24sata-astro

Mjesečni horoskop za LIPANJ 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan
Ovog mjeseca možete biti pojačano nezadovoljni i na radnom mjestu i kada je emotivni život u pitanju. Možete biti i jako nervozni i netrpeljivi prema drugima. Sve ono što ste razmišljali da započnete ili da privedete kraju se ne odvija onako kako ste vi zamislili. Vi i ne dozvoljavate da suradnici vide vaš neraspoloženje i gubljenje volje za sudjelovanjem u dešavanja oko vas i čak izgledate mnogo ljepše nego što se osjećate. Nasmijani ste i prijatni tijekom razgovora i samo čekate trenutak kada se može desiti da suradnicima kažete da odustajete od posla i ideje da bilo što nastavljate. Jednostavno tijekom mjeseca gubite volju i vidjeti da mnogo novca ulažete u nešto što ne pokazuje rezultate kakve ste očekivali. Budite pažljivi i dobro razmislite jer se situacija krajem mjeseca može poboljšati. Oni koji su bez posla, potragu za istim moraju odgoditi jer se može dogoditi da im neko obeća da će oh zaposliti i onda da odlaže zaposlenje uz neadekvatne odgovore. Vremenom ćete shvaćati da ste žrtva nečije samovolje.
Situacija u ljubavi također nije najsjajnija. Ukoliko imate partnera nećete mu se posvećivati ​​zbog poslovnog nezadovoljstva. Nećete mu ni pridavati važnosti niti imati potrebu za bliskim emotivnim odnosom. Razgovarat s njim bezvoljno uz povremeni trud ostaviti dojam da je sve u redu. Trudićemo se da vodite računa o svom fizičkom izgledu i partner će to razumjeti kao vaš pokušaj da ublažite svoje nezadovoljstvo. Vjerojatno ni kod partnera situacija neće biti najsjajnija i zato će imati razumijevanja i za stanje kroz koje vi prolazite. Oni koji su slobodni mogu biti na meti obožavateljica ali će kulturno ignorirati svaki pokušaj drugih da vam se približe. Krajem mjeseca će situacija početi da se mijenja na bolje i bolje ćete se osjećati.
Osjećat ćete umor i mrzovolju i bit će vam teško koncentrirati na stvari koje obavljate svakodnevno. Povremena nervoza i bol u prsima vas mogu mučiti. Što više odmarajte i hranite se zdravije. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Nitko nije netrpeljivošću i lošim pristupom uspio ostvariti svoje planove, pa nećete ni vi. Trenutno ponašanje može ostaviti posljedice po vaš funkcioniranje. Obuzdajte se.
Bik
Ovaj mjesec vam na poslu može biti poprilično naporan i stresan. Može se dogoditi da ukoliko niste zaposleni za stalno dođete u konflikt s nadređenim i dovedete sebe u situaciju da vam posao visi o koncu. Ukoliko ste već mjesecima pod stresom na poslu iu neizvjesnosti onda se može desiti da ste mnoge stvari trpjeli i prešutjeli. To vas je frustriralo i može se dogoditi da kada eskalira nakon toga uslijedi i otkaz. Pratit će vas osjećaj da ste zasićeni poslom i svakodnevnim stvarima s kojima se susrećete na poslu. Čak ćete razmišljati da napustite posao i uopće mjesto u kojem živite. Sve manje i manje stvari će postojati koje će vas na poslu zanimati. Čak vam ni kolege na poslu neće biti inspiracija za ostanak na tom radnom mjestu. Ukoliko ste nezaposleni, moguće je da ćete dobiti ponudu koja vam neće odgovarati, čak ćete misliti da vas druga strana podcjenjuje i vrijeđa ponudom koja je ispod svih vaših očekivanja.
Ovaj mjeseca vas posebno čini emotivnim i često se osjećate melankolično i tužno. Moguće je da ste u proteklim godinama imali emotivnije situacije u ovom mjesecu i asocira vas na nešto lijepo što vam u ovom trenutku fali. Trenutno su vam emocije pomiješane i ako ste u vezi možete razmišljati o raskidu. Trenutno ne osjećate potrebu da ostanete u tom odnosu koji vas već duže vrijeme ne ispunjava. Imat ćete osjećaj da se u ovom trenutku možete osloniti samo na sebe i da odluka o vašoj budućnosti ovisi isključivo o vama. S jedne strane osjećate da vam je raskid potreban as druge vas brine neizvjesnost koja će kasnije uslijediti. Oni koji su slobodni mogu upoznati osobu koja im se mogao svidjeti ali neće imati želju da se upuste u vezu ili neki dublji odnos.
Zdravstveni problemi mogu biti izraženi u ovom razdoblju zbog umora i bezvoljnosti koji vas muče. Za početak bi bilo najbolje učiniti kompletnu analizu krvi i obavljate redovite konzultacije s liječnikom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Vaša navike i postupci su odraz vaš psihološke stabilnosti. Zdravlje nema cijenu i postanite svjesni toga. Onako kako se vi ophodite prema svom tijelu, tako će vas i ono služiti.
Blizanci
Ovaj mjesec će vam biti jedan od najdinamičnijih i najnapornijih mjeseci u ovoj godini. Mnogo posla ćete imati ali ćete rado odgovarati na sve poslovne izazove. Ukoliko ste u prethodnom mjesecu odmarali i pravili planove za naredni period, sada je potrebno uhvatiti zalet da bi vaši poslovi krenuli uzlaznom putanjom. Bit ćete jako organizirani, liderski nastrojeni bez obzira da li ste nadređeni ili ne. Dosta ćete odgovornosti preuzeti na sebe i bit ćete motivirani pokrenuti i svoje suradnike. Ovakav tempo će trajati prva dva tjedna ovog mjeseca, kasnije ćete postati organizirani i uigrani u timu i svatko će znati svoje obveze. Oni koji su bez posla, biće također motivirani da pronađu novi posao. I točno će znati što je to što je njima potrebno i gdje potražiti posao koji bi im u potpunosti odgovarao.
Oni koji su u vezi ili braku neće imati mnogo vremena za obitelj. Čak i ako budu provodili vrijeme u obiteljskom okruženju sve vrijeme će pričati partneru o poslu o svojim ambicijama i vizijama koje planiraju ostvariti u narednom razdoblju. Partner će vas u potpunosti razumjeti, čak će mu biti simpatične vaše ideje i smatrat ih luckastim. Moguće je da će vas partner i zadirkivati, no vama to neće smetati jer ćete imati jasne vizije o svojoj budućnosti. Oni koji su osamljeni, bit će dobro raspoloženi i komunikativni. Ukoliko ostvaruju nove kontakte ostavit dojam osobe koja je svestrana i komunikativna. Moći ćete birati s kim ćete provoditi vrijeme ili ne.
Zdravlje će vam biti na zavidnoj razini. Preventivno ćete jačati svoj organizam i voditi računa o svom zdravlju. Tjelovježba je preporučljiva. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: U svakom trenutku se potrudite da sijate. Od vas ovisi kakvu ćete energiju privući i da li će događaji biti u skladu s vašim mislima.

rak
Vama će ovaj mjesec biti jako uspješan aktivan. Imat ćete mnogo ideja i stalno ćete razmišljati kako da ih realizirate i na koji način. Taman ćete imati na umu jednu ideju, onda će vam se javiti druga i bit ćete u konzultaciji s vašim suradnicima o načinu realizacije. Trudićemo se da vam se sve kockice poklope i ka tome ćete ići. Ipak, u jednom trenutku ćete biti oprezni jer se može dogoditi da naiđete na neko nerazumijevanje od strane svojih kolega. Prosto ćete željeti izbjeći neke nepredviđene situacije. Oni koji su bez posla, uspostavljaće kontakte s prijateljima ili će upoznavati nove osobe s kojima bi mogli surađivati. Bit ćete puni različitih ideja i ako budete željeli sami započnete svoj posao, željet a čujete mišljenje više osoba s kojima ste u kontaktu i tako odlučiti koji je posao najadekvatniji. Kraj mjeseca je povoljan za realizaciju planova.
Ovog mjeseca ćete biti raspoloženi za ljubav i uživanje s partnerom. Smatrat da ne treba gubiti vrijeme na riječi već konkretnim djelima pokazati što je to što pozitivno utječe na vaš odnos i učvršćuje ga. Međutim, vaš partner može imati mnogo obveza i neće moći provoditi vrijeme s vama onako kako bise vi željeli. Nikako nećete moći uklopiti s vremenom i vaš odnos će malo početkom mjeseca trpjeti. Kraj mjeseca će biti znatno bolji i možete obaviti razgovor s partnerom i reći mu što je ono što vam je zasmetalo i što očekujete od njega. Oni koji su slobodni, mogu poželjeti da izađu s osobom koju već dugo simpatiziraju. Ali, nikako nećete moći uklopite termine za izlazak. Kada budete vi imali vremena, ta osoba neće imati i obrnuto. No, takva situacija će se promijeniti krajem mjeseca.
Možete se u ovom mjesecu malo osjećati umorno i iscrpljeno, ali ćete generalno biti dobrog zdravstvenog stanja. Bit će vam potrebno više sna i potrudite se da ga i priuštite sebi. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Mudrost, suzdržanost i strpljenje je ovog mjeseca vaš spas. Radite na tome koliko god da su vanjski faktori ometajući i iscrpljujući.
Lav
Ovaj mjesec vam može biti jako uspješan na poslovnom planu. Imat ćete jasan cilj ali i adekvatne vještine komunikacije koje ćete koristiti tijekom ostvarivanje svojih ciljeva. Točno ćete umeti da procijenite koje su to osobe pogodne i koje osobe mogu pomoći da ostvarite svoje ciljeve. S lakoćom ćete stupati u komunikaciju sa svima s kojima to budete željeli. Može se dogoditi da upoznate osobu koja bije iz vašeg mjesta stanovanja a koja vam može dati prave savjete kako da napredujete ili proširite opseg svog poslovanja. Vi ste netko tko vodi računa o svom poslu i ovog mjeseca ćete biti pojačano ambiciozni. Oni koji su bez posla, posao mogu dobiti i potražiti ga kod svog prijatelja. Ali, taj posao neće zadovoljiti vaše ambicije. Ovog mjeseca će vaš ambicije biti usmjerene ka više stranica.
Oni koji su u vezi, mogu biti nezadovoljni odnosom koji imaju sa svojim partnerom. Smatrat da odnos i nije baš zadovoljavajući, ali nećete imati ideju kako da taj odnos popravite.Nekada možete imati osjećaj da je partner izgubio povjerenje u vas i da ste stalno pod kontrolom svog partnera. Neće vam biti jasne njegove promjene ponašanja, ponekada i prebacivanja. Vi nećete imati mnogo vremena koje biste posvetili svom partneru, ai kada budete bili u njegovom prisustvu nećete mnogo pozornosti obraćati na njega. Kako mjesec bude odmicao vaš odnos će biti bolji. Oni koji su usamljeni, mogu vrijeme često provoditi u društvu svojih prijatelja. Bit ćete jako raspoloženi i zračićete energijom kojom ćete zračiti. Mnoge osobe suprotnog spola će željeti provoditi vrijeme u vašem društvu. Moći ćete birati sebi društvo.
Zdravlje će vam biti na zadovoljavajućoj razini. Može biti povremene nervoze na početku mjeseca, ali kako mjesec bude odmicao, nećete imati problem s tim. Što više odmarajte i jačajte svoj organizam. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš callcentar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Cilj opravdava sredstvo. Idite ka svom cilju krupnim koracima. Na kraju puta se nalazi sve ono što ste ovog mjeseca zamislili da ostvarite.
Djevica
Početkom ovog mjeseca možete imati želju za promjenom posla, ukoliko ste zaposleni. Osjećat ćete se poprilično neraspoloženo u poslovnom okruženju jer vam već neko vrijeme komunikacija sa suradnicima ne odgovara i smatrate da ste previše usmjereni jedni na druge jer i mnogo vremena provodite na poslu. Niste ni zadovoljni kvalitetom posla koji obavljate. Jer, mnoge stvari odradite samo da biste završili. Ukoliko neko na poslu odlaže završetak radnih zadataka to vam smeta ali primjećujete da se i vi vremenom priklanjate takvim ljudima i završavate posao bez elana i želje. Zato vam ponekad dođe promijeniti posao i sredinu u kojoj ga obavljate. Smatrate da bi vam prijala i drugačija sredina na poslu. Oni koji su bez posla, posao mogu potražiti uz pomoć prijatelja ili kod bivšeg poslodavca. Samo što biste mogli bivšem poslu pristupiti na drugačiji način. Potrebna je i tu reorganizacija da biste bili zadovoljni.
Oni koji su u vezi, neće biti zadovoljni svojom vezom u ovom mjesecu. Jednostavno se nećete osjećati ugodno s osobom s kojom ste u vezi. Imat ćete osjećaj da su se emocije ugasile i da je potrebno mnogo truda da se ta veza održi. Vi ste spremni razgovarati s tom osobom o vašem odnosu ali niste sigurni da bi i to bilo pravo rješenje. Potrebno je mnogo truda ali i morate imati želju da kažete svoje mišljenje i sve ono što vas već duže vrijeme tišti.Može se desiti da krajem mjeseca upoznate osobu koja će vas privući na prvi pogled. Flert je izvjestan i moguće je da ćete početi s njom da se viđate. Međutim, savjetuje vam se da ne žurite s viđanjem s tom osobom jer je ne poznajete dovoljno i trebalo bi mnogo više razmišljati s kim stupate u kontakt jer možete sebi napraviti problem. Oni koji su slobodni mogu upoznati osobu koja će željeti s njima ostvariti vezu, ali se ne preporuča ulazak u istu dok tu osobu bolje ne upoznate. Nemojte žuriti.
Zdravlje vam neće u ovom mjesecu biti ugroženo. Moguće je da ćete biti mrzovoljni i nervozni. Samim tim i možete imati problem sa snom. Što više odmarajte, šećite i hranite se svježijim namirnicama. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Nitko nije uspio sretno živi u prošlosti, pa nećete ni vi. Što prije to shvatite, bit ćete spokojniji.
Vaga
Ovaj mjesec će za vas u poslovnom smislu biti jako uspješan. Što bi se reklo, zvijezde će vam biti naklonjene u svemu što započnete. Vaš sposobnosti i vještine obavljati posao koji volite će u ovom mjesecu doći do izražaja. To će i vaši suradnici primijetiti i javno vas pohvaliti. Sve što budete radili a odnosi se na organizaciju i menadžerske sposobnosti biće primijećeno i uspješno. Vaši poslovni suradnici, posebno ako se bavite i privatnim poslom mogu biti oduševljeni vašim pristupom i načinom na koji im prilazite. To ponašanje će vam osigurati dodatne bodove i postoji mogućnost da zbog takvog stava započnete novi posao krajem mjeseca koji vam može donijeti veću zaradu. Oni koji su nezaposleni, mogu upoznati osobu koja može biti također oduševljena vašim stavovima i može vam ponuditi posao koji će vam se svidjeti. Taj posao bi mogao biti početak ostvarivanja nekog vašeg sna.
Kada je ljubav u pitanju i tu možete imati dosta uspjeha. Sama ta poslovna dobra atmosfera može utjecati na to da vi partneru posvetite više vremena i sa partnerom provedete kvalitetno vrijeme. Vi možete biti inicijator događaja, druženja i provođenja zajedničkog vremena. Također možete partneru predložiti odmor i odlazak na poslovni put koji će vas dodatno zbližiti. Vaš partner može biti iznenađen vašim ponašanjem i potrudit se da ispunjava vaše želje i zahtjeve. Lijep mjesec je pred vama i treba ga iskoristiti za uživanje. Ono koji su usamljeni, mogu biti u centru pažnje gdje god da se pojave. Postojat mogućnost da odete na česta kraća putovanja i na tim putovanjima možete upoznati osobe koje će vam se svidjeti. Bit ćete u dilemi s kojom osobom ostvariti neki dublji kontakt.
Zdravlje će vam biti odlično ovog mjeseca. Imat ćete mnogo više energije, volje i elana nego prethodnog mjeseca. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Harmonija duševnih zbivanja je najveća nagrada za vas ovog mjeseca.
Škorpion
Situacija na poslu će ovog mjeseca biti bolja nego prethodnog. Sama atmosfera će biti dosta ugodnija i vi i suradnici ćete se jedno prema drugome ophoditi s mnogo više poštovanja i uvažavanja. Kao da ćete shvatiti da je potrebno da se što više na poslu dogovarate i pomažete jedno drugo. Netrpeljivost koja je postojala u prethodnom mjesecu u ovom je neutralizirana. Moguće je da ćete tijekom mjeseca imati par kriznih situacija na poslu ili će netko od vaših kolega biti žrtva intriga i spletki. Pa je tada bitno biti kolegi podrška i zadržati prijateljski odnos jedni prema drugima. Oni koji su bez posla, mogu sačekati posljednju nedjelju mjeseca u kojoj će dobiti ponudu koja im može djelovati primamljivo. U ovom mjesecu je bitno da ako ste u potrazi za poslom, obratite pažnju na kontakt s potencijalnim poslodavcima. Bitno je ostaviti dobar dojam.
Oni koji su u vezi, trebaju raditi na odnosu s partnerom i poboljšaju metode komunikacije. Komunikacija bi mogla biti problem. Bitno je da često tijekom mjeseca razmjenjujete misli i ideje sa svojim partnerom. Ukoliko imate neki problem obratite se partneru i popričajte s njim. Tako možete ojačati vaš odnos koji se mogao gasiti u prethodnom mjesecu. Ukoliko želite da se taj vaš trenutni odnos nastavi radite na njemu. Oni koji su usamljeni, mogu tijekom ovog mjeseca često upoznavati nove osobe različitih profila. Moguće je da nećete imati pravi prilaz osobama s kojima stupate u kontakt i morat raditi na tome. Budite obzirniji, pažljiviji prema osobama kojima se sviđate. Krajem mjeseca vam se jedna osoba može izdvojiti i možete s njom graditi odnos.
Zdravlje će vam biti dobro. Blaga unutarnja nervoza bi mogla biti prisutna. Možete se u pojedinim trenucima osjećati zbunjeno j imati vrtoglavice. Bitno je da što više odmarate i provodite vrijeme sa osobama koje vam prijaju.
Savjet: Afektivno reagiranje vam neće pomoći da ostavite dojam koji želite na druge. Pažljivo promislite prije nego izgovoriti svaku riječ u kontaktu s drugima.

strijelac
Početak ovog mjeseca može početi jako burno i nestabilno. Bit ćete poprilično zbunjeni i imat ćete osjećaj da se s ovakvom situacijom dugo niste susreli. Imat ćete mnogo obveza kako u poslu tako iu privatnom životu. Bit ćete rastrzani i opterećeni situacijama nad kojima nećete imati potpunu kontrolu. O vremenu za praznik kada je posao u pitanju nemojte ni razmišljati, jer ga nećete imati. Tek kada malo budete zastali i razmislili moći ćete sredite misli i bolje se preurediti i pristupate obvezama na malo opušteniji način. Ukoliko ste štedjeli novac i razmišljali gdje da ga uložite, sada je pravi trenutak da odlučite, jer su predispozicije za uspjeha naglašene. Konfuzija će vladati na poslu kod onih koji su zaposleni a kod onih koji su nezaposleni se može javiti i dalje želja za odmorom, ukoliko su propustili poslovne ponude koje su imali u prethodnom mjesecu.
Druga polovica mjeseca nakon dobrih poslovnih poteza vam može nametnuti bavljenje obitelji i prijateljima. Svatko od njih će željeti biti u vašem društvu i bilo bi lijepo da nikoga od njih ne zapostavite. Partner će vam pružati podršku u svim segmentima vašeg života i neće mu smetati vaša želja da vrijeme provodite i sa prijateljima. Shvaćate i vi da sve u životu može biti prolazno pa tako i vaša prijateljstva. Zato ćete i željeti više vremena provodite s njima. Oni koji su usamljeni, neće imati želju da traže partnera. Čak i ako ga budu našli on će biti netko koga već duže vrijeme poznaju i tko je dio njihovog kruga prijatelja.
Zdravstvena situacija može biti lošija nego prošlog mjeseca. Osjećat ćete se jako umorno i pospano. Ako ste u prošlom mjesecu imali problem s nekim organom u ovom mjesecu je moguće da se taj problem ponovno pojavi. Vi ćete misliti da ste ga izliječili, ali ste ga samo zaliječili. I ako ne obratite pozornost na taj organ on vam može postati kronična boljka. Najbolje bi bilo da taj problem liječite i prirodnim putem, koristiti ili lijekove na biljnoj bazi ili izravnu konzumaciju čajeva ili tinktura koje mogu utjecati na rješavanje tog problema.
Savjet: Vaša sigurna baza je i dalje uz vas. Obitelj je vaš oslonac i vjetar u leđa. Vaš stup i izvor snage.
Jarac
Oni koji su zaposleni i koji već neko vrijeme osjećaju neizvjesnost na poslu biće poprilično napeti i nervozni jer realizacija vaših zamisli dosta kasni ili stoji u mjestu. Ostali projekti također stoje jer ste mislili redom da ih završavati obzirom na važnost istih. To kašnjenje može trajati nekoliko tjedana i tek u posljednjem tjednu ovog mjeseca možete osjetiti olakšanje i boljitak. Okruženje u kojem radite vam neće smetati jer će vam pružati dodatnu potporu jer vjeruju u vaše sposobnosti. Bit ćete motivirani s te strane, ali opet nesigurni u svoje mogućnosti. No, taj osjećaj će krajem mjeseca prolaziti. Ukoliko ste nezaposleni, prijatelji će vam biti podrška pri pronalaženju posla ili će vam pomoći poslove koje radite honorarno završite u što kraćem roku. Naporan period je pred vama. Sredina mjeseca je bitna i vrijeme je kada treba da uvidite zašto uopće ne dolazite do posla koji želite i da li to zavisi samo od vas. Neke stvari će vam tada biti jasnije.
Kada je ljubav u pitanju, bilo da ste slobodni ili ne, može se dogoditi da se razočarate u prijatelja koji vam je bio blizak a utjecao je na to da s partnerom imate česte konflikte. Ili mu se ne dopada vaša sreća ili ako ste slobodni, ne dopada mu se to što ste zainteresirani za osobu koja se i njemu sviđa. Preispitajte svoja prijateljstva. Moguće da ćete biti žrtva intriga i loših riječi. Oni koji su u vezi neće baš najbolje razumjeti ponašanje partnera koje je tajanstveno i vama nejasno, ali pokušajte razgovarati s njim i utvrdite razloge takvog ponašanja.
Zdravlje vam ovog mjeseca neće biti ugroženo. Dobro ćete se osjećati ali možete periodično biti pojačano nervozni. Ni vi nećete vidjeti objektivan razlog za to, ali ćete se osjećati uznemireno. Ako vas budu mučili vaši kronični problemi, obratite se liječniku i držite ih pod kontrolom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Prijatelji su snaga i oslonac samo ukoliko nam uzvrate istom mjerom. Ne trošite sebe uzalud.

Vodenjak
Ovo je mjesec kada će vam karijera biti u prvom planu i najvažnija. Vi ste riješeni da uspijete u čemu god poželite raditi. Bit ćete jako motivirani i za vas ovog mjeseca neće postojati nemoguće. Ukoliko se bavite privatnim poslom moguće je da će vam konkurencija raditi iza leđa, i truditi se da vaš rad ospori. Shvatit da se morate boriti svim snagama i da treba da im stavite do znanja zašto se uopće nalazite na toj poziciji na kojoj ste trenutno. Dodatne poslove možete imati u planu ali i veće projekte koje ćete držati u tajnosti. Svjesni ste da vam je za realizaciju tih projekata potrebno dosta vremena ali i da treba uložiti sebe i postanete najbolji u oblasti kojom se bavite. Ukoliko ste bez posla, posao možete otpočeti u suradnji s prijateljima. Ili možete imati ideju da kroz neko vrijeme započnete sami svoj posao i posvetite mu se. Svakako će ovaj mjesec biti jako dinamičan i može izroditi zanimljive ideje.
Ukoliko ste u vezi, nećete biti usredotočeni na partnera. Jednostavno će vas svakodnevne obveze odvlačiti od njega, ali nećete ni razmišljati o vašem odnosu. Vaši prijatelji će primijetiti vašu distanciranost od partnera, čak će vam i skrenuti pozornost na vaše ponašanje, ali vi nećete imati sluha za takve sugestije. Bit ćete usredotočeni na ambicije, snove i sve što ima veze s tim. Partner vam neće zamjerati na tome jer se već i navikava na takav odnos. Ukoliko ste slobodni, vi već neko vrijeme ne pokušavate a nađete ono što vam treba i prijatelji vam mogu predložiti da upoznate bolje osobu koju viđate u društvu svojih prijatelja, ali vas ni to neće zanimati. Smatrat da imate vremena za sve i da će vremenom sve doći na svoje. Nećete željeti ulazite u vezu čisto da bi zadovoljili brige vaših prijatelja. Moguće je da će netko pokušati vas obmane.
Dobro ćete se osjećati. Možete se baviti pojačano fizičkim aktivnosti i tako svoju psihološku i fizičku formu možete dovesti u zavidnu razinu. Imat ćete snage i želje da se bavite svojim zdravljem. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica pozovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Povedite računa kome pružate povjerenje svoje. Ono se teško stječe a lako gubi. Čini se da je ovog mjeseca kod vas to obrnuto

ribe
Ovaj mjesec može biti jako značajan u smislu stjecanja novih kontakata, koji će biti važni za neke vaše buduće poslove. Kakvi će to poslovi biti i kako će se odvijati ta suradnja ovisi isključivo o vama. Osobe koje budete upoznali u ovom mjesecu su spremne da podrže vaše ideje jer ćete im ih vi predstaviti na pravi način, pa bi korist mogla biti obostrana. Prvenstveno materijalna korist i širenje kontakata je naglašeno kroz poslove koje obavljate u ovom mjesecu. Ukoliko radite u državnoj instituciji, može se dogoditi da slučajno do vas dođe stranka koja vam kroz priču može predložiti suradnju. Ideja vam se mogao svidjeti i odatle sve može krenuti. Ukoliko ste bez posla, slučajno možete upoznati osobu koja se bavi zanimanjem koje vas interesira i vremenom možete početi razmjenjivati ​​ideje i potencijalnim poslovima i kontaktima koji mogu biti od značaja za realizaciju vaših ideja. U ovom periodu je bitno da budete strpljivi i sagledate sve čimbenike koji utječu na vaš posao.
Ukoliko ste u vezi, vama je sve trenutno onako kako treba biti. Poprilično uobičajeno bez ikakvih trzavica. Ukoliko ste u proteklom razdoblju imali razmirice s partnerom, sada vam može biti čudno to što ih ovog mjeseca nemate nikakvih. Jednostavno ćete lijepo i smireno komunicirati, čak ćete i planirati neki zajednički put. Bit će vam ugodno u partnerovom društvu, prijaće vam razgovori i možete imati želju da gradite planove za budućnost. Oni koji su slobodni, sasvim slučajno na nekom kraćem putovanju ili izletu mogu upoznati osobu koja im se mogao svidjeti. Njezina karizma, ponašanje, način razmišljanja vas mogu privući i poželjet nastaviti druženje s tom osobom. Krajem mjeseca se to druženje može intenzivirati.
U ovom razdoblju je poželjno da što više odmarate, posebice ako ste imali problem s nekim organom tijela koji je mogao postati kroničan. Bitno je da sve simptome držite pod kontrolom i redovito kontrolirati krvni tlak. Ukoliko pijete terapiju, redovito je uzimajte u konzultaciji s liječnikom. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar rado ćemo vam pomoći.
Savjet: Nemojte se zanositi nerealnim idejama. Sada je potrebno da trezveno razmišljate i donosite odluke.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM