MERKUR U BIKA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Lava očekuje ljubav na putovanju, dok će se Ovan naći u zanimjivo ljubavnom iskušenju!

Hitri, okretni Merkur, planeta komunikacija i biznisa, ulazi u mirnog, tromog i staloženog Bika, znak u kojem slabi njegov utjecaj i gdje će se zadržati do 12. lipnja. . Zbog toga može trpi vaš živčani sustav, naročito ako ste Blizanac, Djevica ili Škorpion ili vam je Merkur u tim znacima. Ako ste skloni brzom donošenju odluka, usporite i razmislite još malo, a ukoliko ste od onih koji se premišljaju i odmjeravaju svaku situaciju, “ubrzajte” se da ne propustite neke poslovne šanse.

Ove nedjelje, Merkur je pod povoljnim utjecajima Venere iz Ovna, Jupitera iz Djevice i Neptuna iz Riba, što može vam odgovara ukoliko surađujete ili kontaktirati sa strancima. Ali, novac koji zaradite preko poslova s ​​inozemstvom, kratko će se zadržati na vašem računu, vjerojatno će vam otići na neku neplaniranu kupnju vezanu za kuću ili djecu.

Neharmonični aspekti Merkura Mjesec u Biku i Marsom u Strijelcu upozoravaju da povedete više računa o svojim izjavama kao i obratiti više pažnje na odnos s kolegama i nadređenima. Također, dobro razmislite, ukoliko vam netko traži novac na zajam.

Ovan
U vrijeme mladog Mjeseca u konjunkciji s Merkurom, izbjegavajte situacije u kojima biste morali raspravljate s nadređenima i partnerom. Blizanac vam šalje SMS, a Strijelac misli na vas.

Bik
Vladalac polja ljubavi, Mars, simbol strasti i Merkur u vašem znaku čine vas slabim odoljeti šarmu mlađe osobe koju ćete upoznati na nekom javnom skupu. Izbjegavajte kupoprodaju nekretnina.

Blizanci
Oslabljena pozicija vašeg vladaoca Merkura, upozorava da se čuvate intriga i mlađih kolega. U vrijeme mladog Mjeseca oko 7. travnja, možete postići dogovor sa osobom koja zbog posla često putuje.

rak
Početkom razdoblja, u vrijeme konjunkcije Merkura i Mjeseca u vašem astrološkom polju tajnih neprijatelja i prepreka, trebalo bi da povedete više računa o tome što pričate, naročito u društvu mlađih kolega ili suradnika.

Lav
Pozicija Merkura, vladaoca astrološke kuće posla, upozorava da izbjegavate nepotrebne troškove. Početkom razdoblja, na kraćem putu u inozemstvu ili nekom predavanju možete upoznati zanimljivu osobu.

Djevica
Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa, u konjukciji sa Mjesecom i Inkonjunkcija sa Marsom, ne utječe povoljno na vaš rasuđivanje u poslovnoj komunikaciji. Klonite se rasprava s partnerom, naročito ako se radi o Biku.

Vaga
Aspekti Merkura, planete komunikacija, koja upravlja vašim poljima inozemstva i podsvijesti, donose vam poslove sa strancima o kojima odavno maštate. Blizanac vam šalje SMS, a Vodenjak misli na vas.

Škorpion
Vaš vladalac Mars u neharmoničnim aspektima sa Merkurom, planetom biznisa, upozorava da povedete više računa prilikom sklapanja ugovora sa strancima kao io odnosu s nadređenima i mlađim suradnicima.

strijelac
Zbog pozicije Merkura, vladaoca vaš astrološke kuće ljubavi, raste vaš utjecaj na dugogodišnjeg ili bračnog partnera. Susret s nekim vatrenim znakom, na nekoj proslavi, može označi početak dugoročne suradnje sa strancima.

Jarac
Aspekti vašeg vladaoca Saturna i Merkura u Biku mogu vam odlože planove vezane za odnose s inozemstvom, naročito ako ste mladi ili studirate. Jedna Riba vam šalje SMS, dok Rak pokušava privući vašu pažnju.

Vodenjak
Merkur, simbol biznisa, pod utjecajem jednog od vaših vladalaca, Saturna, planeta ambicije, au konjukciji sa Mjesecom, upozorava da dobro razmislite prije donošenja neke poslovne odluke. Ako dobijete ponudu za neki novi posao, prihvatite je.

ribe
Aspekti Merkura, vladaoca vašeg astrološkog polja partnerskih odnosa, donose vam mogućnost poznanstva s mlađom osobom na nekom javnom mjestu. Početkom tjedna možete se nađete pred donošenjem važnih odluka.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €