24sata-astro

Mjesec planet usko vezan za ženski svijet

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Mjesec planet usko vezan za ženski svijet, promjenjiv, nestalan, nepuzdan, predstavlja naše nagone, podsvjesno, naše emocije i usku vezanost za prošlost. Njegov dom je Rak, tamo gdje se najbolje osjeća, a njegov najgori položaj je kada je u Jarcu gdje nastupa hladnoća, strahovi te iracionalan pogled na stvarnost.
Na Mjesečevom razini smo dijete koje ima svoje potrebe, on sve memorira pa su te potrebe većinom vezane za nešto što u prošlosti nismo dobili, nešto što nije završilo onako kako smo htjeli, i zato podsvjesno tražimo i ponavljamo iste situacije samo kako bi ovaj put kraj bio drugačiji, želimo sretan kraj. Na svjesnoj razini ne znamo zašto tražimo to što tražimo, mi smo u cjelosti nesvjesni i precizno fokusirani na naše težnje. Imaginacije i iluzije. Bitno je koliko se ugodno osjećamo a ne koliko su iluzije u svojoj biti zapravo nestvarne. U znaku Raka zato se Mjesec i osjeća najbolje jer Rak je emotivan, orjentiran na obitelj, vezan, subjektivan, jednostavno odbija odrasti. Sve doživljava osobno a najbitnija je emocionalna sigurnost. Vrlo se teško odvajaju od prošlosti i skloni su čak i emotivnoj manipulaciji kako bi se njihove želje zadovoljile, što upućuje na jedno klasično majčinsko ponašanje koje naravno ne isključuje pozitivne osobine poput briga (u ovom slučaju pretjerana), intuicija, pomaganje, suosjećanje i izražavanje dubokih osjećaja.
Znak u kojem je Mjesec u našoj natalnoj karti predstavlja sadržaj koji treba biti prisutan u našem životu jer s tim sadržajem trebamo nešto riješiti i zato je on vrlo važan u astrologiji kao planet, pored ostalih planeta.
On je egzaltiran u Biku što je također jedno pouzdano i stabilno mjesto no egzaltacija uvijek donosi mogućnosti krajnosti, kako dobrih, tako i loših pa se Bikovima vrlo lako može dogoditi da žive u strahu da će nečega biti nedovoljno (obično je to novac odnosno materijalna egzistencija ).
Ljudi kojima je Mjesec u znaku Jarca obično su u djetinjstvu doživjeli majku kao hladno biće te nisu imali njenu brigu, potporu i emocionalnu utjehu što u kasnijoj dobi rezultira postizanje sigurnosti putem drugih stvari, takve osobe je stječu postizanjem statusa, ugleda, karijere. Oni su poslovni, odgovorni, oprezni a to nije ono što Mjesec voli stoga se Mjesec u jarcu smatra u izgonu, kao nešto potpuno suprotno od onoga čemu on teži. Mrzovolja, hladnoća i usmjerenje na postizanje cilja sjenke su znaka Jarca. To je u osnovi odbačeno dijete na Mjesečevom razini. Izgon sam po sebi ne mora biti loš, no kad imamo takav položaj planeta u karti poželjno je da nešto radimo drugačije od očekivanog te tako steknemo ono za čim težimo, poželjno je da budemo originalni iako je to mnogo teži put ali jedini učinkovit ako je planet u izgonu. Mjesečevi su problemi vrlo osjetljive prirode te je vrlo bitno da znamo gdje nam stoji taj Mjesec da bi znali kako se ponašati i na što obratiti pažnju.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM