24sata-astro

Natalna karta – izrada i tumačenje-astro centar

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Izrada i tumačenje natalne karte. brzo i povoljno porucite profesionalnu izradu i tumacenje svoje natalne karte koju ce uraditi profesionalni astrolozi.

Što je tacno natalna karta?

Natalna karta predstavlja sliku neba u trenutku nečijeg rodenja. Onog momenta kada se rodimo, planete su nam vec predodredile što sve može nas čeka. Od karte neba nam umnogo ovisi daljnji tijek života. Tumačenjem natalne karte možemo saznati kakvi nas, kako dobri, tako i negativni aspekt, ocekuju u daljnjem životu. Pracenjem tranzicija planeta, Sunca, Mjeseca, u odnosu na kartu neba u trenutku našeg rodenja otkriva nam kakvi nas važni događaji ocekuju, kakvi smo kao licnosti, s kim se slažemo, ukratko – sticemo uvid u život kakav nas ocekuje.

Natalna karta, rekord sudbine u zvijezdama koji se ogleda u položaju planeta, ne može se promijeniti. U trenutku našeg rodenja formiraju se brojne spone i odreduju nam dobre ili napete aspekte. Iako zvijezde pokazuju što nas čeka, one nas ne uvjetuju. Dobro tumacenje vaš natalne karte vam može pomoći kako najbolje iskoristiti pozitivne aspekte, a kako izbjeći ili smanjili negativne.

Ali, jedno je znati rekord planeta, a drugo tumaciti ga.

Isto kao što nije nalaz ono što čini doktora vrhunskim strucnjakom, vec njegovo tumacenje istog, tako i naši stručnjaci i, može se reći, doktori za astrologiju, tumace vaš natalne karte. Astrologija nije puko, nasumicno predviđanje – astrologija je znanost, stara preko 5000 godina. I kao i svaka nauka, da bi se savladala, iziskuje puno vremena posvećenog učenju i usavršavanju. Zato naši vodeci astrolozi i astro savjetnici, koji imaju više desetljeća iskustva, bave se izradom tacnih i preciznih natalnih karti, i godinama pomažu ljudima da zavire u buducnost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK