24sata-astro

Ne gubite vrijeme! 14 LJUBAVNIH PAROVA HOROSKOPA čija je veza jednostavno OSUĐENA NA PROPAST

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U ovim horoskopskim kombinacijama može se javiti privlačnost, čak i zaljubljenost, ali je svaka duža emotivna veza osuđena na propast.

Škorpion i Lav

I Škorpion i Lav su vrlo jaki znaci što se ne uklapa uvijek u harmoničnu ljubavnu vezu iako se često misli da se ta urođena intenzivnost dobro uklapa kada su u pitanju ljubav i strast. Lav ume da nameće kontrolu, a Škorpion je često užasno posesivna tako da oboje u vezu ulaze sa svojim intenzivnim emocijama. Oboje su skloni eksplozivnim ispadima jer se i Lav i Škorpion izuzetno bore za ono što žele. Lavovi vole pažnju i da im netko hrani ego što Škorpiona često umara i nevažno joj je. Ova veza je takva da se, češće od bilo koje druge kombinacije, može završiti i zločinom iz strasti jer Lav ima potrebu da skriva tajne od Škorpiona, a Škorpion ume užasno reagirati kada to otkrije, posebno ako je u pitanju nevjerstvo.

Lav i Bik

Lav i Bik u vezi se bukvalno konstantno bodu jer su u pitanju dva užasno tvrdoglava znaka. Ukoliko ste tvrdoglavi i partner vam je isti takav znate kako to već izgleda. Oba znaka imaju potpuno različite prioritete od kojih ne odustaju. Lavovi često traže reflektore i način da steknu slavu, dok Bik traži stabilnost i sigurnost u životu. Ni jedno od ovo dvoje ne mijenja mišljenje oko toga kako treba živjeti život ni blizu lako, Bik neće dobiti potrebnu sigurnost od Lava, a Lav neće imati podršku Bika na svom putu. Ovo zaista ne funkcionira dobro. Ipak, mogu doći do suživota ako imaju izgrađeno obostrano poštovanje kada shvate da partner neće odustati od svojih potreba i želja kao što neće ni oni sami i onda nastave gledati na partnera kao na vrlo jaku i neovisnu osobu koja im imponuje.

Rak i Vodenjak

Rak i vodolia mogu osjećati privlačnost na početku veze, ali ono što ih privuče jedno drugom brzo i nestane. Vodenjak teži uzbudljivom i užurbanom životu, dok Rak voli puni baterije u svom domu. Raka često privuče Vodenjak jer mu zvuči uzbudljivo čitav koncept po kojem žive Vodenjaka, ali samo dok ne pregore u svemu tome i ne počnu žude za samoćom koja im je potrebna. Svima je to potrebno, ali ipak u ovakvoj vezi to postaje problem jer su u pitanju dvije osobe koje su na suprotnim stranama. Vodenjak ne shvaća promjene raspoloženja jednog Raka kom treba opuštanje u samoći što može prouzročiti nerazumijevanje i nedostatak strpljenja za partnera. Vodenjaku može dosaditi stil života Raka iako Rak u glavi ima mnogo toga zanimljivog pa često dolazi do nevjere.

Škorpion i Ovan

Škorpion i Ovan mogu upasti u razne neprilike jer su u pitanju dva vrlo neovisna znaka. U početku, ovo dvoje mogu biti potpuno obuzeti jedno drugim, s obzirom da su Ovnovi zavodljivi, a Škorpioni naglašeno seksualni znak. Ipak, problem je u tome što će Ovan nastaviti flertovati i dalje sa svima, a Škorpion je odana svojoj ljubomori i sasvim sigurno to neće prihvaćati najbolje. Bez obzira na to koliko Ovan bude pokušavao uvjeriti Škorpiona da to flertovanje ne znači ništa, Škorpion ipak nikad neće imati potpuno povjerenje u njega i biće zabrinut da će biti prevaren što će postati osnovni razlog za raskid. Ovan i Škorpion prosto teško pronalaze svoj ljubavni jezik.

Blizanci i Rak

Blizanci i Rak ekstremno teško funkcioniraju duže vrijeme u vezi. Blizanci su poznati po energiji koja od njih čini prave igrače. Nikad se ne suzdržavaju da iskažu svoj stav. Neke od njihovih tendencija osjetljivom Raku mogu biti grube i nepotrebne osjetljivim i odanim Rakovima. Blizanci su poznati po svojoj dvostrukoj ličnosti, a promjene u ponašanju i raspoloženju često previše zbunjuju prediktivnog Raka koji se stalno plaše da sve to ima veze baš s njima. Rak je na posljetku izuzetno osjetljiv. Nepredviđene okolnosti mogu iznijeti na svjetlo i neke nesigurnosti Raka što čini da se Rak sve više kači za Blizanca kom se to uopće ne sviđa. Ukoliko ovo dvoje brzo ne nauče kako komunicirati, stvari se vrlo lako raspadaju.

Vaga i Jarac

Vaga i Jarac se sudaraju na način koji može biti prilično opasan. Vaga je znak koji prilično mnogi daje i voli udovoljiti ljudima do kojih mu je stalo. Jarac, s druge strane, je tip osobnosti koji voli uvijek istjera svoje i sklon je kontroli, što može dovesti do toga da iskorištava Vagu koja je uvijek spremna da sve što žele bez borbe. Vaga je najčešće potpuno otvorena u svojim osjećajima dok Jarac najčešće ima potrebu biti distanciran od svojim osjećaje što dovodi do loše komunikacije kada su u pitanju emocije u vezi. Ipak, iako su potpuno suprotni znakovi, ukoliko Vaga i Jarac žele uspiju, potrebno je da se nađu negdje na sredini i da poštuju potrebe jedno drugog, ali za to je potrebno jako puno rada.

Djevica i Lav

Djevica i Lav se razlikuju po pitanju načina života i trošenja novca. Lavovi vole živjeti na visokoj nozi i da troše svoj novac dok Djevicama više prija štednja i izbjegavanje ekstravagantnih kupovina što ih izbacuje iz kontrole. Djevica voli drži konce u svojim rukama, da ima raspored za sve, i da znaju dobro što ih očekuje po pitanju financija. Bezbrižan način života jednog Lava može učiniti da se osjećaju izvan balansa čak do te mjere da se osjećaju potpuno ugroženo. Djevica unosi emocije u svoj intimni život na način na koji to Lav nikad ne čini tako da ovo dvoje često ne dođu ni do točke u kojoj dijele krevet. Oba znaka imaju tendenciju racionalizirati svoje ponašanje i to ih lako i brzo razdvoji.

Bik i Vodenjak

Bik i Vodenjak imaju jako male šanse da postanu pravi par. Oba ova znaka su vrlo određena u tome kako žive svoj život i teško će se žrtvovati zarad drugog tako da su na neki način osuđeni na propast čak i prije nego što i pokušaju ulaska u vezu. Vodenjaci su otvorene osobe, slobodnog duha, koje kroz život idu brzo i nepredvidljivo. Bikovi, s druge strane, vole stabilnost i mogu biti i pomalo posesivni pa je lako pretpostaviti zašto ovakav spoj ne funkcionira. Vodenjaka neće zanimati Bikova potreba da ih smiri i skrasi na jednom mjestu, dok se Biku ne dopada činjenica da Vodenjaka ne može kontrolirati kao i to što nisu sigurni u vjernost partnera.

Riba i Lav

Riba i Lav ne mogu složiti po mnogim pitanjima. Dok Lav sanja velike snove i spreman je da učini nešto i da ih ostvari, Riba najčešće samo sanjari o stvarima za kojima žudi nego što će preuzeti bilo što da svoje žudnje i ostvari. Lavu je to dosadno i vrlo frustrirajuće pogotovo kada se sanjarenje pretvori u mrzovolju, a ovu osobinu Ribe Lav može tumači i kao slabost i manjak snage. Lav traži puno pažnje što može činiti da se Riba osjeća neugodno. Lav voli da stvari istjera na čistac dok je Riba spremna sjedi i da se Guđe u svojim emocijama tako da je ovo prilično težak spoj.

Strijelac i Jarac

Strijelca najčešće krasi vrlo opuštena i zabavna ličnost koja je kontantno u potrazi za dobrim provodom. Jarac, s druge strane, je više na zemlji kojeg ponekad uhvate i mračne strane ili melankolično raspoloženje. Kako su njihove bazične emocije toliko različite, oni se prosto ne razumiju. Strijelac shvaća da je Jarac pretežak da bi s njim proveo dobre trenutke, a Jarac često Strijelca promatra kao suviše napornog i ponekad i djetinjastog da bi shvatio njegov pogled na život. U nekim situacijama ovo dvoje mogu osjećati privlačnost različitosti jer su oboje sposobni balansiraju intenzivno i suprotno ponašanje, ali često vide i negativne strane partnera na kojima se ne može raditi.

Vodenjak i Škorpion

Vodenjak i Škorpion imaju tendenciju da preuveličavaju stvari pa njihov odnos može biti prilično intenzivan. Škorpion ima tendenciju dostići određeni komfor i predanost u romantičnoj vezi dok je Vodenjak avanturista koji traži uzbuđenja čak i izvan veze. Problem je u tome što napeta Škorpion može biti teška za Vodenjaka koja može osjećati posesivnost iako traži prostor. Teško im je i zamisliti kako nešto može funkcionirati kada ne mogu raditi ono što žele raditi. Iako je dobro imati svoj život u vezi, važno je zapamtiti da ste i dalje u vezi. Ovo je tip veze poslije koje će se partneri vjerojatno mrziti i najvjerojatnije neće ostati nikakav oblik prijateljstva izglađenog na pepelu propale romanse.

Djevica i Blizanci

Ovaj spoj može biti kompelentaran, ali vjerojatno je da će jedno drugo užasno nervirati. Djevica je vrlo praktična dok je očigledna dvostruka ličnost Bliznca za Djevicu neshvatljiva. Blizanci žive potpuno bezbrižno i otvoreni su za promjene dok Djevica organizirano planira svoj život iu tome uživa. Dok Blizanci potpuno pozitivno promatraju svoj način života i ne vide ništa loše u svom ponašanju, Djevica misli da oni ne mogu odlučiti i da s drže plana. Ovo dvoje se ni u fizičkom odnosu ne mogu poklopiti jer su Blizanci otvoreni za eksperimentiranje dok je Djevica sramežljiva i osjetljiva. Blizanci imaju izraženu mušku energiju bilo kojeg da su pola, dok Djevice obilježava ženska energija.

Riba i Blizanac

Kombinacija Riba i Blizanci često počinje nekom vrstom luđačke privlačnosti koja brzo izblijedi kada shvate da nisu na istoj valnoj dužini. Blizanci osjećaju potrebu za slobodom u životu i ako itko pokuša zaustaviti i ograničiti upadaju u zamku dosade. Riba, s druge strane, voli stabilnost i predanost i najčešće traži bajkovitu romansu za cijeli život. Oni prosto ne vide istim očima sretan život. Ovo dvoje mogu čak teško u da se prepoznaju u strasti jer im je pristup potpuno različit. Blizancima Riba prosto može biti potpuno nezanimljiva u krevetu jer Riba često traži jednog životnog partnera dok su Blizanci potpuno otvoreni po tom pitanju.

Ovan i Rak

Ljubavni spoj Ovna i Raka nije baš najsretniji. Iako ovo dvoje nisu u potpunosti različiti, njihova veza završava katastrofom. Ovan je često onaj tko je hladan, dok je Rak osjetljiv. Ovan je definitivno pogrešan partner u ovoj kombinaciji. Ovnovima nedostaje otvorenost u emocijama što Raku, koji je u konstantnoj potrazi za potvrdom ljubavi i privrženošću svog partnera, teško pada. Ipak, ne treba da zavara čvrsta maska ​​Ovna jer Ovan to čini zato što se plaši da ne postane suviše emotivan i ranjiv dok Rak nema problem s izražavanjem emocija. Možda uz nekoliko pokušaja Rak može uspije probiti čvrstu masku Ovna. Ipak, ni jedna veza ne bi trebalo tražiti baš toliko mokutrpnog pola pa su ovo dvoje najčešće i prije početka osuđeni na propast.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK