24sata-astro

NAČINI PRORICANJA, VRSTE PRORICANJA I GATANJA

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Proročanstva i gatanje zapadni je svijet sklonio u sjenu dok su druge kulture, iz kojih zapravo crpimo svu poznatu mudrost, razvile cijele sustave za pronicanje u događanja kao iu ono što stoji iza njih.
Ji Đing, Knjiga promjene, je kao temelj magije, a i filozofije, savršen primjer kako se Kinezi razradili sustav pronicanja u prošle, sadašnje i buduće događaje. Afričko Ifa gatanje oslanja se na čitanje zvijezda u zemlji. Skandinavski i germanski narod u runama je našao izvor za proroštva dok su, npr. tibetanci kroz bacanje kocke osmislili put za jasnovidnnost, proricanje i gatanje. Tarot je najviše vezan za Europu i mada osporavan i porican, tu je i na njega se oslanjamo kao na moćni medij proricanja.
Kako je i sam C. Jung otkrio, čovjek, ma koliko civilizacija napredovala, u dubini duše ostaje i uvijek je bio ono prvobitno, arhaično ,; simboli, mitovi, traganje kroz nepoznate dijelove duše da bi otkrili svoju sudbinu. I upravo ti primarni sastojci naših bića ili duša je ono što se naziva arhetip.Oni su nam urođeni od postanka do dan danas, oni su svijet mogućeg, svijet osjetilnog, svijet imaginacije. Zato je u čovjekovoj prirodi, svjesno ili nesvjesno, traganje za božanskim, za proricanjem, za dokučivanju kada, zašto, kako, itd …
Bez obzira koju vrstu proricanja tražite, u osnovi svi vode istom, a to je pronicanje u sadašnje i prošlo da bi se otkrilo buduće.
Proricanje sudbine je zapravo stupanje u dodir sa skrivenim silama koje određuju naš usud i našu sudbinu, te na koncu se dotiče i naše karme, a sve putem razumijevanja simbola neshvatljivih većini.Simboli su osnova onoga što zovemo proricanjem, preko njih proricanje ili gatanje i postoji . Znakovi, vizije, snovi za koje na prvu izgleda da nema odgovora, ipak imaju svoje odgovore kroz proročanstva, duboke uvide vidovnjaka i proroka kojima se obraćamo većinom u, (nažalost), tajnosti i velikoj potrebi i tražimo odgovore, jer nas površinska svakodnevnica nikako ne može zadovoljiti. Zašto, kuda, kako, kada … Vječna pitanja čovjeka uma, a odgovori leže u zakutku duše.
Najpopularnije vrste proricanja:
tarot karte
Astrologija
numerologija
Rune
ji Đing
bacanje kocke
Gledanje u grah
Gledanje u šalicu kave
Proricanje iz listića čaja
kristalna kugla

Proricanje vas može signalizirati opasnost koja dolazi, dati vam upute kako da ih izbjegnete, može vas usmjeriti tako da vi upravljati svojom sudbinom, a ne da sudbina upravlja vama. U njemu su sadržani praktični savjeti i duboka duhovna istina, svijet simbola koji u sebi nose odgovore na pitanja koje ne možete pronaći u svakodnevnici. Ma koliko da smo svjesniji nego što je to bilo u davna vremena, one osnovne stvari, samo naše biće, oduvijek je bilo i ostalo isto: nepoznato samo sebi, u vječnom traganju, vječnom propitivanju i vječnom neznanju.
Znate li vi svoj sudbinski put? Jeste li kada pomislili da imate dar proricanja ili vidovitosti?

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM