24sata-astro

Natalna karta otkriva kakav će vam biti brak

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Vrlo jednostavno možete saznati sve što vas je interesovalo u vezi astrologije i ljubavi.

Podznak otkriva naš karakter, naše prednosti i mane i predstavlja prvo polje natalne karte. Sedmo polje natalne karte govori o bračnom partneru io braku, odnosno upravlja vašim bračnim životom, piše Stil.

Ako ste u podznaku Ovan, polje braka je pod znakom Vage.

Podznak Bik – brak Škorpion.

Podznak Blizanci – brak Strijelac.

Podznak Rak – brak Jarac.

Podznak Lav – brak Vodenjak.

Podznak Djevica – brak Ribe.

Podznak Vaga – brak Ovan.

Podznak Škorpion – brak Bik.

Podznak Strijelac – brak Blizanci.

Podznak Jarac – brak Rak.

Podznak Vodenjak – brak Lav.

Podznak Ribe – brak Djevica.

Sada saznajte kakav će biti vaš brak i kakav partner vam je potreban!

Polje braka u znaku Ovna
Potreban vam je partner koji je energičan i borben, koji će vas osvojiti svojom preduzetnošću i akcijom. Po prirodi ste mirni, ponekad i dosta neodlučni, pa će vam itekako odgovarati da pored sebe imate nekog tko će preuzeti kormilo vašeg života. Uživat ćete u tome da se utopite u partnerovoj snazi, ali i prepustite njegovoj dominaciji koja će vam prijati.

Vaš bračni partner mogao bi biti osoba koja radi neki posao u uniformi, voli sport i prirodu i koji je strastvene prirode. Neće biti statičan, štoviše, voljet će mnogo da se kreće i druži, i uživa u životu punim plućima. Njegova avanturistička priroda možda će vam na trenutke i smetati, ali to će biti partner koji će vas ohrabrivati ​​i poticati u životu. U njemu ćete naći željeni oslonac i snagu.

Polje braka u znaku Bika

Vašoj strastvenoj, ali emocionalno potisnutoj prirodi, odgovarat partner koji je istovremeno čvrst i nježan. Velike su šanse da upoznate nekog tko je pouzdan, tko će vam pružiti emotivnu i materijalnu sigurnost. Zdušno će se brinuti za obitelj, tako da ni vi, a ni vaša djeca nećete biti uskraćeni ni za što. Pored sebe imat ćete nekoga tko će uživati ​​u bračnom i obiteljskom životu, dobroj hrani i dobroj kapljici.

Na njega ćete moći osloniti u svakom trenutku, a znat će i mudro da vas savjetuje. Partner će biti praktičnog duha, racionalan i s obje noge čvrsto na zemlji. Na seksualnom planu ćete se odlično slagati i biti jedno drugome
velika podrška. Dom će uvijek dolaziti sa nekim malim poklonom, nekom sitnicom koja otkriva romantičara u njemu, ali i potrebu da vam na takav način pokaže koliko vas voli.

Polje braka u znaku Blizanaca

Nemirni ste i nikako vam ne odgovaraju previše ozbiljni i statični tipovi. Vaš partner će biti netko tko će dijeliti vašu energiju i entuzijazam. Privući će vas svojom elokvencijom i inteligencijom, i pružit će vam mnogo razonode i uzbuđenja jer ste osoba koja ne podnosi rutinu i dosadu. Odlično ćete se dopunjivati ​​na planu komunikacije i imati srodnih tema za razgovor. Znat ćete i da se dobro zabavljate, a kako ćete oboje voljeti putovanja i to će često biti na popisu prioriteta.

Vaš vas će partner će znati da vas nasmije kad ste tužni. Trudit se oko vas, i iako neće biti previše spretan u emotivnim iskazivanjima ljubavi, znat će da vam i na neke druge načine pokaže da mu je stalo do vas. Ponekad će biti pomalo djetinjast i površan u nekim stvarima, ali njegov šarm će vas uvijek razoružati.

Polje braka u znaku Raka

Vama u braku predstoji partner koji će biti jako emotivan i osjetljiv, ali koji će istovremeno biti romantičan i nježan. Vašoj suzdržanoj i opreznoj prirodi odgovarat partnerova osjećajnost i toplina. Pomalo ste nesigurni i vrlo oprezni kod ljubavnih izbora, ali u susretu s njim, odmah ćete osjetiti da je to ono pravo. Godiće vam njegova spremnost da vam u svakom trenutku pomogne, bilo savjetom, moralno ili financijski.

Moći ćete osloniti jedno na drugo, a druga strana će uspješno izlaziti na kraj s vašim depresivnim raspoloženjima. Partner će biti vrlo gostoljubiv i druželjubiv, pa će vaša kuća uvijek biti puna prijatelja i rodbine. Njegovat tradicionalne vrijednosti, što će vama odgovarati. Zajedničkim snagama PODIZACA svoju djecu i biti jako kompatibilni roditelji.

Polje braka u znaku Lava

Vaš bračni partner biće vrlo vesela, srdačna i topla osoba. Voleće biti u centru pažnje iu vašem odnosu često će baš on biti ona jača strana. Moći ćete na njega uvijek se osloniti jer će vam pružati zaštitu i sigurnost. U vašem domu uvijek će biti veselo, kuća puna gostiju, a vaš partner glavni zabavljač cijelog društva.

Najviše će vas privući svojom iskrenošću i izravnim nastupom, dakle osobinama koje su kod vas visoko na cijeni. Privlačnost će se dogoditi već prilikom prvog susreta, a upoznavanje teći spontano. Možda će vam ponekad smetati njegova egocentričnost, ali njegov neupitni šarm i osmijeh uvijek će vas razoružati. Imat ćete pored sebe osobu koja će biti vaš čvrsti oslonac, rado će vas izvoditi i sa ponosom pokazivati ​​u svom društvu i krugu rodbine.

Polje braka u znaku Djevice
Vas privlače stabilne i zrele osobe, pa će takve osobine imati i vaš bračni partner. Treba vam netko u koga možete biti sigurni, tko je vjeran i pouzdan. Vaš partner biće organizirana, pedantna i praktična osoba. Vrijedno i puno će raditi i truditi se da vašoj obitelji osigura koliko – toliko lagodan život.

Ponekad će vam smetati njegovo cepidlačenje ili kriticizam, ali s njim ćete uvijek znati na čemu ste. U svakoj prilici dobit ćete mudar savjet koji ćete moći i praktično primijeniti. Pomoći će vam da život realnije sagledate, često spuštati sa oblaka na zemlju i vašim djelovanjima dati praktično “odijelo”. Znaće da se nosi i s vašim često nabujalim emocijama, savjetuje vas i gura naprijed. Vi ćete njega omekšati, a on će vas učvrstiti.

Polje braka u znaku Vage

Strastveni ste i temperamentni, stoga vam odgovara miran i stabilan partner koji će moći podnositi vaš buran znak. Privući će vas svojom nježnom prirodom, popustljivošću i tolerancijom. Dotični će znati usmjeriti vašu energiju, kako je ne biste rasipali na sve strane i kako biste je konstruktivno koristili.

U vašem braku nikad neće biti dosadno – biće i svađa, ali partner je taj koji će najčešće prvi popustiti, a vama će to itekako odgovarati. Oboje ćete voljeti aktivan društveni život i provode, posjete muzejima i kazalištima, a i zajednička ljetovanja ostajaće vam u lijepom sjećanju. Znat ćete dobro se zabavljati i lijepo nadopunjujete. Vaš partner će biti fizički jako lijep, što će vam goditi i ujedno imponirati.

Polje braka u znaku Škorpiona

Potisnuto ste strastveni i erotični, stoga u vašem životu nema mjesta za previše mlake i labave tipove ljudi. Vama odgovara netko tko je jednako strastven kao i vi, možda čak i više, kako se erotska vatra ne bi nikad ugasila. Treba vam partner koji će intuitivno čitati vaše namjere, s kojim ćete se sporazumijevati s malo riječi.

Ali, računajte i na to da će vaš parter biti i dosta posesivna i ljubomorna osoba koja vam neće dati puno slobode. Prilično će vas kontrolirati i pratiti sve što radite, jer nikad neće u potpunosti biti siguran u vašu ljubav. Stoga ćete morati otvorenije da mu iskazujete svoje osjećaje. Partner će biti i pomalo tajanstven, nikad nećete znati što misli, ali baš će to biti ono što će vas magnetski privlačiti ka njemu.

Polje braka u znaku Strijelca

Nemirni ste i nestalne prirode, pa vam nikako ne odgovara previše miran tip partnera. Vama stalno trebaju uzbuđenja, igra i zavođenja kojima nema kraja. Polje braka u Strijelcu pokazuje da vam najbolje odgovaraju temperamentne i pomalo pustolovne osobe. Treba vam netko s kim ćete satima moći pričate, a da jedno drugome ne dosadite. Padate na inteligentne osobe od kojih možete nešto naučiti i koji vam šire životne horizonte.

Vaš partner biće osoba koja će biti i pomalo neuhvatljiva, ali to će samo golicati vašu maštu i želju za njim. Dat će vam dovoljno slobode, ali ćete to isto morati dati i njemu. Vaš brak će biti dinamičan i pun uzbuđenja, oboje ćete se veseliti putovanjima i izlascima. Ljubomore neće ni biti, ali morat ćete poradite na emotivnoj strani vašeg odnosa, kako biste se oboje osjećali dovoljno voljeno.

Polje braka u znaku Jarca

Vama treba netko tko je emotivan i tko može pronikne u tajne vaš psihe. Teško otkrivate osjećaje, često ste i previše oprezni u odabiru svog životnog suputnika, zbog čega možete propustiti neku dobru priliku. Privlače vas zrelost i iskustvo, tražite partnera jake i izgrađene ličnosti, nekog tko teži stvaranju obitelji i kojoj je obitelj centralno mjesto u životu.

Treba vam netko tko vam je jako sličan i tko teži stabilnom odnosu u kojem će biti puno međusobnog povjerenja i iskrenosti. Vaše polje u Jarcu pokazuje da ćete naići na nekog tko je situiran, tko radi i jako je vrijedan. Partner će se brinuti o vama i osigurati vam sigurnu egzistenciju. Ali, panično se bojite nevjere i prijevare, pa možete partnera mučiti čestim provjeravanjem njegovog kretanja. Opustite svoje emotivne kočnice, nemojte biti toliko u grču.

Polje braka u Vodenjaku

Osoba koja bi bila vaš idealni partner je netko tko će vam istovremeno biti ljubavnik, ali i veliki prijatelj. Jako vam je bitna komunikacija u odnosu, čak i više od samog seksualnog slaganja ili strasti. U bračnom odnosu tražit ćete mnogo slobode i bježati od svakog tko djeluje sputavajuće na vas. Privlače vas originalni tipovi ljudi, stoga je sigurno da se nećete vezati za nekog tko je predvidljiv ili previše kućni tip.

Vama trebaju stalna uzbuđenja pa priželjkujete nekog s kime ćete u životu moći uživati ​​punim plućima. Druga strana mora biti slobodoumnih vidika, modernih shvaćanja i tko ne robuje pravilima. U očima drugih djelovaćete kao skladan par, ali brak će vam biti pun uspona i padova, pa na dosadu sigurno nećete moći se požalite.

Polje braka u znaku Riba
Kako ste po prirodi vrlo racionalni i analitični, potreban vam je emotivan i suosjećajan partner koji će razumjeti vaš česte promjene raspoloženja, ali i netko tko će moći trpjeti vašu sitničavu i kritičku prirodu. Iako vas privlače osobe koje su slične vama i koje su isto praktične i realne kao vi, vama ipak odgovara drugačiji tip partnera.

Ako naiđete na nekog tko je romantičan, nježan i emotivan, to će biti pravi izbor za vas. Treba vam partner koji će umirujuće djelovati na vašu nervoznu i nemirnu prirodu, i koji će se moći nositi s vašim visokim zahtjevima. Dotični će vas naučiti da se više opuštate i ne doživljavate život toliko ozbiljno. Takav emocionalni partner će vas smekšati i opustiti, pa ćete se manje brinuti o sitnicama i nebitnim stvarima.

& Nbsp;

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK