24sata-astro

Natalna karta – natalni, osobni horoskop

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

U širem smislu, natalna karta podrazumijeva životni, osobni horoskop ili horoskop rođenja. U užem smislu, natalna karta predstavlja grafički, simbolički prikaz neba (astronomskih konfiguracija) za egzaktan trenutak i mjesto na Zemlji (mada u modernoj astrologiji ima i karata koje se izrađuju i za mjesta koja nisu na Zemlji).

Elementi natalne karte su:

-Znak zodijaka ili zodijačka zviježđa – zviježđa koja se nalaze u ravnini ekliptike. Ima ih dvanaest i mada ona u prirodi nisu jednakih veličina, u horoskopu-astrologiji su im dodijeljeni jednaki segmenti (po 30 stupnjeva). U sustavu zapadne ili tropske astrologije je veza između stvarnih astronomskih zviježđa i astroloških znakova (zodijačkih zviježđa) simbolična. Logika ovog sustava su godišnja doba, pa je tako početak Zodijaka-početak znaka Ovan-proljetna ravnodnevica. Znakovi zodijaka predstavljaju mitološku osnovu horoskopa, po čijim se mitovima natalna karta-horoskop i tumači.
Pogledajte besplatno dio tumačenja položaja planeta u znaku za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu

-plan (ovdje mislimo na astrološke planete-uključujući Sunce i Mjesec) – se kreću, promatrano sa Zemlje oko Zemlje iu svakom trenutku se iza njih nalazi neko sazviježđe, i kažemo da se planet nalazi u nekom znaku. Planete zauzimaju određene međusobne položaje (kutove u odnosu na promatrača sa Zemlje) koje zovemo aspektima.

U astrološkom smislu, natalna karta je pokazatelj životnih potencijala, a kroz njena polja dobivamo važne informacije o svim događajima koji će karakterizirati život osobe.

Ispod na slici je prikaz vaš natalne karte-osobnog, životnog horoskopa ili horoskopa rođenja koji dajemo svim registriranim članovima besplatno. Također, za registrirane članove je dio, a za pretplatnike kompletno:

– besplatno tumačenje položaja planeta u znaku za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu
– besplatno tumačenje aspekata između planeta za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu
– besplatno tumačenje položaja planeta u astrološkim kućama-poljima horoskopa za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu,
– besplatno tumačenje položaja vrhova astroloških kuća-polja horoskopa u znacima zodijaka za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu,
– besplatno tumačenje položaja planeta vladara astroloških kuća-polja horoskopa za vaš osobni, životni horoskop-natalnu kartu

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM