24sata-astro

Natalna karta određuje što nam je činiti i kako djelovati

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Natalna karta određuje puno toga jer će njezina snaga ili slabost određenim razdobljima dati potporu ili slabost djelovanja, kao što je važno i u kojoj smo zemlji rođeni.

Primjerice, stara je priča ili vic da je Nikola Tesla ostao u Zagrebu, još bi bili bez struje.

Ukratko, možete imati dobru kartu, ali ako ste rođeni na ovim prostorima, mogli bi čak bolje proći s lošim karakteristikama natalne karte. Kada pogledate karte nekih važnijih osoba s ovih prostora, možete lako otkriti loše osobine u natalnoj karti koje su im ustvari pomogle da uspiju.

S druge strane, možete imati dobro postavljene planete, možete biti genij, ali vaš talent neprepoznat, poput van Gogha, jer su vam u svim velikim razdobljima loše postavljene planete.

Primjerice, rođeni ste u znaku Ovna, a možete biti u velikom razdoblju Satruna od 18 godina, nakon toga u razdoblju Sedam godine tuge, te nakon toga loše postavljeni Merkur što donesi sveukupno 38 godina lošeg razdoblja.

Međutim, natalna karta služi upravo da nam kaže kako ćemo se prema toj situaciji postaviti, što učiniti i kako djelovati u tom razdoblju.

Primjerice, Škorpioni teško podnose loša razdoblja, pa se okreću destrukciji umjesto radu. Jasno, ovisi kakva je natalna karta jer ako je dobra, Škorpioni mogu izdržati transformacije pred koje su postavljeni.

Također i Lavovi u jyotishu teško podnose loša razdoblja. No, što to znači? Vatreni znaci vole odlučivati ​​i imati svoju volju, a loša razdoblja to ne dozvoljavaju i onda dolazi do sukoba u samoj osobi jer ne razumije da u lošim razdobljima, volju moraju usmjeriti na unutarnji rad.

Stoga, osoba koja živi djetinjasto, loša razdoblja doživljava s puno više šokova očekujući da društvo i bližnji pomognu, a smisao života nije oslanjanje na društvo već je smisao samostalnost i zato postoje loša razdoblja.

Za razdoblje u kojem se nalazimo, važna je dijagnostika postojeće situacije i rad na onome što se može izmijeniti. Glupo je u Saturnovom razdoblju težiti visokim položajima, kada je bolje uzemljiti se i razvijati vlastite vještine. To je našoj civilizaciji najteže i velika većina ima upravo s time najveći problem, pa Saturna doživljavaju neprijateljem jer on samo pokazuje besmislenost visokih položaja, karijere, kao i lažnih ljubavi.

Ovdje se pokazuje točna činjenica iz indijske filozofije, radi bez obzira na rezultate djelovanja. Možemo reći da je to jedan od najizazovnijih elemenata, a vidimo i na slučaju van Gogha koliko je to teško.

Međutim, uzmimo ovdje jedan pozitivan primjer jednog budističkog redovnika koji je Dalai Lami bio jako drag. Kada su ga nakon dvadeset godina pustili iz zatvora, a tamo je završio nakon okupacije Tibeta kao politički zatvorenik, on je izašao sa istim smiješkom koji je imao prije i kojeg je Dalai Lama prepoznao.

Simbolički Saturn simbolizira zatvor, ali vanjske promjene ne mogu utjecati na unutarnji duh koji je u sebi nepromjenjiv, a to znači da su razdoblja kao godišnja doba, mi izabiremo kako ćemo na njih reagirati.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK