Ostavit ću vas BEZ DINARA: Ova 3 znaka su najveće SPONZORUŠE ZODIJAKA!

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

U današnje vrijeme se pojam “sponzoruša” veoma odomaćio. Djevojaka i žena kojima je jedini cilj da bez muke uživaju u novcu ima skoro na svakom koraku.

Neke su pritajene sponzoruše koje se kriju pod velom “časti”, ali svi znamo da “ispod Mire, 100 đavola vire”, dok ima i onih koje su ustvari poštenije, jer se uopće ne prave da ih je sramota što će svoje “kandže” da zariju u nečiji novčanik.

Ipak, Zodijak kaže da postoje 3 horoskopska znaka koji su najskloniji ovim “izletima”, a to su djevica, vaga i vodenjak.

Djevica

Naziv ovog znaka Zodijaka bi mogao zavarati. Štoviše, osobe rođene u tom znaku kao da imaju ugrađen skener za sponzore. Praktično su osobe, čvrsto na zemlji, i jasno što tu žele sigurnost. Neće se libiti da do nje dođu. Prići će momku koji to može im priuštiti, s dovoljno pametnom pričom i naizgled nenametljivom zavodničkom strategijom. Međutim, ako se novčanik izabranika u međuvremenu istanji, ne treba očekivati ​​da dama ne iskoristi novu priliku, odnosno “žrtvu”.

Vaga

Dugo procjenjuje, s obzirom da joj nedostaje odlučnosti, a svakako da u adute partnera ubraja i to koliko može joj pruži. Izgleda joj da je u toj “raspodjeli” dobila manje od drugih djevojaka, pa je to vodi u nezadovoljstvo na rubu depresije i sumnje u izbor koji je napravila. Ako treba, umješno će odigrati ulogu žrtve, kako bi voljeni shvatio da je neophodno da je odobrovolji nekim skupim poklonom. Prosto je to dio njenog komformizma u vezi, koji će koristiti ako se za to ukaže prilika, ne znači da ljubav na kraju neće pobijediti …

Vodenjak

Krasi je neovisnost, uz to je duhovita, pametna, avanturista. Nepredvidljiva je i žudi za uzbuđenjima. Uvijek će težiti da ima nešto svoje, jer strahuje da će izgubiti identitet u vezi. Ne voli da se veže, ona je slobodna kao ptica. Ukoliko joj date sve što je potrebno, Vodenjak će biti potpuno vjerna, tako da ne bi trebalo brinuti kad je negdje sama. No, zar u ljubavi i tako ulaganja nikad nije previše? I to u svakom smislu ?!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €