24sata-astro

Natalna karta (karta rođenja, osobni natalni horoskop)

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Natalna karta (karta rođenja, osobni natalni horoskop) se izrađuje na temelju vaših podataka o rođenju. Zahvaljujući astrologiji svaka osoba ima šansu da poboljša svoj život i uspješnije ostvari svoje potencijale. Mnoge osobe nisu dovoljno svjesne svojih skrivenih potencijala i mogućnosti koje im se pružaju a astrologija im može pomoći da prepoznaju svoje šanse i kvalitete – astrologija može osvijetli Vaš život. Vaš osobni natalni horoskop daje uvid u sve bitne sfere vašeg života u cilju lakšeg postizanja uspjeha, sreće i zadovoljstva na svim životnim poljima (natalni horoskop se naziva još i životni horoskop).

Iskoristite priliku, iskoristite čudesnu moć astrologije – pošaljite svoje podatke: datum, vrijeme i mjesto rođenja i naručite svoj natalni horoskop već danas!

PROFESIONALNO TUMAČENJE!
Natalna karta može unaprijediti život, može osvijetli Vaše skrivene potencijale i otkriti prečace do ciljeva na životnom putu kako bi se učinkovitije “izvukao” maksimum od života. Posebno je dragocjena jer pravilno rastumačeni nudi brojna praktična rješenja koja Vam mogu pomoći u tome da počnete opažate svijet i stvari oko Vas iz šireg kuta i da spremno izađete u susret budućim događajima. Vaša natalna karta predstavlja raspored položaja i odnose planeta na nebu u trenutku Vašeg rođenja a također, na nju utječe i stalno kretanje planeta i drugih nebeskih tijela u svakom trenutku: u sadašnjosti kao iu budućnosti, a na temelju tumačenja takvih utjecaja se dobiva i kompletniji uvid u buduće životne tokove. Natalna karta otkriva neusporedivo više stvari o Vašem životu od Vašeg Sunčevog znaka jer predstavlja “ogledalo Vaše duše” iu njoj su sadržani detalji, mogućnosti, sklonosti i potencijali koji odgovaraju Vama kao jedinstvenoj osobi a što je najbitnije može Vam omogućiti da bacite pogled u svoju budućnost .

Ovisno o položaju planeta i njihovih međusobnih aspekata u trenutku rođenja tumači se i životni put osobe. Natalna karta predstavlja polaznu i osnovnu astrološku analizu pomoću koje dobivamo uvid u sudbinske tokove i događaje, skrivene potencijale i predispozicije, sklonosti, vrline i kvalitete ali, također, dobivamo saznanje io tome na koji način se nedostaci, mane i pogreške mogu ispraviti. U njoj su skrivene mnoge tajne i mudrosti a astrolog simbolično predstavlja umjetnika čiji je zadatak filozofski jer on, tumačeći aspekte, radi na otkrivanju tajni i mudrosti koje se kriju zapisane na nebeskom svodu.

Tranziti predstavljaju praćenje putovanja planeta tj. prelazak nebeskih tijela preko određenog mjesta u karti rođenja gdje se nalazi drugo nebesko tijelo tako da pomoću ove metode dobivamo astrološku predikciju budućnosti. Ovakva astrološka analiza se odnosi na pitanja iz svih sfera života (ljubav, obitelj, brak, posao, financije, …) a također kroz tumačenje i astrološku predikciju budućnosti protežu se i mnogobrojni astro savjeti za unapređenje mnogih aspekata Vašeg života, ukazivanje na kritične i pozitivne periode iz Vašeg horoskopa kao i astro savjeti za ostvarenje Vašeg punog potencijala u svim područjima života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK