Neoprostivo MANE: Osobine zbog kojih horoskopski znaci raskidaju vezu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Motivi za prekid zaista mogu biti razni, a što točno pojedine horoskopske znakove može navesti na prekid veze saznajte u nastavku.

1. OVAN – posesivnost

Ne možete podnijeti posesivnost partnera jer ste izrazito neovisni i želite imati i vlastiti život izvan vašeg odnosa. Također, želite imati svoj prostor i svoju slobodu i nećete tolerirati nekoga tko vas guši, čak i ako vas guši ljubavlju.

2. BIK – nepoštivanje

Previše ste ponosni i imate izuzetno visoke standarde, tako da svatko tko vas ne poštuje, biće izbačen iz vašeg života. Bez obzira na to koliko volite tu osobu, nikada nećete gledati na nju na isti način, ako vam ikad, čak iu šali, pokaže nepoštovanje.

3. BLIZANCI – rezerviranost

Ne možete biti s nekim tko nije društven, jer vi žudite za aktivnim društvenim životom. Imate puno prijatelja i poznanika i treba vam partner koji je u stanju nositi se s ovom vrstom društvenog pritiska. Netko tko je mrzovoljan ili povučen neće odgovarati vašoj društvenoj ličnosti.

4. RAK – zatvorenost

Vi ste emocionalni i intuitivni i želite biti u mogućnosti razgovarati s partnerom i pomognete mu ako prolazi kroz teška vremena i ne želite krije tajne od vas. Ne možete biti s nekim tko je rezerviran i krije stvari od vas. Netko tko vam se ne otvara neće biti u mogućnosti da vam da snažnu emocionalnu vezu koju želite.

5. LAV – sramežljivost

Vi ste uvijek u centru pažnje i iako ne možete biti s nekim tko vam krade tu pažnju, ne možete ni biti s nekim tko to neće pokušati. Vi ste samouvjereni i želite partnera koji će vam na neki način pružati izazov. Ako ste s nekim tko je sramežljiv i rezerviran, osjećat ćete se kao da nema uzbuđenja u vezi, vama je potrebna osoba koja ima smjelosti.

6. DJEVICA – neambicioznost

Vama je bitna karijera i uspjeh. Želite partnera koji je na istoj valnoj duljini, koji shvaća vaš ciljeve i snove, ali ima i svoje vlastite. Ako ste s osobom koja je pasivna ili neambiciozni, uvijek ćete osjećati kao da nešto nedostaje u vašoj vezi i u vašim svakodnevnim razgovorima, jer to je uglavnom ono o čemu vi želite razgovarati.

7. VAGA – negativnost

Vi ste pozitivna osoba i uvijek mislite da je sutra bolji dan. Zato ne možete podnijeti negativnog ili dramatičnog partnera. Volite biti okruženi dobrim vibracijama i dobrom energijom i veza s osobom koja vam crpi energiju za vas ne dolazi u obzir.

8. ŠKORPION – laganje

Možete prihvatiti sve partnerove mane osim laganja. Laganje za vas znači kraj veze i to je vjerojatno najbrži način da vas se izgubi – čak i ako je to samo bijela laž. Vi cijenite iskrenost i transparentnost i nikada nećete oprostiti svom partneru laž.

9. STRIJELAC – lijenost

Ne možete biti s lijenom osobom, vi ste uvijek u pokretu i u potrazi za sljedećom ekstremnom avanturom, ako vaš partner ne drži korak s vama, vjerojatno ćete i dalje raditi sve te stvari bez njega. Dakle, vi treba pronaći nekoga tko je energičan da biste upotpunili svoj brzi način života.

10. JARAC – neodgovornost

Vi znate što želite i uvijek to i dobijete i želite nekoga tko može brinuti o vama, jer vi uvijek vodite brigu o svima ostalima. Ne možete biti s nekim tko ne zna biti odgovoran ili s nekim tko ne zna što želi. Zato nikada nećete trpjeti neodgovornog partnera, jer ćete uvijek osjećati kao da ste vi ona osoba koja se brine za vas oboje.

11. VODENJAK – praktičnost

Kako možete govoriti o svojim ekscentričnim idejama i snovima kada imate realnog partnera? Vi ste nekonvencionalni, buntovni i pomalo bizarni i ne možete biti s nekim pragmatičnim ili s nekim tko ne potiče vašu kreativnu crtu. Treba vam netko tko može sanjati s vama i podržati vaš najluđe snove, čak i ako ih ne razumije.

12. RIBE – neosjetljivost

Vrlo ste osjetljivi i emotivni čak i ako pokušate prikazati to drugačije. Bezobzirnost ili nebriga za vaša osjećanja dovoljno su dobar razlog da odete. Ne možete biti s nekim tko je sebičan, treba vam netko tko ima veliko srce.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €