjerljivo NAJLJEPŠI, ai najbolji čovjek: Ovo su njegove tajne

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Bit ćete bogato nagrađeni ukoliko ženu u ovom horoskopskom znaku tretirate kao kraljicu!

Jedna od zabluda, kada je Vaga u pitanju, jest njezin neodoljiv osmijeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmijana sa svima, te da ako želite nešto više s njom morate svojski da se potrudite. Dakle, to što vam se nasmijala, ne znači da će uskočiti u krevet s vama!

Venera, božica ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njezin položaj u znaku, kućama i njezini Spekta, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav. Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tijela, partnera koji će je obasuti papirnatim srcima i svježim cvijećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku. Iako vage djeluju smireno i pribrano, one mogu biti vrlo užurbane i romantične kada su opuštene. Žena vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovdje nema igara, jer to ne bi bilo fer!

Da je kralj solom bio kraljica, svakako bi bio Vaga. Žena Vaga utjelovljuje pravičnost, pravdu i ravnotežu. Iznimno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Karizmatične su, zanosne i vrlo lako osvojiti ljude oko sebe. U ženi vagi se utjelovljuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvijek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamjerne savjete za svoje pogreške, ali samo ako umijete logično da joj ih ukažete.

Žena vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svijet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvijek vidjeti i drugu stranu. Njezina racionalnost i hladna logika savršeno su spremni sagledaju problem iz svih kutova i da se uvijek stave u poziciju drugih. Zato drugima može djelovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve kutove i mogu se stave u svačiju poziciju. Malo kojem drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može pripisati. Potreban im je partner koji će im dati savjet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu s blizancima i vodolijama.

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI

Vaga muškarac je netko tko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Također, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac vaga želi zadovoljiti i da njega zadovolje. Seks ga ispunjava dvostrukim zadovoljstvom – i da daje i da prima. Željan je zavođenja, predigre, a možete čuti od njega i ponekad dirty talk. Šarmantan je u spavaćoj sobi, jednako kao i izvan nje. Prosto mu ne možete odoljeti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekivati ​​da zateknete krevet posut laticama crvenih ruža, bocu najfinijeg šampanjca, dvije savršene čaše pored kreveta i upaljene mirisne svijeće po čitavoj sobi. Muškarac vaga osjeća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i dat će sve od sebe da to potraje. On cijeni i gaji stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristran i iskren, muškarac vaga uvijek će se truditi da riječima ne povrijedi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbegavaće konflikte i provoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvijek u stanju vidjeti obje strane argumenta, baš kao i žena vaga. Ponekad se bori s neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga spriječiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobrać mnoge uzdahe i poglede, gdje god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca vage jeste zadovoljiti svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva prije svojih, što ga čini idealnim ljubavnikom. Onaj tko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu s blizancima, vodolijom, strijelcem i lavom.

SAVJET

Vage su vrlo romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspješnog partnera. Još jedan savjet: vage nikako ne toleriraju agresivnost ili tenziju. Prije će sjediti i šutjeti nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tijekom prvog sastanka.

Kako da zavedemo MUŠKARCA VAGU

Ukoliko želite zavedete muškarca vagu, morate biti spremni zadovoljite njegove romantične apetite, bilo da je u pitanju večera ili kulturni događaj. Ukoliko ste izvan tokova, nemojte ni pokušavati. Istina je: vage cijene sve što je lijepo. Rijetki su muškarci vage koji će biti s nekim tko ih fizički ne privlači.

Još jedan savjet: ako želite zavedete muškarca vagu morate pokazati naklonost i poštovanje prema ljudima koji su njemu bitni. Vaši izgledi su mnogo bolji kada su njegovi prijatelji i obitelj na vašoj strani.

Neka razgovor teče lagano, nježno, s komplimentima. Provedite sate pričajući s njim, jer on želi pričati s vama o svemu. Također, priznajte kada niste u pravu, tako da on zna sa sigurnošću da ste fer i da ne igrate igre. Očekujte vezu, ne samo seks. Muškarac vaga želi ljubav i brak, tako da ako mu kažete da želite isto, vrlo brzo će njegove ruke biti oko vašeg struka i neće vas puštati! To zaista jeste romantično!

Kako da zavedemo ŽENU VAGU

Žena vaga uživa biti u centru pažnje i očekuje da se prema njoj odnosite kao da je najvažnija osoba na svijetu. Ukoliko želite zavedete ovakvu ženu, prvo treba biti dobar slušatelj, a zatim i odlični u konverzaciji. Žena vaga obožava pričati o novim dešavanjima, ali najviše o sebi i svojim interesima. Ukoliko je ohrabrite u tom pogledu, bit ćete neodoljivi za nju.

Seks im je obično na drugom mjestu, ali to nikako ne znači da nisu strastvene. Tijekom svoje mladosti, poprlično su divlje i idu iz afere u aferu, ali kako postaju starije sve više žele skrasiti. Žena vaga je pomalo lenja kada je ljubav u pitanju, tako da ih morate ohrabrivati ​​i truditi se da im držite pozornost. Ako to uspijete, podićiće vas na pijedestal i obožavati. Bit ćete joj dragocjeni, skoro onoliko koliko je ona dragocjena sama sebi!

Ukoliko želite seks s njom, morate se potruditi da ispunite njene najdublje želje. Odnosite se s poštovanjem prema njenom tijelu, a nikad joj neće dosaditi da sluša koliko je divna! Kako je vaga sklona promjenama raspoloženja, tako nemojte očekivati ​​da će vam seks uvijek biti isti. Naprotiv, može biti zainteresirana svaki bogovetni dan, iz dana u dan …. a zatim izgubiti interes na mjesec dana! Nemojte to shvaćati osobno. To je naprosto odlika žena vaga. Ukoliko imate strpljenja i želite je “vratiti” iz tog varljivog raspoloženja, potrudite se da joj ugodite maksimalno! Pitate se da li ikad trebate prestati joj ugađate! Ne nikad! Ona je kraljica i nemojte to nikad zaboraviti! Također, nemojte zaboraviti da ćete biti bogato nagrađeni za takvo tretiranje, mnogo više nego što su drugi znakovi spremni učiniti! Dosada je jedan od načina da je izgubite.

KAKO VOLITE VAGU

Budite fer i širokih pogleda. Vage izuzetno cijene balans, pravdu i jednakost. Nije slučajnost da im je zodijački znak upravo vaga iliti kantar.

Nemojte nikad izolirati vagu iz društva. Ona je jedan od najdruštvenijih zodijačkih znakova, iako preferiraju manje, intimnije grupe. Ljudi ovog znaka vrlo su ponosni na svoje uglađene i dobre manire i uživaju s manjom i odabranom grupom prijatelja, navodi horoskopius.com.

Vage ne daju svoje srce tako lako, ali jednom kada ga daju onda je to do kraja života. Ukoliko volite vagu i ona vam uzvraća ljubav, vi ste izuzetno sretan čovjek. One su vrlo osjetljive i pazite da ih ne povrijedite.
Kod vage je sve u šarmu. One se svojski trude da vam ugode i naprave romantičnu atmosferu i morate to cijeniti.
Obično je vagina prva ljubav iz srednje škole, njezina prava ljubav. Međutim, događa se da toga ne budu svjesne jer se razdvoje, a kasnije nikom ne daju drugu šansu.

Vaga se nikad ne vraća u prošlost i nema druge prilike! Ako vam da jednu iskoristite je i ne čekajte drugu! Imate samo jednu šansu!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK