24sata-astro

NAJLUĐI HOROSKOP: Što radite poslije seksa, kakvi ste u uniformi i zašto ne spavate?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Astrologija nije samo ozbiljna nauka, već može i kroz šaljivo zabavni znak prikazati osobine horoskopskih znakova. Pogledajte kako se mijenja žarulja, zašto se nespava i kakvi su horoskopski znakovi u uniformi – sve iz jednog drugačijeg kuta.

Ovan
KAKVI STE U UNIFORMI – Savršen vojnik – uniforma ispeglana, cipele sjaje, ponašanje besprijekorno, nadređeni ga predstavljaju kao primjer drugima. za
nekoliko mjeseci postaje dezerter, jer nije unaprijeđen u viši čin te nema na koga vikati iz sveg glasa.

ZAŠTO vas nesanica – Ovan smatra da je spavanje suviše lako i izaziva sebe da li može cijelu noć bude budan.

KOLIKO VAS TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Samo jedan, ali je potrebno puno sijalica, jer su Ovnovi nespretni i grubijani i slome sve što im dođe u ruke.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, molim te, daj mi strpljenja, ako može odmah.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Hajdemo to opet uradimo.

Švalerska HOROSKOP – Nemojte paničariti ako vam tajnica dobije neke pečate po tijelu, to nije Variola vera. Bolje je da ne vodite ljubav na radnom stolu prije nego što rasklonite pečate.

Bik
KAKVI STE U UNIFORMI – Policajac koji sumnja u sve i svakoga, a ne vjeruje nikome. Zato se najozbiljnije bavi mišlju da patentira džepni detektor laži, a testirao bi ga na vlastitoj majci pitajući je da li više voli brata ili njega.

ZAŠTO vas nesanica – Bik je zaboravio da izvadi iz perilice svoje svilene Carsavi.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Nijedan, Bikovi ne vole promjene, jer su njihove omiljene aktivnosti jesti i odmarati se.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, pomozi mi da prihvatim promjene u životu, ali ne moraš žuriti, jer upravo spremam večeru.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Gladan sam, dodaj mi picu.

Švalerska HOROSKOP – Ako u zadnje vrijeme patite od nesanice, najbolji lijek vam je da supruga priča bajke o svojoj vjernosti, spavat ćete kao janje ili kao rogonja.

Blizanci
KAKVI STE U UNIFORMI – Lakše ga je navući u uniformu nego u komandnu liniju. Ako u vojsci obično završava na vojnom sudu jer su mu ukrali pušku dok je spavao na stražarskom mjestu. Ako policajac, čeka ga disciplinska jer je zaboravio gdje je ostavio službeni auto.

ZAŠTO vas nesanica – Blizanci jednostavno nisu umorni.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Dvije, naravno. Trajat će cijeli vikend, ali kad završe, žarulja će pospremati kuću, govoriti francuski i svijetliti u kojoj god hoćete boji … Kako vam se sviđa ovo, a?

KAKO SE MOLE BOGU – O Bože, ili možda boginjo? Gdje si? Tko si? Koliko vas zapravo ima? Kojem da se ustvari molim ?!

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Oćemo se igrati lego kockama?

Švalerska HOROSKOP – To što ste bili najbolji tijekom cijelog školovanja i nije vam neka preporuka za novonastale bračne obveze i dužnosti. Supruge obožavaju samo ponavljaće i to više puta.

rak
KAKVI STE U UNIFORMI – Ne izgleda kao policajac, ne govori kao policajac, a ima izvrsne rezultate u rješavanju raznih slučajeva. To je zato što mu savjete daje njegov tajni pomagač, kristalna kugla, koju skriva u najdonjoj ladici svog pisaćeg stola.

ZAŠTO vas nesanica – Rak se brine kako spavaju njegovi voljeni.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Samo jedan, ali trebat će mu tri godine emocionalne terapije da bi prebrodio gubitak prethodne sijalica.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, molim te, dok sam na putu, čuvaj moju mamu, moje prijatelje, moj stan i moju zemlju.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Kad ćemo se vjenčati.

Švalerska HOROSKOP – Ne uzimajte za suprugu nipošto djevojku koja je rezervni oficir jer vam je ta navikla samo da naređuje: LEZI, (O) PALI.

Lav
KAKVI STE U UNIFORMI – Policajac koji zaustavlja auto sa zgodnom vozačicom, a ona ga laskanjem uspije uvjeriti da joj oprosti kaznu za prebrzu vožnju, te mu još i daje svoj broj telefona. Kad na kraju radnog vremena zove taj broj, tek ga nakon trećeg poziva uspiju uvjeriti da je dobio veterinarsku ambulantu.

ZAŠTO vas nesanica – Lav razmišlja o sebi i svojim postupcima.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – ‘Što? Što ti bi? Lav ne mijenja žarulje … ‘Potražit svjetlost nekih drugih sijalica da ga osvijetle na pozornici dok mu obožavatelji tapšu.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, kladim se da si ponosan što sam upravo ja tvoje dijete!

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Zar nisam bio fantastičan.

Švalerska HOROSKOP – To što ste za šeficu dobili mladu doktoricu znanost može vam biti izgovor da povremeno pogleda neke stvari a možda je i uvjeriti da ih uzme u svoje ruke.

Djevica
KAKVI STE U UNIFORMI – Omiljena među kolegama i šefovima, draga jer pokušava svaki posao koji joj dodjele odraditi savršeno. Zato se i cijela policijska uprava bolje nosi s pritužbama građana koji su iza brisača našli kazne zbog toga što im auti nisu oprani.

ZAŠTO vas nesanica – Djevica namesta jastuke i zateže plahte, dok ne bude potpuno zadovoljna.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Da vidimo … jedna da je skine, druga da zapiše kad je pregorjela i datum kad je kupljena, još jedna da pažljivo zavije novu sijalicu … i deset za preuređenje kuće u kojoj se žarulja nalazi, jer je kuća šlampavo uređena. Pa, sad izračunajte sami!

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, molim te, učini da svijet bude bolji! Koncentriraj se dok to činiš, molim te! Zadnji put si napravio puno pogrešaka.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Treba da operem posteljinu.

Švalerska HOROSKOP – uobrazio ste da ličite na ribu, jer non-stop jedete sardine au društvu supruge morate šutite kao riba. To vam neče pomoći ako vas žena zatekne sa drugom ribom.

Vaga
KAKVI STE U UNIFORMI – Smisao za pravdu je poželjan u policijskom poslu, a toga policajka Vaga ima dovoljno. I zato joj nije jasno zašto su one dvije posvađane susjede toliko ljute na nju nakon njihova trosatnog detaljnog ispitivanja o uzrocima i porijeklu svađe.

ZAŠTO vas nesanica – Vaga ne može odlučiti što obući sutra.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – ‘Pa … zapravo ne znam, mislim da sve zavisi od toga koliko je pregorjela … možda samo jedna ako se radi o običnoj žarulji ili dvije ako osoba ne zna gdje kupiti novu ili možda … ajdeeee! Odluči se Vago!

KAKO SE MOLE BOGU – O, Bože, znam da bih sam morao donositi odluke. S druge strane šta ti o tome misliš?

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Bilo mi je dobro ako je i tebi bilo dobro.

Švalerska HOROSKOP – Ne slušajte zlobnike i puritance i ne raskidajte vezu sa sestrom tim prije što je u pitanju medicinska sestra.

Škorpion
KAKVI STE U UNIFORMI – Voli oružje više od uniforme, pa ga nosi iu civilu, naravno, uz dozvolu. Zato usdred noći mora voziti punicu na hitnu, jer je on u kuhinji čuo provalnika te mu se prišuljao i prislonio pištolj na glavu, a tek onda se sjetio da mu je tašta u gostima i da je možda sišla popiti vode.

ZAŠTO vas nesanica – Škorpion radi nešto drugo!

KOLIKO VAS TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – ‘Tko to želi znati? … Zašto želi znati? Da nije možda policija? Za što me optužujete? ‘

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, pomozi mi da oprostim ljudima koji su me povrijedili. Ne dopusti da to zaboravim i podsjeti me da tim ljigavim gadovima kad-tad uzvratim.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Možda treba da te malo više uputim u seks.

Švalerska HOROSKOP – Nipošto ne mojte da se nervirate zbog trača u tvrtki da ste najpoznatiji tipku, jer imate DUG jezik. To vam je super reklama kod kolegica.

strijelac
KAKVI STE U UNIFORMI – Obično sportski tip vojnika ili policajca i sve mu ide od ruke. Karijera bi mu bila besprijekorna da nije za okladu kolegama, svom nadređenom predao raport u uniformi s crvenom leptir-mašnom umjesto kravate.

ZAŠTO vas nesanica – Strijelac misli o mnogim stvarima koje je mogao napraviti umjesto što je legao da spava.

KOLIKO VAS TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Sunce sija, život je … jedna velika zagonetka, još ne znamo što je bilo prvo: kokoš ili jaje, a ti se brineš o mijenjanju jedne blesave žarulje?

KAKO SE MOLE BOGU – Jedini, svemoćni, sveznajući, uzvišeni, svemogući, vječni, moj, samo moj Bože, molio sam te već milijun puta, pomozi mi da pretjerujem u životu!

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Nemoj me zvati, zvat ću te ja.

Švalerska HOROSKOP – Postali ste alergični na dlaku otkako ste kupili ženi bundu. Sada se alergija odrazila na sex jer vaša supruga ne prakticira depilaciju.

Jarac
KAKVI STE U UNIFORMI – Dobro se osjeća u uniformi i voli u njoj raditi, ali ga po njegovom mišljenju nezasluženo prati loš glas. Nije on kriv što mu vozaći obično ne staju pa ih mora ganjati ili što je prešao iz policije u vatrogasce, pa je nakon tjedan dana izgorjelo vatrogasno skladište.

ZAŠTO vas nesanica – Jarac je već odremao svojih isplaniranih par sati da bi imao snage za noćni rad.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Nijedan. Jarčevi ne mijenjaju žarulje osim ako u tome ne vide mogućnost dobre zarade.

KAKO SE MOLE BOGU – Dragi moj Bože, zapravo nemam ti tražim. Mislim da je bolje da to ipak napravim sam. Svejedno, hvala ti što si tu pored mene.

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Imaš li posjetnicu?

Švalerska HOROSKOP – Vaša zaručnica je liječnik i prakticira da vam da par dana bolovanja da odležite s njom. No mogla bi vas usrečiti i sa godinu dana bolovanja za trudnice.

Vodenjak
KAKVI STE U UNIFORMI – Na svojoj koži osjeti da odora ne daje ni mrvicu ekstravagancije. Kako god on obično dobro radio, nadređeni nikako da mu oproste što je na prošlom uviđaju dao svoju kapu djeci da se njome igraju, a ona je na kraju nekako misteriozno nestala.

ZAŠTO vas nesanica – Vodenjak ne spava zato što je stalno na chat-u.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – Pojavit će se na stotine Vodenjak i svi će se natjecati da bi vidjeli tko je od njih taj koji će svijetu dati svjetlost.

KAKO SE MOLE BOGU – Bože, znam da čuješ i moje misli i da ne treba da te posebno pozivam. S druge strane, mislim da smo svi mi bog. Onda, čemu molitve ?!

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – A, sad da probamo bez odjeće.

Švalerska HOROSKOP – Vaša supruga još nije podnijela MOLBU za priznavanje statusa fizičkog radnika iako se bijedna godina dana ubija dižići vam neke stvari ali na njenu žalost – uzalud.

riba
KAKVI STE U UNIFORMI – Humanizam riba je obično ne kompatibilan s poslom u uniformi. Ukoliko tamo ipak završe, česti su predmet zavisti svojih kolega zbog uspjeha u otkrivanju krivaca po principu: ‘On ima crven nos, sigurno laže, a tko laže taj i krade’. I što je najgore od svega, obično su u pravu.

ZAŠTO vas nesanica – Ribe sanjaju preko dana.

KOLIKO VAS JE TREBA DA BI SE PROMIJENILA ŽARULJA – ‘Štoooo? … .. Zar je nestalo struje? Kakva nezgoda!

KAKO SE MOLE BOGU – Bože svih nebesa, popio sam osam votki da isperu svu moju tugu i jad. Smijem li ovom devetom nazdraviti tvojoj neizmjernoj slavi i milosti?

ŠTO KAŽU POSLIJE SEKSA – Kako ono reče da se zoveš?

Švalerska HOROSKOP – Nije za pocenjivati ​​vaša plaća, ali vam preporučujem da se pred suprugom ne hvališ sa trenutnim osobnim dohotkom jer je očito da je ona u rukama imala i mnogo veći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM