Ova žena ne čeka sudbinu, već uzima stvari u svoje ruke! UVIJEK je SVESNA SEBE i dobiva muškarca kojeg poželi!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Alfa ‘ženka’, ambiciozna, disciplinirana, organizirana, strpljiva, odgovorna, praktična, odlučna, neustrašiva, fokusirana na cilj i sretna tek kad do njega dođe …

Kao tipična predstavnica grupe zemljanih znakova, ona stoji čvrsto na zemlji i nije sklona sanjarenjima već živi u stvarnosti i uzima od nje najviše što može. Zbog svoje nepokolebljive ambicioznosti i poriva da stalno ide naprijed često sve ostale ostavi iza sebe, a skrenuti je s puta koji si je zacrtala nije lako.

Ona je – žena Jarac!

Nevjerojatno jaka, žena Jarac može prebroditi sve životne nedaće, a kakav je god problem zadesio uspjet će ostati sabrana i mirna te će odmah krenuti tražiti rješenje.

Može se učini hladnom i rezerviranom, no ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Dio svojih ambicija spremna je žrtvovati samo zbog jednog – obitelji. Kad nije njen dan, može biti previše tvrdoglava, neraspoložena, sramežljiva i pesimistična.

ljubav

U prirodi joj nije da se zaljubi na prvi pogled niti gubiti vrijeme na besmisleni flert za koji zna da ne vodi nikuda. Ljubav je za nju ozbiljna stvar i ako joj se netko sviđa neće pustiti sudbini da odradi svoje već će, uvijek svjesna svojih sposobnosti, uzeti stvari u vlastite ruke i pobrinuti se da dobije muškarca kojeg želi.

Partneru voli ugađa i brine se za njega zbog čega može se čini kao da je ona u vezi podložna, ali u stvari nikad neće izgubiti svoju urođenu neovisnost, odnosno neće zvisiti o partneru. Sa svojim životnim suputnikom želi biti ravnopravna, a uz njega će stajati i biti mu potpora iu najtežim momentima. Traži nekog tko će uspjeh voljeti isto koliko i ona pa je savršena veza za nju spoj ljubavi, sigurnosti i uspješnosti.

Strastvena je ljubavnica. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju prodrijeti do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nježnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti zadovoljiti njene emocionalne potrebe. Dobro može složiti i sa Škorpijom.

prijateljstvo

S obzirom da je prirodni vođa, žena Jarac često je “glavna” i među prijateljima.

Voli imati svoju privrženu “grupu” u koju se novi članovi teško puštaju, međutim kada shvatite kako grupa funkcionira prihvatit vas kao sebi ravnopravnog.

Prema prijateljima ponaša se gotovo majčinski pa nju uvijek možete pitati za savjet i pomoć, a baš kao što majke to rade i za svoju djecu, sklona je da pravi planove za svoje prijatelje za koje oni uopće ne znaju.

Kad je sve isplanirala, samo će ih kratko obavijestiti da večeras idu na klizanje ili da se Nova godina slavi u vikendici na selu. Jednako kao i obitelji, vrlo je odana prijateljima i uvijek im daje do znanja da na nju mogu osloniti.

izgled

Žena Jarac osvaja svojom klasičnom ljepotom, njezin cjelokupan izgled vrlo je dopadljiv, a prvo što svi na njoj primijete su visoke jagodične kosti koje joj daju posebnu eleganciju i šarm. Tipičnu predstavnicu znaka karakteriziraju duži nos, izražajno i skladno lice, duboke, pomalo mračne oči, vitka figura i tanak vrat, naglašena ramena te čist i blistav ten.

Ima vrlo dobro i precizno oblikovane obrve, a senzualne usne daju dodatan šarm njenoj pojavi. Kosa joj je obično tanka i svilenkasta tamnijih boja i nijansa. Osim izražajnim jagodicama na prvu osvaja i svojim prekrasnim osmijehom za koji stalno dobiva komplimente. Ima lijepo oblikovane noge, tanke gležnjeve i mala stopala zbog kojih je njezin hod brz, okretan i siguran. Uvijek izgleda svježe i mlađe nego što zapravo jest.

stil

Status i imidž važni su ženi Jarcu zbog čega iz kuće nikad neće izaći nemarno odjevena. Odjevnim stilom ističe svoju individualnost, a njene odjevne kombinacije najčešće su stroge, poslovne, preciznih i čistih linija.

Ono u čemu istinski uživa su modni dodaci i skup nakit, ali nikako prenapadan i kičast.

Nikad ne kupuje nerazumno i izvan svojih mogućnosti već onda kad sebi to zaista može priuštiti. Ona zna koliko njezin teško zarađeni novac vrijedi i ne troši ga besmisleno, već kupuje precizno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €