24sata-astro

Mjesečni horoskop za rujan – rujan 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

OVAN (21. 3. – 20. 4)

posao

Razdoblje počinje konjunkcijom Marsa sa Sjevernim čvorom i to odmah poslije pomrčine Sunca, što nagovještava da vas očekuju velike, suštinske promjene, kako na osobnom tako i na poslovnom planu. Ovakav aspekt nikad nije dobar predznak, jer ukazuje na komplicirane događaje, prepreke i probleme koji se prevladavaju borbom. Situaciju će dodatno zakomplicirati retrogradnost Merkura do 6. rujna, pa su mogući manji ili veći tehnički problemi ili nesporazumi u komunikaciji sa suradnicima. U isto vrijeme, Venera u četvrtom polju do 26. kolovoza ukazuje da ćete na početku razdoblja više biti zaokupljeni osobnim i obiteljskim pitanjima ili podjelom imovine. Poslije 6. rujna, kada i vaš vladar Mars prelazi u znak Djevice, moguće su promjene u poslovnom okruženju. Istovremeno, Jupiter u sedmom polju označava kolege nespremne da pomognu, teške dogovore i komplicirane poslove. Bilo kako bilo, budite strpljivi i izbjegavajte dugoročne dogovore.

ljubav

Boravak Jupitera u polju partnerstva, znak je krupnih dešavanja na ljubavnom planu i novih mogućnosti za ozbiljne veze. Trenutni kvadrat sa Venerom iz četvrtog polja, koji traje do 26. kolovoza i potom se, prelaskom Venere u znak Lava pretvara u sekstil, ukazuju da se napetost u odnosu s partnerom smiruje i počinje razdoblje u kojem se emocije i veza dovode u ravnotežu. Ovaj sekstil najviše pogoduje slobodnim predstavnicima znaka ili onima koji su riješili da okončaju vezu, jer će im pomoći da lakše nego inače “ulete” u novu ljubavnu shemu. Potražite osobu sličnih afinineta, s istim sitemom vrijednosti i slobodno se prepustite ljetnim strastima i novim emocijama. Konjunkcija Venere i Sjevernog čvora 15. rujna označit neku vrstu prekretnice za sve one koji su na pragu veze jer se tada okolnosti mijenjaju i neformalni odnosi se ili prekidaju ili prelaze u stabilnu vezu.

Zdravlje

Mogući respiratorni problemi, alergijske reakcije i stomačne tegobe. Povedite više računa o zdravlju, pazite na prehranu.

BIK (21. 4. – 21. 5)

posao

Do 26. kolovoza, Venera je u Raku, u kvadratu sa Jupiterom, što znači da mnogo obećava, ali malo toga realizira. Da stvar bude gora, Merkur je retrogradan, pa su svi dogovori nesigurni i nerealni. Budite oprezni prilikom planiranja novih poslova i fleksibilni po pitanju rokova, s mogućnošću promjene tijekom drugog tjedna rujna. Nakon navedenog datuma Venera ulazi u znak Lava, praveći sekstil sa Jupiterom, pa možete očekivati ​​olakšanje na poslu, pozitivne promjene, bolju suradnju s poslovnim partnerima i usuglašavanje oko ranijih problema. Od kraja kolovoza možete očekivati ​​poboljšanje materijalne i financijske situacije, nove mogućnosti za zaradu kao i rješavanje problema vezanih za nekretnine i imovinu. Osim sekstila sa Jupiterom, od 2. kolovoza, Veneru podržava i Saturn aspektom trigona, a kako se ova planeta nalaze u osmom polju, moguć je priljev novca od drugih ljudi, klijenata i sponzora. Izbjegavajte uzimanje kredita.

ljubav

Razdoblje počinje konjunkcijom vladara sedmog polja, Marsa sa Sjevernim čvorom, naglašavajući vašu duboku želju za promjenom koju će postati realnija kada se i vaša vladajuća planeta, Venera, približi Sjevernom čvoru. Cijeli razdoblje između ova dva aspekta protječe u traženju razloga za ili protiv trenutne situacije. Na ljubavnom planu posebno će biti zaniljvivi dani oko 26. kolovoza, kada Venera mijenja znak i prelazi u Lava. Tada će do izražaja doći vaša jaka potreba za preispitivanjem odnosa s partnerom zbog dijametralno različitih stavova o budućnosti vašeg odnosa. Želja za promjenom biće najizraženija do 5. rujna. Svi pripadnici znaka koji su u vezi ili braku trebaju prihvatiti ovaj period kao vrijeme provjere njihove ljubavi i utvrđivanja zajedničkih interesa. Slobodne očekuje niz zanimljivih susreta. Venerin prelazak u Lava donosi potpuno drugačije osobe u vaš okruženje i budi nove snove.

Zdravlje

Jupiter u šestom polju upozorava na moguće upale i infekcije unutarnjih organa, posebno uroloških. Kod žena su ugroženi reproduktivni organi, a kog muškaraca prostata i debelo crijevo.

BLIZANCI (22. 5. – 21 6)

posao

Merkur, vladar znaka je retrogradan do 6. rujna i to u znacima Djevice i Lava, odnosno u vašem četvrtom i trećem polju. Zato se unaprijed pripremite za moguće nesporazume i loše razumijevanje s najbližom okolinom i vježbajte strpljenje. Osim zategnutih odnosa u obitelji, komplicira se i situacija na poslu jer inzistirate na nekim stvarima čije vrijeme je prošlo. Potrudite se da unatoč svemu spremiti dobru suradnju s kolegama, a ne da “tjerate mak na konac”. Tijekom narednog razdoblja svima koji su ugovarali poslove ili radili s novcem, slijedi kontrola, posebno u prvih par dana razdoblja dok je Venera još u drugom polju. Olakšanje dolazi s ulaskom Venere u vama prijateljski znak Lava, od 26. kolovoza, kao i njen aspekt sekstila sa Jupiterom. Ovakva konstelacija predstavljat neki vid zakonske zaštite koju simbolizira Jupiter, pa možete očekivati ​​”relaksaciju” poslovnih odnosa ili protekciju nadređenih, ako napravite pogrešku u radu.

ljubav

Saturn već dugo boravi u vašem sedmom polju i dodatno pojačava tenziju između vas i partnera, pa nemojte se iznenaditi ako ovaj period bude obilježen raznim ljubavnim nesporazumima. Aspekti su teški i dugotrajni, ali nakon polugodišnje retrogradnosti Saturn 25. kolovoza mijenja pravac, pa se samim tim, mnoge stvari vezane za komunikaciju simbolički raspliću i olakšavaju. Umjesto uobičajene rasprave, ili još češće isključene komunikacije, u narednom razdoblju stvari otopljavaju. Posebno što istovremeno s okretom Saturna, Venera ulazi u njemu trigonski znak Lava, pa se neke stare zapetljane veze revitaliziraju na relativno povoljan način, ovisno o natalne karte, naravno. Ako ste sami, možda ćete baš u ovom razdoblju sresti neku šarmantnu, novu osobu koja će uspjeti vas zaintrigira, a možda i osvoji.

Zdravlje

Abdomen, crijeva i probavni trakt su ugroženi i to ne samo tijekom ovog mjeseca nego duže, sve dok Mars bude u Djevici. Pripadnice ljepšeg spola treba da povedu računa o hormonima, posebno o štitnjači.

RAK (22 6 -22. 7)

posao

Retrogradno kretanje Merkura u vašem trećem polju ukazuje na nerazumijevanje s okolinom. Bilo da radite u timu ili samostalno, očito je da ne umijete ili ne želite ostvariti bolje odnose sa suradnicima. Krajem kolovoza, s prelaskom retrogradnog Merkura u vaš drugo polje, problematični odnosi se šire i na sferu financija. Biće naizgled interesantnih ponuda, ali će se ispriječiti to što Merkur ili neće dozvoliti da se finiširaju dogovori, ili će se stvari odvijati suprotno od dogovorenog. Kako period počinje neposredno nakon mladog Mjeseca, sva vaša pažnja bit će usmjerena na osobnu satisfakciju. Ali, budući da su aspekti vezani ua posao prilično konfuzni, najvažnije je da sačuvate prisebnost i da postojeće poslovne odnose ne ugrozite hirovitim ponašanjem i eksperimentima. Planete u vašem drugom polju, najprije Mars, a potom i Venera, ukazuju na povećane troškove koji remete vašu financijsku stabilnost. Budite oprezniji s novcem.

ljubav

Vladar vašeg sedmog polja, planeta Saturn 25. kolovoza mijenja smjer kretanja i nakon duže retrogradnosti vraća se u normalan hod. Za to vrijeme, Venera je u vašem prvom polju i označava potrebu za razmjenom emocija. Ulaskom u znak Lava, 26. kolovoza, planeta ljubavi stupa u harmonično polje i polako se približavajući aspektu trigona sa Saturnom popravlja loše i nestabilne veze iz prethodnog razdoblja. Izbjegavajte konflikte sa partnerom, kako biste sačuvali dragocjenu energiju i psihološku ravnotežu, jer su aspekti nestabilnosti privremeni. Nesporazumi koji povremeno unose nemir u vaš odnos s voljenom osobom zahtjevaju posebno strpljenje i toleranciju. Slobodni pripadnici znaka biće u prilici doživjeti nezaboravnu ljubavnu avanturu. Uživajte u čarima ljetne romanse, bez prevelikih očekivanja.

Zdravlje

Saturn u šestom polju ukazuje na moguće probleme vezane za unutarnje organe. Jetra, žuč i gušteraču su vaše slabe točke. Provjerite krvnu sliku.

LAV (23. 7. – 22 8)

posao

Previše planeta u vašem prvom polju u ovom razdoblju stvara veliku konfuziju na poslovnom planu i blokira uobičajenu aktivnost, posebno u periodu kada Mars izlazi iz dominacije Sunca. Paralelno s Marsovim udaljavanjem, od 26. kolovoza, planeta Venera ulazi u vaš znak i tu boravi zajedno sa Marsom do 5. rujna, unoseći dodatni nemir u već “uzavrelu” situaciju. Čak i da vaš temperament nije pretežno koleričan, a ego naglašen, kao što jest, pomenute planete bi vam “zabiberila” život. U ovakvim okolnostima, vaše ponašanje biće izvan kontrole, pa ćete biti nesnosni i sebi i ljudima s kojima surađujete. Potrudite se da završite sve veće obveze u razdoblju do kraja mjeseca, nemojte dozvoliti da vas netko osporava ili usporava u realizaciji zacrtanih ciljeva, jer bi Merkurov retrogradni povratak u vaš znak mogao vam napravi veliku financijsku štetu. Naročito budite oprezni sredinom rujna. Povedite računa o potezima koje budete vukli po pitanju karijere.

ljubav

Suviše ste egocentrični i vidjeti samo ljepšu stranu svake situacije, pa i emotivne. Mars u vašem prvom polju i Venera u dvanestom, potiču sklonost avanturama i tajnim kombinacijama koje vas mogu dovesti u centar pažnje. Nakon toga od 26. kolovoza, prelaskom Venere u znak Lava i njezinim zajedničkim boravkom sa Marsom u vašem prvom polju, doći će do kulminacije u emotivnim odnosima. Olakšanje slijedi tek od Marsovog ulaska u znak Djevice i Merkurovog okreta, nakon 5. rujna. Tada ćete biti u stanju da se mirno osvrnete iza sebe i vidjeti razmjer štete i problema koji su vas pratili tijekom burnog dešavanja potaknutog brojnim promjenama planeta. U ovom periodu najbolje će proći pripadnici znaka skloni avanturama i oni koji po svojoj prirodi ne teže stabilnosti. Ostali će morati obuzdati strasti i sačekaju neke harmoničnije aspekte.

Zdravlje

Povedite računa o respiratornim organima, zaštitite se na vrijeme od virusnih infekcija i alergijskih reakcija na pojedine vrste namirnica ili na neke preparate koje uzimate. Vodite računa o pritisku.

DJEVICA (23. 8. – 22. 9)

posao

Loša komunikacija i nesporazumi sa suradnicima negativno utječu na vaše poslovne procjene i ponašanje, čemu pridonosi i retrogradno kretanje Merkura koja će potrajati do 5 rujna. Tijekom cijelog razdoblja na vaše ponašanje će najveći utjecaj imati neobična planetarna “gužva” u znaku Lava, vašem dvanestom polju, što će imati za posljedicu često kontradiktorna i nepredvidiva događanja. Da biste bolje prebrodili ovaj krizan period, potrudite se zbog Merkurove retrogradnosti, budete temeljniji u procjeni događanja i oprezniji prilikom ugovaranja novih obveza i rokova. To se posebno odnosi na razdoblje kada Merkur zađe u dvanaesto polje, bilo dok bude u retrogradnom hodu bilo kad se okrene, dok se opet ne vrati u Djevicu, 10. rujna. Povoljne vijesti vezane za financije koje donosi Jupiter drugom polju, ispoljiće se od trenutka kad Venera uđe u znak Lava 26. kolovoza i počne formira aspekt sekstila sa ovom planetom sreće i izobilja.

ljubav

Emotivne dileme, predstavljene su Jupiterom, vladarem vašeg sedmog polja koji iz kvadrata sa Venerom, od 26. kolovoza prelazi u sekstil. I jedan i drugi aspekt su dinamični i ukazuju na razne vrste promjena. Uz adekvatnu procjenu onoga što retrogradni Merkur donosi, jer je on majstor da napravi iluzuju, od oba aspekta Venere i Jupitera možete izvući najbolje. Svaka kriza može biti ujedno i šansa za pozitivne promjene. Nema potrebe da zaoštrava odnos s partnerom, pokažite više razumijevanja i zadovoljstvo će biti obostrano. Ako ste slobodni, brojni sureti su pred vama, ali zbog prirode vašeg vladara i njegovog retrogradnog kretanja, ne žurite s velikim odlukama, pustite da vrijeme donese razrješenje.

Zdravlje

Povedite računa o višku kilograma, ne pretjerujte s uživanjem u slatkišima. Obratite pažnju na signale koje vam tijelo šalje, ne zanemarujte redovite kontrole.

VAGA (23. 9. – 22:10)

posao

Jupiter je u vašem prvom polju, a Venera, vaš vladar, do 26. kolovoza boravi u desetom polju, što ukazuje na preokupiranost poslom i nova dešavanja u karijeri. Iako su Venera i Jupiter u kvadratu, povoljnosti u vezi posla nisu narušene, naprotiv. Ipak, nemojte dozvoliti da vas posao okupira više nego što je potrebno. Naučite podvučete jasnu crtu i da se pravilno zaštitite od različitih neugodnosti, koje potencijalno narušavaju vaš poslovni i društveni status, a donosi ih retrogradnost Merkura u vašem dvanestom polju. Kako je razdoblje retrogradnog kretanja Merkura jasno usmjeren na prošle događaje, tako se i vi poslužite dosadašnjim iskustvom i ne nasjedajte na provokacije. Eksperimente možete primjenjivati ​​samo u određenim situacijama, koje ne prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo i ne mogu ugroziti stečenu poziciju. Važan period za vas je boravak Venere u jedanestom polju i njen pozitivan aspekt sa Jupiterom u vašem prvom polju.

ljubav

Ulazak Venere, planeta ljubavi u Lava, kao i njezin boravak u istom znaku zajedno sa Marsom, vladarem vašeg sedmog polja, znak je najveće napetosti u emotivnim odnosima u ovom razdoblju. Od 26. kolovoza do 5. rujna, ljubavna pitanja bit će u prvom planu. Problem je što se mnogo toga u navedenom razdoblju temelji na poluinformacijama i pretjerano jakom dojmu koji ne mora biti objektivan, točnije u najvećij mjeri će biti krajnje subjektivan. Zato, obuzdajte strasti i ne reagirajte na prvu loptu. Ukoliko ste slobodni, osjetit ćete jaku želju da konačno pronaći srodnu dušu i osnujete zajedničko “gnijezdo”. Ali, realnost je, čini se, drugačija od vaših potreba i sanjarenja. Trenutno nije dobar period za započinjanje novih, ozbiljnih veza, pa zato radije iskoristite vrijeme za uživanje u druženju s prijateljima i upoznavanju novih ljudi. A onu pravu osobu potražite tek nakon 5. rujna.

Zdravlje

Muguce su respiratorne infekcije, kao i pojačanje kroničnih problema. Ojačajte imunitet, pazite na prehranu, ne iscrpljujte se i vodite računa o preventivi.

ŠKORPION (23. 10. – 22:11)

posao

Mars i mlad Mjesec u polju karijere, zajedno za Venerom koja će im se uskoro pridružiti, obilježit ovaj period kao vrlo bitan za rješavanje poslovnih dilema i problema. No, da sve bude zanimljivije pobrinuo se Merkur koji će krajem svoje retrogradnosti također biti u polju karijere. Očito, ovakav splet planeta nagovještava brojne peripetije na poslovnom planu tijekom narednog razdoblja, moguće pogrešne izbore, razrješenja, nesporazume i slično. Da biste sve to lakše prebrodili, morate naći efikasniji način djelovanja. Istovremeno, učiniti sve što od vas zavisi da unaprijedite svoju poslovnu poziciju, imajući pritom u vidu da ćete zbog Merkurove retrogradnosti, na rezultate vašeg angažiranja morati pričekati. Situacija se stabilizira tek od 15. rujna, kada ćete imati jasniju predodžbu o tome što valja činiti. Saturn u polju novca, poslije više mjeseci kreće normalnim hodom i signalizira početak oporavka nakon višegodišnje financijske krize.

ljubav

Ulaskom Venere u deseto polje nameću se situacije koje su po definiciji problematične jer emocije i posao ne idu zajedno. Vodite računa da takvim odnosom ne ugrozite postojeće stanje i da ne dovedete sebe u situaciju da budete gubitnik na oba polja. Boravak Venere i Marsa u istom znaku nagovaštava burna dešavanja i iskušenja na ljubavnom planu. Tijekom ovog perioda očekujte neočekivano. Neki će uživati ​​u nezaboravnoj ljetnoj romansi, drugi će započeti ozbiljnu ljubavnu vezu. Oni koji su u braku suočiće se s izazovima vezanim za toleranciju i uzajmno razumijevanje. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i odgovorite na ponude. Ali, pošto je situacija prilično turbulentna, ne očekujte da se sve odvija onako kako ste zamislili.

Zdravlje

Moguće upale žučne vrećice, išijas, problemi sa zglobovima, ali i infekcije grla. Pojačajte unos vitamina, svježeg voća i povrća i više se odmarajte.

STRIJELAC (23 11 – 21. 12)

posao

Imate dojam da se ljudi iz vašeg poslovnog ali i privatnog okruženja previše miješaju u vaš život i odluke. Opterećeni ste tuđim potrebama i zahtjevima, pa ne stižete da se malo posvetite svojim radnim obavezama i problemima. Problemi u komunikaciji i nerazumijevanje okoline i dalje je naglašeno. Sreću vam već dugo narušava retrogradni Saturn u vašem znaku, ali već 25. kolovoza, situacija će početi da se mijenja na bolje, kada ova “teška” planeta pređe u direktan hod. Ali, ne očekujte da se teškoće nestanu preko noći. U drugoj povlovini razdoblja, moguće su veće promjene na poslovnom planu. Sve je to vezano i sa simbolikom Jupitera, vladara vašeg znaka koji je u Vagi i do 26. kolovoza gradi nepovoljan aspekt prema Veneri. Iskoristite sve svoje znanje, mudrost i strpljenje da biste ostvarili svoje profesionalne ciljeve.

ljubav

Zbog retrogradnog kretanja vladara vašeg sedmog polja, Merkura, moguće je da neki stari, neriješeni emotivni problemi ponovo izbiju u prvi plan. Situaciju bi dodatno mogla zakomplicirati zbog lošeg aspekta Venere, univerzalnog signifikatora emotivnih odnosa, koja do 26. kolovoza gradi kvadrat prema Jupiteru, vašem vladaru. To praktično znači da je vaš odnos s partnerom prilično “naelektriziran” i da ima malo izgleda za harmoniju. Nakon navedenog datuma, stvari se bitno mijenjaju jer Venera, ulaskom u Lava gradi sekstiln odnos sa Jupiterom i čini da se odnosi harmonizuju i uvedu u uobičajen ritam. Ako ste slobodni, predstoji vam nova ljubavna veza. Privlače vas novi emotivni kontakti, ali ne budite lakovjerni i ne vjerujte previše slatkorječivim ljudima.

Zdravlje

Probleme s kašljem, grlom, potiče virus koji bi mogao duže da vas muči. Obratite veću pozornost na prevenciju, ojačajte imunitet.

JARAC (22 12 – 20. 1)

posao

Saturn, vaš vladar u svom dvanestom polju, naglašava vašu nesigurnost u vezi da novim akcijama. U nedoumici ste da li uopće poduzimate nove korake i kada to učiniti. Ali, pošto se navedena planeta od 25. kolovoza okreće i direktan hod, stvari će same krenuti s mrtve točke, tako će se nove okolnosti donijeti i rješenja gorućih problema i rasplet po pitanju angažiranja u svim nesređenim situacijama. Jupiter u polju karijere ukazuje na bitna dešavanja vezana za osobe iz inozemstva ili velikih sustava, kao i na neke nove prilike za bolje pozicioniranje na poslu. Naravno, situacija se neće odmah stabilizirati, već korak po korak. Pozitivna dešavanja će na početku razdoblja malo usporiti retrogradni Merkur, ali samo privremeno. Što se financijske situacije tiče, neophodan je oprez, zato dobro isplanirajte svaku investiciju i smanjite troškove. Aktuelna dešavanja na poslovno-financijskom polju otvaraju mogućnost za novim oblicima suradnje ili za daljim profesionalnim usavršavanjem.

ljubav

Venera je još malo u vašem sedmom polju i daje vam još jednu, možda posljednju, šansu za uspostavljenje trajnog i kvalitetnog odnosa. Nakon 26. kolovoza ući će u znak Lava i vaš osmo polje, pa više neće imati pretjerano jak utjecaj na vaš emocije. Do tada pokušajte revidirate sve ono što vam smeta u vezi i da uspostavite nov način komunikacije kako ne biste opet zapali u krizu. Mlade i slobodne pripadnike znaka čekaju razna, ali bitna dešavanja po pitanju emocija, veza i uopće odnosa. Pojedini pripadnici znaka čiji natalni horoskopi na to ukazuju, promijenit status ili započeti veze koje bi kasnije mogle postati vrlo komplicirane. Budite oprezni.

Zdravlje

Već duže vrijeme vaš vladar boravi u vašem dvanestom polju i naglašava kronične zdravstvene tegobe. Čuvajte se povreda zglobova donjih ekstremiteta, posebno koljena i skočnog zgloba.

VODENJAK (21 1 – 19. 2)

posao

Mars, vladar vašeg polja karijere, nalazi se u sedmom polju što je nepovoljno s aspekta posla. Netko pomno prati vaš rad i čeka da napravite pogrešku. Budite oprezni, izbjegavajte konflikte s kolegama. Da biste bolje prebrodili ovaj period ponašajte se suzdržano u komunikaciji s kolegama i potrudite se da svojim ponašanjem ne iritirate druge, čak i kad ste u pravu. Velika fluktuacija planeta u narednom periodu u vašem sedmom polju znak su poslovne nestabilnosti. Strategija koju spovodite trebalo bi da se unatoč retrogradnom Merkuru, bazira na jasno definiranim, nepromjenjivim stavovima. Potrudite se da unaprijedite svoju poziciju u poslovnom okruženju. Vrijeme će pokazati da imate bolja poslovna rješenja, kao i učinkovit plan za provođenje zajedničkih interesa. Pitanje poslovne organizacije i povjerenja u određene suradnike, zahtjeva da dobro razmislite o različitim interesima koji vas povezuju u zajedničkom poslu. Nemojte dopustiti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, svoju pozornost usmjerite na prioritetne ciljeve.

ljubav

Mars u sedmom polju znak je potpune nestabilnosti u emotivnim odnosima i neslaganja oko nekih važnih pitanja. Taman kad aspekt stigne do usijanja konjunkcijom sa Sjevernim čvorom, Venera će ući u znak Lava, vaš sedmo polje i polako smiriti situaciju i okrenuti je u vašu korist. Razdoblje nestabilnosti potrajat dok i Venera i Mars borave u istom znaku, od 26. kolovoza do 5. rujna. Nakon toga, doći će do stabilizacije odnosa, pa će vaš ljubavni život opet biti harmoničan i ispunjen srećom i radošću. U međuvremenu, Merkur se krajem kolovoza vraća u Lava i donosi nedoumice oko nekog bitnog pitanja, zato ne žurite s odlukom. Ako ste slobodni, uživat ćete u novim kontaktima i ljetnim avanturama. U svakom slučaju, polje ljubavi obećava mnogo pozitivnih dešavanja i puno strasti na putovanju.

Zdravlje

Mogući su problemi s prehranom kao i tendencija ka dobijanju na težini. Stelijum u osmom polju ukazuje da vam je neophodna detoksikacija.

RIBE (20 2 – 20. 3)

posao

Retrogradni Saturn u vašem desetom polju pravi zaokret 25. kolovoza, prelazi u direktan hod i omogućava da se neke stvari koje su stale prije pola godine polako ponovno pokrenu. Sa druge strane, položaj vašeg vladara Jupiter u Vagi upozorava da će nesklad i dalje obilježavati vaš poslovni život. To praktično znači da ćete morati uložiti mnogo truda i napora u prevladavanju tekućih problema. Važno je da se dobro informirate i pripremite na različite varijante profesionalnog nastupa, jer retrogradni Merkur u vašem sedmom polju, pokazuje da vas poslovni partneri ne doživljavaju onako kako biste vi to željeli. Vaša sposobnost dobrog zapažanja, kao i vještina brze prilagodbe u novim uvjetima bit će dobro nagrađene. Ulaskom Venere u znak Lava, Saturn dobiva njenu podršku trigonom, dok u isto vrijeme Jupiter gradi pozitivan aspekt sekstila, pa sve komplikacije na poslovnom planu počinju se rješavaju na željeni način. Kraj razdoblja dočekat zadovoljni i sretni. Novac pristiže sredinom rujna.

ljubav

Retrogradni Merkur u polju partnerstva znak je velikih promjena, koje su već uzele maha i trajat će do 5. rujna. Ako ste u vezi ili braku, počinje razdoblje nesigurnosti ali i neočekivanih dešavanja. Neka veza iz prošlosti se obnavlja u krajnje čudnim okolnostima ili se prosto ta osoba isprepliće s vašim kretanjem, obvezama, poslom ili životom općenito. Sve se događa neočekivano, ali isto tako i prestaje. Bilo kako bilo, ne očekujte previše, jer da je veza valjala, vjerojatno bi prerasla u nešto više i ranije. Ako ste slobodni prihvatite sve što vam se nudi, ali sačuvajte i pravu mjeru ukusa. Ispoštujte partnerove potrebe i osjećaje, ne štedite ljubav i pažnju. Spremite se za ljubav kakvu do sada niste iskusili.

Zdravlje

Povedite računa o donjem dijelu kralježnice, ali io bubrezima i urološkim organima. Ženski pripadnici znaka trebalo bi da obrate pozornost na reproduktivne organe.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM