24sata-astro

Mjesečni horoskop za srpanj / srpanj 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN (21. 3. – 20. 4)

posao

Napeti aspekti iz vašeg četvrtog polja, odnosno konjunkcija Sunca sa Marsom koja će se dogoditi tijekom ovog razdoblja, naglašavaju neharmonične odnose s autoritetima i duboku potrebu za promjenom na poslovnom planu. Ova dešavanja biće aktualna tijekom faze mladog Mjeseca u znaku Raka, 24. lipnja, kada započinje ciklus koji donosi ubrzane promjene po pitanju karijere. Bez obzira na uspone i padove, neophodno je da se tijekom prve polovice srpnja potpuno usredotočite na rješavanje poslovnih problema za kraj razdoblja dočekali zadovoljni. Od 6. srpnja, zahvaljujući tranzitu Merkura kroz trigonski znak Lava i boljoj komunikaciji sa suradnicima i poslovnim partnerima, imat ćete bolji uvid u aktualna događanja na poslu. Ulaskom Venere u znak Blizanaca, 5. srpnja, aspekti dobivaju na snazi, pa slobodno možete upustiti u nove projekte. Poslije 6. srpnja, planeta Jupiter vam daje snagu da se izborite sa svim problemima.

ljubav

Iako Venera u drugom polju više asocira na novac, ona je ipak vladar vašeg sedmog polja, a budući da je u sekstilu sa Marsom, očekujte tenzije na ljubavnom planu. Novi izazovi u vidu osoba zainteresiranih za vas i obrnuto probudit u vama uspavane emocije i potisnuta maštanja. Ako ste u već u dugoj vezi, to bi moglo narušiti vaš skladne odnose, a mogući su i problemi u kući i obitelji. Ukoliko želite izbjeći sukobe i razmirice, obuzdajte emocije i potrudite se smirite situaciju, naročito poslije 5. srpnja, kada Venera uđe u Blizance i krene u trigon sa Jupiterom. Ako ste mladi i slobodni, od gore navedenog datuma očekujte novu romansu. Učinite sve što je potrebno da uveličate zajedničko zadovoljstvo i sreću. Zauzetima slijede izazovi koji bi mogli poljuljaju vezu i ugroze postojeće planove.

Zdravlje

Pazite da ne istegnete ligament na zglobu ruke ili noge. Tijekom cijelog razdoblja, moguće su glavobolje, virusne infekcije, nagle upale i ozljede. Ojačajte imunitet i budite oprezni u prometu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

posao

Razdoblje počinje konjunkcijom Venere i Mjeseca u vašem znaku koja najavljuje uspješna dešavanja na poslovnom i financijskom planu. To, međutim, ne znači da će vam neka nova unosna prilika za posao pasti s neba, nego da možete očekivati ​​uspjeh ukoliko već nešto radite ili stvarate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rješavaju važni poslovno-financijski interesi, ali vam nedostaje strpljenje. Važno je pažljivo procijenite situaciju i da napravite dobar izbor tijekom navedenog razdoblja. Prelazak Venere u znak Blizanaca i vaš polje novca nagovještava brzu realizaciju planova i solidne prihode. Vodite računa o troškovima i tijekom cijelog razdoblja budite vrlo štedljiviji. Dva dana pred kraja razdoblja vladavine Raka, Mars prelazi u vaš četvrto polje i nagovještava neka bitna dešavanja vezana za obitelj i istodobno signalizira da se neke stvari na poslu naglo dovode u pitanje, pa situacija zahtijeva dodatni oprez.

ljubav

Mlad Mjesec, u sadejstvu sa Mekurom, koji simbolizira komunikaciju, kao is Marsom, koji donosi teške i nezgodne riječi, ukazuju na neizbježan verbalni sukob s partnerom zbog nekoga ili nečega, ne tako bitnog. Bilo kako bilo, tijekom cijelog boravka Marsa u Raku možete očekivati ​​različite nesporazume u ljubavnom i partnerskom odnosu. Nema potrebe da se se previše trudite spremiti odnos koji nema stabilan temelj ili da čeznete za nečim što ste mogli, a niste ostvarili, jer daljnji razvoj događaja poprilično olakšava situaciju i umjesto sukoba donosi konstruktivne dogovore. Važno je da izvučete pouku iz problematičnih dešavanja u zajedničkom životu i da bez opterećenja nastavite dalje. Sekstil Venere sa nabrojanim planetima u Raku ukazuje na uspješno balansiranje između više mogućnosti.

Zdravlje

Ako osjećate bilo kakve tegobe, zakažite liječnički pregled na vrijeme. Obratite pažnju na prevenciju. Jupiter u šestom polju ukazuje na kronične probleme. Ako klasična medicina ne pomaže, isprobajte alternativne metode.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

posao

Na samom početku vladavine Raka, Merkur, vaš vladar, koji simbolizira dvoumljenje i neopredeljenost, trpi pritisak opozicije sa Saturnom, pa ne može ispolji svoje dobre osobine do kraja. Srećom, već nakon nekoliko dana i pojave mladog Mjeseca, 24. lipnja, situacija se popravlja, a vi ćete lakše ostvarivati ​​svoje ciljeve. Tri planete u polju novca ukazuju na mogućnost uvećanja prihoda, ali i na nesklad između želja i mogućnosti. Izbor povoljnih situacija trebala bi procjenjujete na temelju kriterija vrijednosti ili isplativnosti. I naravno, najvažnije je da dobro procijenite koliko je neki cilj realan. Ipak, unatoč nekim nepovoljnim okolnostima, cijeli period će biti bolji od ranijih, pa ćete konačno biti u prilici da poboljšate svoju financijsku situaciju, zahvaljujući pozitivnom utjecaju Merkura u polju novca. Prelaskom Venere u Blizance, stvari dobivaju na kvaliteti, te je od 5. srpnja vrlo moguć niz novih ponuda vezanih za posao.

ljubav

Venera u dvanaestom polju na početku razdoblja donosi brojne mogućnosti za nove veze i avanture, ali bitno je da znate što radite i spremiti kontrolu nad svojim životom. Venera je jako postavljena samim tim što je u svom domicilu te su šanse za promjene velike, kako do 5. srpnja, tako i kasnije, kada prijeđe u vaš prvo polje. Naprosto, splet okolnosti će biti takav da morate donijeti neku važnu odluku. Ulaskom u znak Blizanaca, Venera se gradi opoziciju prema Saturnu, te nema ni mnogo igre, već se moraju naći ozbiljna rješenja. Ako ste mladi ili slobodni, mogući su novi kontakti i poznanstvo sa zauzetom osobom, što u ovom trenutku nije najbolje rješenje. Jer, vaša tajna romansa lako može postati javna, već nakon 5. srpnja. Iz tog razloga, najbolje je da se suzdržite od avantura sve dok Venera ne prijeđe u Blizance, jer tada pravi trigon sa Jupiterom, vladarem vašeg polja partnerstva, te ublažava nezgodno postavljenog Saturna u sedmom polju.

Zdravlje

Obratite se liječniku čim primijetite i najmanji znak problema. Moguće tegobe u predjelu prsnog koša. Kontrolirajte tlak.

RAK (22. 6. -22. 7)

posao

Mars u vašem znaku, kome se pridružuju Sunce i Merkur, ukazuju na burna i iscrpljujuća dešavanja na poslovnom planu, a moguće su i nagle promjene vezane za posao. Imate dovoljno energije i ozbiljnu namjeru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status, ali razdoblje pred vama je obilježen fazom mladog Mjeseca na samom početku, točnije od 24. lipnja, što ukazuje na nestabilnost. Iz tog razloga, bilo bi bolje da se tijekom ove faze primirite i da neke krupnije odluke odložite za kasnije. Tek od 5. srpnja, kada Venera ulaskom u znak Blizanaca napravi trigon sa Jupiterom, bit ćete u prilici da jasno sagledate situaciju i da sumirate što ste propustili. No, kako je Venera u istom razdoblju postavljena opozitno prema Saturnu, neophodan je oprez uz pažljivo analiziranje situacije. S druge strane ulaskom planete Merkur u znak Lava, odnosno vaš polje novca, 6. srpnja, počinje konkretna realizacija naplata i uvećanje prihoda. Računajte na sitnije, ali brojne iznose i realizacije u ratama.

ljubav

Mars u vašem znaku daje vam više nego potrebnu energiju da se uhvatite ukoštac s problemima i dešavanjima u emotivnom životu. Zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka, koje donosi nepovoljan aspekt Merkura, mogući su konflikti bez realnog povoda i tjeranje inata. Ukoliko ste u vezi, spoj ova dva aspekta nikako nije dobar jer će vas dovesti u situaciju da stalno morate opravdavate svoje postupke. Pun Mjesec u vašem sedmom polju, 9. srpnja, dodatno komplicira stvari, te može dovesti i do raskida i promjene statusa. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu partnerom, niti da se dodatno ističete, ma koliko vas Mars navodio na napadno ponašanje. Mladi ili slobodni pripadnici znaka mogu nesmetano koriste trenutne prednosti koje im nude planeta. Moguća nova ljubavna romansa.

Zdravlje

Saturn u polju bolesti ukazuje na mogućnost aktiviranja kroničnih tegoba. Obratite pozornost na tegobe s kostima. Povećajte unos vitamina, ako je potrebno, promijenite način prehrane i unosite dovoljno tekućine.

LAV (23 7 – 22. 8)

posao

Planove mijenjate iz sata u sat i uživate da svojim neobičnim ponašanjem iznenađujete okolinu, na što ukazuje grupiranje planeta u vašem dvanestom polju. Ali dok vi spremate svoje planove i drugi to čine, trudeći se da vam doskoče i ometu vaš naume. Stoga, budite oprezni i pazite što kome pričate. Dok Venera boravi u znaku Bika, vašem desetom polju, moguće su promjene koje donose napredovanje i promjenu statusa, a razdoblje vaš tihe dominacije potrajat do 5. srpnja. Slobodno se aktivirajte na nekoliko strana, jer u navedenom razdoblju Venera, a potom i Merkur, poslije 6. srpnja, ulaskom u vaš znak, potenciraju mnogo prilika, ideja, dogovora i svega ostalog što će učiniti poslovni život boljim i bogatijim. Unatoč povremenim oscilacijama, očekujte pozitivne rezultate. Nemojte dopustiti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrirajte se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Povedite računa da nekom brzopletom akcijom, ili naglim gestom ne dovedete u pitanje podršku prijatelja.

ljubav

Svaka neopreznost, posebno u komunikaciji, kada Merkur uđe u vaš znak iznijet će stvari na vidjelo. Ukoliko vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate znati da je u ovom razdoblju stvar vrlo komplicirana, te da lako može doći do skandaloznih situacija. Venera u polju posla sve do 5. srpnja naglašava izazove na radnom mjestu, a odmah nakon toga, moguće je da neka osoba s kojom vas povezuje prijateljstvo bude zainteresirana za nešto više. Ako ste mladi ili slobodni, vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe, što je sasvim normalno u ovom razdoblju. Sa svakom od njim možete ostvariti dio svojih interesa ili dijeliti svoje ideje, ali teško ćete se uklopiti na duže staze. Možda još niste sigurni što stvarno želite i ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namjera.

Zdravlje

Dosta ste iscrpljeni tijekom ovog razdoblja, pa vam je neophodan oporavak. Prestanite mislite o događanjima iz prošlosti, jer vam to bespotrebno podiže razinu stresa. Povedite računa o prehrani.

DJEVICA (23 8 – 22. 9)

posao

Mlad Mjesec u sinergiji s Merkurom, 24. lipnja donosi nove mogućnosti vezane za posao i promjene u karijeri, ali uz mogućnost naglih i nepredvidivih dešavanja. Sposobnost dobrog zapažanja i vještina brze prilagodbe u novim uvjetima predstavlja uvijek vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente, ali se sada ne možete osloniti na to, već do 5. srpnja i ulaska Venere u polje karijere morate biti oprezni. Uz dobar plan i pametnu kalkulaciju, moguće je da iskoristite poziciju Jupitera u drugom polju, te da na neki način profitirati od svega što ste započeli u prethodnom razdoblju. No, s ovom pozicijom Jupitera morate biti oprezni, jer on uvijek ukazuje na manjak smisla za detalje, pa uz navedene aspekte Merkura, sve dok je u Raku, možete imati ozbiljne previde u procjeni. Prelaskom Merkura u znak Lava, počevši od 6. srpnja, uz dobar aspekt sa Jupiterom i Venerom, očekujte bolje financijske i poslovne rezultate.

ljubav

Ulaskom Venere u znak Blizanaca, u vaš polje posla, aktiviraju se aspekti emocija što će svakako donijeti konfuziju i nerazumijevanje pravih ciljeva i namjera osobe zainteresirane za vas ili vaših namjera u odnosu na osobu koja vas interesira. Kako se Venera povezuje trigonom sa Jupiterom, poslije 5. srpnja možete se nadate poboljšanju situacije na ljubavnom planu. Uspjećete prevladati nesporazume s partnerom i da na jakim temeljima gradite stabilnu i čvrstu vezu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva, posebno u periodu do 5. srpnja, tijekom trigona Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt je izuzetno povoljan za započinjanje romantičnih veza na duže staze, pa čak i casual i površne odnose često pretvara u nešto ozbiljnije.

Zdravlje

Nesanicu i stres zbog posla dodatno uvećava Merkur koji ulazi u vaš dvanaesto polje i unosi nemir. Pazite na prehranu, izbjegavajte slatkiše i masnu hranu.

VAGA (23 9 – 22. 10)

posao

Sunce i Mars sa Merkurom, a potom i mlad Mjesec aktiviraju vaš polje karijere i dovode stvari do usijanja. Predstoji vam aktivna uloga u poslovnom životu uz niz dobrih prilika, a sve u skladu s aspektima koji se odvijaju u navedenom polju. Za to vrijeme, Venera je u znaku Bika, dobro aspektovana s planetima u desetom polju. Na vašu karijeru povoljan utjecaj imat će i prelazak Venere u Blizance, vama trigonski znak. Od tog trenutka morate biti maksimalno fleksibilni i oprezni kada su detalji u pitanju, jer bilo kakav previd važnih činjenica komplicira događanja. Bez obzira na to koliko ste sigurni u sebe ili u svoje sposobnosti, zatražite savjet iskusnijih osoba prije nego što se upustite u novu poslovnu-financijsku transakciju, jer u velikom broju ponuda lako je izgubiti kompas. Prelazak Merkura u znak Lava donijet će nove uvjete i dogovore vezane za poslovni život, pa od 6. srpnja budite otvoreni za novitete. Spremite se za brojna događanja i nekoliko kraćih putovanja.

ljubav

Aspekti ljubavnog i poslovnog života se prepliću tijekom cijelog razdoblja. Napeti aspekti nikad nisu znak lakih rješenja, pa je neophodno da smireno reagirate i da sve važne odluke odložite za drugu nedjelju srpnja mjeseca. Ukoliko ste mladi i slobodni, pred vama su burna dešavanja koja će donijeti izuzetno povoljne rezultate. Cijeli period je obilježen jakim Venerinim aspektima, najprije sa Marsom, koji inače vlada vašim poljem partnerstva i daje mogućnost novog ili obnove nekog relativno skoro prekinutog odnosa. Potom se Venera spaja aspektom trigona sa Jupiterom i istodobno gradi opoziciju sa Saturnom, što govori o potebi da se neka veza “uozbilji” i pretvori u stabilan odnos. Morat ćete razmislite o prihvaćanju novih obveza, ali io posljedicama nekih ranijih odluka koje sada dolaze na naplatu.

Zdravlje

Jupiter koji vlada poljem bolesti nalazi se u prvom polju, zato povedite računa o svim simptomima i ne zanemarujte zdravlje. Ne iscrpljujte organizam dijetama i lošim navikama.

ŠKORPION (23 10 – 22. 11)

posao

Mars, vladar vašeg znaka, trenutno je u Raku, gdje mu je snaga vrlo diskutabilna i ukazuje da morate prevazići probleme kako biste uspjeli zauzeti meso koje želite. Za vašu daljnju karijeru posebno će biti važan njegov aspekt sa Suncem i Merkurom tijekom mladog Mjeseca 24. lipnja, kao i tijekom punog Mjeseca, 9. srpnja kada će se poslovna situacija dodatno zakomplicirati. Bilo kako bilo, važno je da oko sebe imate ekipu pouzdanih suradnika, jer kombinacija različitih strategija donosi pozitivne rezultate, posebno kada ste pod ovakvim aspektima. U financijskom smislu, teškim aspektima vladajuće planete, nalazite se u poziciji da uvećavate svoju zaradu, te da uspješno riješite neka imovinska ili investiciona pitanja. U razdoblju od 5. srpnja, s ulaskom Venere u osmo polje koje se povezuje s prihodima i rashodima, bitno je da se ne nađete u minusu. Poslije 6. srpnja, nakon ulaska Merkura u znak Lava, u vaš deseto polje, događaji se umnožavaju i stječu se uvjeti za postizanje kvalitetnih dogovora vezanih za karijeru.

ljubav

Venera u polju partnerstva, u svom znaku daje prednost drugoj strani, pa iako vam to nije po volji, vrijeme je da do 5. srpnja prihvatite takav odnos snaga. Ovakva pozicija ne predstavlja problem onima koji su u vezi, barem ne veći od povremenog prigovaranja partnera i otežanih dogovora oko zajedničnih interesovanja. Dobra okolnost je što Mars u većem dijelu razdoblja pravi harmonične aspekte sa Venerom, pa se “zvocanje” neće pretvoriti u sukob niti dovesti vezu u pitanje. Tek ulaskom Venere u znak Blizanaca, i planeta Merkur u Lava, Mars će ispoljiti svoju nezgodnu stranu, pa je neophodno da emocije držite pod kontrolom. Ako ste mladi ili slobodni, ovaj aspekt može donijeti ulazak u vezu, i to na inicijativu druge strane jer Venera u domicilu dominira situacijom. U svakom slučaju ovaj aspekt stvara šanse za započinjanje nove romanse koja obećava.

Zdravlje

Zbog nezgodne pozicije Marsa, bilo bi dobro da ne pretjerujete s fizičkom aktivnošću, ali i biti umjereniji u svemu. Također, povedite računa o prehrani.

STRIJELAC (23 11 – 21. 12)

posao

Saturn u vašem znaku, već duže vrijeme usporava sve reakcije i odlaže rješenja nagomilanih problema. Tijekom ovog razdoblja situaciju će dodatno zakomplicirati oporba s Venerom, poslije 5. srpnja kada ova planeta ulazi u znak Blizanaca. Kako ova oporba ne predstavlja teške i fatalne događaje, negativni učinak ovog aspekta svodi se na nerazumijevanje i neusklađene reakcije sa svih strana. Pojačajte pažnju i koncentraciju, a kada primijetite da se neka neugodna situacija po ustaljenom klišeu stalno ponavlja, potražite pomoć iskusnijih kolega ili nekoga u koga imate povjerenja. Jupiter, vaš vladar, trenutno je u kući planova, gradi aspekt sekstila sa Saturnom, što je harmoničan odnos koji doprinosi ublažavanju problema. To znači da ćete zacrtane ciljeve postići unatoč sitnim preprekama i svakodnevnim trzavicama. Ali, budite strpljivi, jer će vam za sve trebati više vremena nego do sada. Do 5. srpnja smanjite troškove. Nakon tog perioda, Venera ulazi u polje koje između ostalog označava i partnerstva, suradnju, dogovore, pa možete očekivati ​​nečiju podršku.

ljubav

Razdoblje počinje neskladnim aspektom Merkura, koji se nalazi u polju partnerstva i približava se Saturnu koji je dominantan u vašem znaku. Ubrzo zatim Merkur mijenja znak, ali naglašava da će problemi vezani za prošlost uskoro izaći na vidjelo. Venera 5. srpnja ulazi u Blizance i ponovno otvara neka stara nerazriješena pitanja. Priča se dodatno komplicira pod utjecajem nekih novih osoba koje po svaku cijenu žele vas osvoje. Ako ste mladi ili slobodni, predstoji vam neobična ljubavna romansa. Ulazak Venere u Blizance biće za vas najpogodniji ali i iznimno kompliciran razdoblje jer će se u isto vrijeme za vašu naklonost boriti dvije osobe. Stoga budite oprezni u procjeni i nemojte se olako zaletati.

Zdravlje

Moguće su glavobolje, kao normalna pojava pod ovakvim aspektima Saturna, ali i bolovi u vratu i zglobovima. Dok Venera ne prijeđe u Blizance, biće naglašeni i kronični problemi.

JARAC (22 12 – 20. 1)

posao

Razdoblje počinje fazom mladog Mjeseca u vašem sedmom polju, znaku Raka, što je jasan signal da ćete biti izuzetno osjetljivi u komunikaciji s drugima i skloni složenim i incidentnim situacijama. Sve do 9. srpnja i do pune mjesečeve faze u vašem znaku bavit ćete se razjašnjavanjem nekih “peripetija” koje su odavno morale biti riješene. Neophodna vam je nečija podrška kako biste ostvarili svoje ciljeve, pa budite tolerantni prema osobama iz okoline i pronađite način da udruženim snagama riješite nagomilane probleme. Merkur uravnotežuje situaciju ulaskom u znak Lava, i pomaže vam da na neki način prevaziđete probleme, posebno one koji se tiču ​​loše organizacije posla i nedostatka sredstava. Ulazak Venere u vaš šesto polje naglašava poslovne probleme i ukazuje na nužnost vašeg ozbiljnijeg angažiranja u rješavanju kompliciranih situacija.

ljubav

Planete u znaku Raka, u vašem polju partnerstva, nagovještavaju burne događaje, mnoštvo novih susreta ali i povratak starih simpatija u vaš život. Nova poznanstva i intrigantna prijateljstva obilježit razdoblje mladog Mjeseca, od 24. lipnja i unijeti novu pozitivnu energiju u vaš emocije. Vi ste osoba koja u partnerskom odnosu, voli imati potpunu sigurnost i neograničeno povjerenje u partnera. Međutim, u ovom periodu, vaše ponašanje biće znatno drugačije, bilo zbog miješanja sa strane, ili zbog vaše otvorene zainteresiranosti za nova iskustva, pa su moguće razmirice ali i razna iskušenja. Tek nakon izlaska Merkura iz polja partnerstva, situacija će se smiriti. Do punog Mjeseca, stvari se polako sliježu i tenzije smanjuju. Ako ste mladi ili slobodni, iskoristite obilje šansi za nova poznanastva i ljubavne avanture. Nezogodan aspekt Marsa upozorava da pažljivo birate kome ćete pokloniti svoju ljubav.

Zdravlje

Boravak Venere u polju zdravlja sve do 5. srpnja znak je da se zdravstveni problemi rješavaju i da neke kronične tegobe ostaju iza vas.

VODENJAK (21 1 – 19. 2)

posao

Situacija na poslu je uglavnom stabilna, zahvaljujući vašem vladaru Saturnu koji je već skoro dvije godine je u polju planova. No vladar ovog polja, koje neposredno utječe na karijeru, Jupiter tek od 6. srpnja dobiva na snazi ​​i donosi poboljšanja. Sa druge strane vladar karijere, Mars, pod utjecajem faza mladog i punog Mjeseca, 24. lipnja i 9. srpnja donosi izvjesnu blokadu. Zbog tako kontradiktornih okolnosti, najbolje je da sve poslovne aktivnosti i planove usporite dok Merkur i Venera ne promjene znakove, barem do drugog tjedna srpnja, jer svaka nagla promjena nije preporučljiva. S druge strane, bez obzira na povoljnosti koje odnose prevagu, morate povedete računa o tome, koliko su zadaci koji idu uz novi poslovni angažman realni, odnosno ostvarivi. Stoga usporena i smirena igra ima prednost nad agresivnom i napadačkom. Uostalom, još malo je ostalo da vam Saturn koči planove i karijeru, pa za toliko možete se strpite. Potom će sve ići baš onako kako vi želite.

ljubav

Harmoničan i miran razdoblje potrajat sve do 6. srpnja, kada kreće niz događaja pokrenut ulaskom mušičavog i nepredvidivog Merkura u vaš sedmo polje, koje predstavlja partnerske odnose svih tipova, pa bilo da ste u braku ili vezi, i neovisno o tome koliko je vaš odnos stabilan ili ne, neka nova osoba unijet će pomutnju i nemir. Treći igrač uopće ne mora biti emotivno zainteresiran, tu je samo da bi smetao, iako mu to nije namjera. Savjet je da svaku eventualnu odluku o završetku neke veze i otpočinjanju nove odložite za kasnije, dok se vi malo ne ohladite od ovako burnih događanja. Jer, s distance ćete uvijek bolje procijeniti neko dešavanje. Ako ste mladi ili slobodni, a posebno ako trenutno niste skloni vezivanju na duže staze, ovo je vaš trenutak. Ljeto počinje, okruženje puno zanimljivih osoba spremnih za druženje i akcije. Tko bi poželio bolje od toga?

Zdravlje

Obratite veću pažnju na zdravlje, ne iscrpljujte se na poslu i mijenjajte loše navike. Mogući problemi vezani za probavni trakt, želudac i unutarnje organe, posebno oko 24. lipnja.

RIBE (20 2 – 20. 3)

posao

Konačno vam je postalo jasno da ne kontrolirate vi situaciju, nego ljudi s kojima morate surađujete, čak i protiv svoje volje. Odluke donosite po nuždi, i sve dok vaš vladar, Jupiter ne uspostavi nove dinamične aspekte sa Merkurom i Venerom, a to će se dogoditi poslije 5. srpnja, imat ćete dojam da ste blokirani. Ulazak Venere u Blizance, znak je da počinju nova dešavanja vezana za posao i za neke nove inicijative. Istovremeno, Venera otpočinje trigon sa Jupiterom, vladarem vašeg znaka i akcija može početi. Jedini nedostatak ovog aspekta je nemogućnost sveobuhvatnog sagledavanja problema. Stoga u svaku akciju morate uključiti oprez. Merkur i Venera prave aspekt sekstila i trigona ka Jupiteru, što je dobar pokazatelj da se događaji odvijaju povoljno po vas, ali pošto je taj period vremenski ograničen, bilo bi dobro da brzo reagirate i prepoznate šansu na vrijeme. U svakom slučaju najvažnija je procjena jesu li ciljevi i planovi realni. Ukoliko ne uspijete naći odgovarajuće rješenje za problematične situacije, bilo bi dobro da potražite još nečije mišljenje.

ljubav

Tijekom ovog razdoblja, Merkur će dva puta promijeniti znak, prvi put par sati nakon otpočinjanja vladavine Raka, a drugi put 6. srpnja. A znajući da je on vladar vašeg polja partnerstva, ne očekujte da se ljubavne razmirice riješe same od sebe. Sve je još na staklenim nogama, pa je neophodno da budete posebno oprezni i da ne dolijeva ulja na vatru u kritičnim situacijama. U suprotnom, moguće je da na kraju ostanete sami, iako to ne želite. Ako ste mladi ili slobodni, budite dovoljno taktični, jer naredni period nije povoljan za uspostavljenje kvalitetne emotivne veze. Spustite se na zemlju i iskoristite priliku da bolje upoznate osobu koja vam se sviđa.

Zdravlje

Ne zanemarujte zdravlje pod izgovorom da vam je trenutno poaso na prvom mjestu. Čim primijetite da nešto nije u redu potražite liječničku pomoć.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM