24sata-astro

OVA DVA horoskopska znaka nemaju ‘ORGAN ZA LJUBAV’: Male su šanse da vam VEZA s njima uspije

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Iako ne možemo generalizirati čitavu populaciju i znamo da veliku ulogu u formiranju ličnosti, sklonosti i sposobnosti igraju roditelji, društvo i okolina, možemo na temelju horoskopskog znaka sa 90% preciznosti otkriti osobu koje najvjerojatnije nema emocija ili prosto nikada ne sluša svoje srce.

Ono što oni kažu da osjećaju, duboko u njihovim dušama izgleda sasvim drugačije nego što vam se može učiniti, a zvijezde vam otkrivaju koja to dva znaka nemaju “organ za ljubav” a da toga nisu ni svjesni.

I naravno, uzmite u obzir da je ovo samo astro-zabava!

JARAC

Osobe rođene u znaku Jarca imaju velikih poteškoća da razumiju svoje emocije. Oni znaju biti jako odgovorni, brižni i pažljivi, a kako je riječ o ljudima koji su nerijetko i izrazito inteligentni i obrazovani, na prvi pogled za njih se nikada ne bi moglo reći da nemaju emocija. U njihovom ponašanju nećete primijetiti ništa neobično. “Testovi ljubavi” na kojima oni često padaju su situacije ili iskušenja u kojima moraju birati između “dvije ljubavi”, gdje će oni uvijek presuditi u vlastitu korist.

Nemojte se iznenaditi ako vam prijatelj Jarac preotme ljubav, jer upravo je to situacija gdje oni moraju uzimati u obzir emocije drugih ljudi u situaciji koja se tiče njih osobno. U ovakvim situacijama možete se kladiti da će Jarac da gleda samo svoje intrese.

Ipak, kao roditelji oni su sjajni, a kada je u pitanju ljubav prema samom sebi tu su neprikosnoveni! Na kraju krajeva i ljubav prema samom sebi iziskuje emocije.

ŠKORPION

Dok budete pokušavali sa osobom u znaku Škorpiona uspostavite harmoničan ljubavni ili bračni život, proći će mnogo godina i izgubit beskrajnu količinu energije. Ovaj samoživi diktator čuvat će vas i držati uz sebe jedino ako pristajete na to da živite u njihovoj sjeni i pružate potporu njihovoj volji.

Oni su vrlo senzualni, a njihovi nadaleko čuveni seksualni apetiti veliki, pa vam se može učiniti da imate posla s emotivnom i strastvenom osobom. Samo vaša greška će biti ukoliko pomislite da sva ta vatra i strast dolaze iz slijepe ljubavi prema Vama, jer dok vas zaljubljeno gleda, Škorpion zapravo nije ni svjesna da je zavoljela svoj odraz u Vašim očima. Upravo će ova njihova osobina biti ključna kada se ponovo zaljubi i riješi da vas ostavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM