Otvaranje tarot karte – postupak, smisao otvaranja i svrha otvaranja

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U tarotu postoji pregršt načina na koje se otvaraju tarot karte. Otvaranje tarot karte, dakle otvaranje samo jedne karte, predstavlja tek jedan, ali vrlo vrijedan način. Otvaranje jedne tarot karte namjenjeno je poglavito početnicima. S ovom tehnikom se ne mogu očekivati ​​čuda u smislu kvalitete odgovora. Nema mjesta da bi se dobila širina u tumačenju. No, tehnika je jednostavna i daje dosta dobre rezultate.
Otvaranje tarot karte – postupak
Otvaranje tarot karte je najjednostavniji i najbrži način da se dođe do željenog odgovora. Postupak otvaranja je krajnje lagan i brz. Kao i obično, pitač se treba fokusirati na pitanje. Dok pitanje polako u sebi ponavlja, karte je potrebno lagano miješati. Kada pitač osjeti potrebu da treba stati s miješanjem, to treba i učiniti. Nakon toga karte je potrebno presjeći na tri dijela te ih ponovno vratiti na okup po želji. I onda se izvuče prva karta. I to je to.
Otvaranje tarot karte – smisao otvaranja
Otvaranje tarot karte se ne radi uvijek. Potrebno je biti upoznat s razlozima kada se pojedina tehnika otvaranja karta koristi. Otvaranje tarot karte se radi onda kada se želi dobiti koncizan odgovor, s da ili ne. Također, otvaranje tarot karte se može iskoristiti i onda kada želimo dobiti opis određene situacije. Primjerice, pitanje glasi: “Kako me XY osoba vidi?”. Podrazumjeva se da se s otvaranjem samo jedne tarot karte ne može dobiti odgovor o nekoj kompleksnoj situaciji kao što je npr. sudski postupak. Gotovo bilo koji tarot špil se može koristiti prilikom otvaranja tarot karte. Za nijansu je bolje koristiti klasičan tarot špil, a ne, primjerice, anđeoski tarot. Ponavljam, ovo nije kruto pravilo. Štos je u tome što je klasičan špil dizajniran tako da izvrsno pokriva sva životno važna pitanja.
Otvaranje tarot karte – primjeri
Što se konkretnih primjera tiče, siguran sam da bi svaki tumač tarota pronašao gomilu vrlo dobrih primjera gdje im je otvaranje tarot karte pomoglo da pruže kvalitetan odgovor. Primjerice, jedna klijentica je postavila sljedeće pitanje: “Da li me voli?”. Izvukao sam samo jednu kartu, Ljubavnici. Odgovor je glasio da, voli te! Drugi primjer: “Kako će mi biti na zabavi?”. Izvukao sam tri pehara. Bit će zabavno. Atmofera će biti opuštena. Tako je i bilo. Treći primjer: “Kako će proći poslovni sastanak?”. Izvukao sam pet mačeva. Sastanak će biti grozan. Svađat ćete se. Nikakav zaključak neće biti donesen. Tako je i bilo.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK