24sata-astro

Natalna karta-pročitaj svoju sudbinu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Natalna karta osnovni je podatak pomoću kojega astrolog može pročitati vašu sudbinu; u svijetu astrologije to je vaš rodni list koji biva ispisan u trenutku vašeg rođenja, i koji vas prati kroz cijeli život. Što god da se događalo s vama, kakve god odluke donosili, u velikoj će mjeri ovisiti upravo o onome što je zapisano u natalnoj karti – čak i onda kada to možda ne biste htjeli.

Ako baš želite tehnički ispravan opis, onda znajte da je natalna karta kružni graf koji pokazuje položaj svih astrološki relevantnih čimbenika točno u trenutku kad ste rođeni. Na njoj su ucrtani položaji planeta Sunčevog sustava, kuća (polja) horoskopa i položaj astroloških sazviježđa. Na natalnoj karti vidi se koji je vaš podznak i svi ostali elementi koji tako puno govore o vama.

Natalnu kartu (kartu) ne možete prevariti, izmijeniti ili ignorirati. Ona govori kakva će biti vaša energija, za što ćete biti više a za što manje talentirani, govori kako ćete reagirati i osjećati se u vezi onog što se bude događalo oko vas.

Natalna karta pokazuje hoćete li biti prilagodljivi ili tvrdoglavi, poduzetni ili inertni, sanjari ili realisti i tako dalje. Naravno da će svako koristiti karte koje su mu podijeljene na različit način – dok će se jedan čovjek boriti protiv lijenosti (kojoj inače naginje) sve dok sve ne uvjeri da je pravi radoholičar, za to će se vrijeme drugi bez grižnje savjesti prepustiti ljenčarenju. Ali popričate li s ovom dvojicom, nema sumnje da će vam oba odgovoriti da su po prirodi zapravo inertni. Čak će vam i radoholičar potvrditi da se često bori s potrebom za izležavanjem pred televizorom.

Slika koju su na nebu otisnule planeta u trenutku vašeg rođenja svojevrsni je vaš astrološki otisak prsta. Borite se koliko vam drago, ali od njega nikada nećete moći potpuno pobjeći. Stoga bi bilo pametnije da se napokon zagledate duboko u sebe, i da se zaista dobro upoznate. Nema nam druge nego prihvatiti ono što nam je dano, i onda da naglasimo prednosti i s druge strane naučimo kontrolirati mane.

Tek ćemo tada uistinu postati upravljači svoje sudbine (do određene mjere, naravno). Zapamtite, astrološki utjecaj čvrst, ali naša volja je još i jača. Shvatite tumačenje natalne karte kao mali prozor ne u budućnost nego u sebe, kao putokaz koji će nam pokazati kojim ćemo putem najbrže stići do cilja.

I vi ste upravo sada stigli na jedno životno raskrižje: i upravo u ovom trenutku na vama je odluka – pogledati u kartu i saznati što u njoj piše, ili ne.

Odluka je samo vaša – jednako kao što su i sve druge životne odluke u vašim rukama!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM