24sata-astro

Natalna karta-Što su pravci kretanja svijesti?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Natalna karta predstavlja raspored nebeskih tijela na nebu u trenutku našeg rođenja. Ona je poput putokaza koji nam govori o dubokoj svrsi koju smo došli ispuniti zakoračivši na sveto tlo Zemlje.

Već na prvi pogled u natalnu kartu moguće je ustanoviti pravce kretanja svijesti pojedine osobe.

Što su pravci kretanja svijesti?

Prema međusobnom položaju planeta i raspoređenosti po astrološkim kućama vrlo je vidljivo gdje i na koji način osoba drži fokus. Dokazano je da tamo gdje je fokus, u tom smjeru se kreće energija. Stoga pogled na natalnu kartu predstavlja precizan alat za određivanje osnovnih izazova kod pojedine osobe.

Zašto je ponekad pogled na natalnu kartu bitniji od onoga što osoba misli da joj je bitno?

Zato jer desetljeća nesvjesnih misli oblikuju realnost osobe do te mjere da ona nije u stanju definirati izvor svojih dubokih uvjerenja.

Duboka uvjerenja na nesvjesnom razini najveći su “krivac” za loše obiteljske i partnerske odnose, izazove s novcem pa sve do zdravstvenih tegoba.

Isto tako, već sam se puno puta uvjerila da netko može imati popriličan broj “loših” odnosa unutar natalne karte, ali ako svjesno radi na otkrivanju uzroka i mijenjanju vlastitih uvjerenja – svi ti odnosi, aspekti i kretanja planeta ostaju neispoljeni, odnosno – ne dogodi se ništa što osoba ne bi mogla riješiti na svjesnoj razini.

energetsko profiliranje
Energetsko profiliranje koristim kao pojam za naredni rad s osobom nakon što sam koristeći natalne karte otkrila osnovne uvide o pravcima kretanja energije.

U profiliranju otkrivamo gdje i kako osoba ulaže svoju energiju te kakve rezultate s time postiže. Nakon toga promatram trenutna kretanja planeta vidjeti koje zone u natalnoj karti će se aktivirati i na koji način. Cilj takvog profiliranja je odrediti duboke želje kojih osoba uopće nije svjesna te obrasce koji ju drže podalje od njihovog ispunjenja.

Ono što je najbitnije u čitanju karte i profiliranju jest činjenica da se nešto može promijeniti, odnosno da ništa nije upisano u kamenu.

manifestiranje
Najbitniji korak kod čitanja natalne karte i energetskog profiliranja je manifestiranje željenih odnosa i događaja.

Nakon što s klijentom pređem osnovne izazove, nakon toga se okrećem osnovnim fazama manifestiranja. Osoba uči kako i na koji način riješiti trenutne izazove i pokrenuti buduće događaje u svoju korist.

Ovakva vrsta rada zahtjeva maksimalnu posvećenost kako moju tako i klijentovu. Klijent je taj koji prihvaća odgovornost za svoj vlastiti život te aktivno sudjeluje u promjeni dok je na meni da ga naučim koje korake treba poduzeti i na koji način, da bi živio život na najkvalitetniji način.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM