24sata-astro

Ljubavni horoskop od 25.2.-2020/3/4

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan: Ovaj tjedan vam ljubav neće biti prioritet jer ćete biti u zanosu poslovnih pothvata. Ukoliko partner bude želio izaći, vi ćete imati spreman izgovor i time ga nervirati. Vaš partner kao i vaši zajednički prijatelji će to primjećivati ​​ali vama njihovo mišljenje neće predstavljati neki teret. Krajem tjedna se opustite od poslovnih obveza i izađite s partnerom. Zaslužuje i on vaš dragocjeno vrijeme. Oni koji su usamljeni, mogu biti željni razgovora i iskrenih riječi s osobama suprotnog spola, ali neće imati želju da ulaze u bilo kakvu vezu. Moguće je da ćete izlaziti s više osoba i da će vam sve one podjednako prijati. Sa svakom od njih ćete naći neku temu koja će okupirati vašu pažnju. Bit ćete elokventni i umetati svakom od njih da priđete. Kraj tjedna može biti zanimljiv i možete otići na kraći put. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik: Poprilično stabilna nedelja je pred vama. Bilo da ste u vezi ili ne. Nećete se opterećivati ​​ljubavnim problemima niti tražiti neki osobu koja bi vam mogla uljepša dane koji su pred vama. Nećete imati ni vremena ali ni želju da sad vi preuzimati inicijativu i prvi uspostavljate kontakt. Zaljubljeni i zauzeti će provesti mirnu nedjelju u društvu svog partnera, a krajem tjedna mogu otići na neko mjesto koje će probuditi romantični osjećaj kod obje strane. Oni koji su slobodni će vrijeme uglavnom provoditi s osobama koje im prijaju i ostavljat dobar dojam gdje god da se pojave. Moguće je da ćete povremeno pomisliti na osobu s kojom ste prije par mjeseci uspostavili kontakt ali se nakon toga nije ništa značajnije dogodilo. Ta osoba vas sada može kontaktirati i iznenaditi vas.Na vama je da li ćete uzvratiti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci: Ukoliko ste u vezi, vaša veza stagnira i takvo raspoloženje se provlači iz dana u dan. Nekada i sami razmišljate šta je poenta vašeg odnosa i razlog da ostanete zajedno. Niste zadovoljni odnosom, ali i bude dana kada vam se učini da je bolje što vaš odnos djeluje i vama i drugima stabilno, jer nemate nikakvih rasprava koje mogu djelovati turbulentno. Možete razmišljati o raskidu, ali se nećete usuditi na taj korak, jer ćete se u jednom trenutku uplašiti samoće. Oni koji su usamljeni, ove nedjelje neće imati želju da započnu vezu s nekim. Čak i ako postoji osoba koja je zainteresirana za vas, smatrat da nema potrebe da tako brzo ulazite u neki novi odnos a ne poznajete dovoljno tu osobu. Na vama je da prihvatite to stanje jer će se njegov učinak ublažavati kako nedjelja bude odmicala. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Rak: Ukoliko ste u vezi, imate dojam da su se osjećaji između vas i partnera ugasila i da nema svrhe ostajati više u takvom odnosu. Niti ste zadovoljni vašom komunikacijom niti ostalim stvarima koje vi smatrate bitnim za vezu. U posljednjih par dana ste shvatili da je navika nešto što vas spaja. Ostanite pri tom stavu ukoliko vas taj odnos zaista guši i dajte si priliku za promjenu. Dosta novih osoba će poželjeti da vas bliže upozna i provodi vrijeme s vama. Oni koji su usamljeni, biće nezadovoljni zbog toga ali neće vam biti prioritet ove nedjelje upoznavanje s osobama. Nećete imati želju. Čak i ako uspostavite kontaktsa nekim, možete se osjećati sputano i stalno preispitivati ​​sebe da li ste nešto pogrešno rekli ili učinili. Bivši partner se može javiti i samo vam olakšati shvaćanje da on nije ono što vi želite i da je vaše vrijeme davno prošlo. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav: Ukoliko ste u vezi, ovaj tjedan ćete imati jednu uzbudljivu pustolovinu sa svojim partnerom. Izlaziti zajedno i posjećivati ​​mjesta koja dugo niste Dinamična nedelja je pred vama. Dosta smijeha, izlazaka i obostrane želje da vrijeme provodite zajedno. Godit će vam ta dinamika ukoliko ste u proteklom razdoblju stagnirali s izlascima. Kroz te aktivnosti ćete ponovno shvatiti koliko vam partner znači i to ćete mu i reći. Obostrane izjave ljubavi su izvjesne. Uživat ćete, čak i ako ste usamljeni, ukoliko nemate partnera, jer će vam zadovoljstvo predstavljati izlasci i ljudi koje ćete sretati.Među njima se može naći osoba koja će vam se po nekoj svojoj skromnosti i šarmu izdvojiti od ostalih. Uspostavite komunikaciju s tom osobom jer se iz toga može nešto lijepo u narednom periodu izroditi. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica: Na početku tjedna ćete imati potrebu stalno izlazite, ali sa svojim partnerom. Bit ćete zadovoljni svojom vezom i prijaće vam komplimenti koje dobivate od strane prijatelja na račun vaše veze. Bit će vam drago to što vam i drugi potvrđuju da je vaš izbor partnera adekvatan. Partner vas ove nedjelje može iznenaditi poklonom koji ste dugo priželjkivali sebi kupiti. Sve će se ove nedjelje odvijati po vašoj mjeri i ukusu. Oni koji su usamljeni, mogu poželjeti s osobom iz svog društva imaju nešto više osim prijateljstva. Potrudite se i stavite toj osobi nekim gestom do znanja da vi smatrate da bi tu moglo nešto više od prijateljstva da se izrodi. Čak i ako vam bude djelovalo da ta osoba i nije za gradnju ljubavnog odnosa s vama, nećete biti u pravu. Ta osoba priželjkuje već neko vrijeme odnos s vama, ali nije imala način ni mjesto gdje bi vam to priopćila. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga: Ukoliko niste u braku i ne živite zajedno s partnerom, vjerojatno partner planira vam predloži da počnete živjeti zajedno, jer već neko vrijeme razmišlja o tome. Ukoliko ste i vi suglasni s tim i također smatrate da se vaša veza odvija već godinama u pravom smjeru, preduhitrite ga ipreuzmite prvi korak, nećete se pokajati. Ako niste sigurni, porazgovarajte još jedom s njim o pravim izborima za vašu vezu. Posebno ukoliko je vaša veza duža, a zadovoljni ste svim njezinim aspektima, sada je vrijeme da se preuzmu koraci koji bi vodili stabilizaciji i ozbiljnosti te veze.Oni koji su usamljeni, mogu započeti vezu s osobom s kojom su dugo bili prijatelji.Jedan sasvim slučajan i spontan izlazak vam može probuditi osjećaj za tim. Tjedan pred vama će utjecati na vaš osjećaj sigurnosti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Škorpion: Partner vam ove nedjelje može prirediti poprilično neugodnu situaciju, zato što o njemu možete saznati neke stvari o kojima niste razmišljali. Moguće je da ste iranije čuli neke glasine o njegovoj prošlosti ili ponašanju prethodnoj vezi, ali ste ih zanemarivali I nista željeli razmišljati o njima. Prijatelji vam mogu prenijeti nove podatke i možete biti u dilemi da li nastaviti vezu s partnerom ili napraviti pauzu. Oni koji su usamljeni, mogu često razmišljati o svojoj prošlosti. Mogu vam se i dalje javljati i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove.Razmislite dobro jesu li vam i koliko te osobe pričinjavale zadovoljstvo i da li su vas činile sretnim. Ukoliko su vas koštale neravaa i nesanice, nema potrebe da se vraćao na staro. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Strijelac: Oni koji su u vezi, imat će pred sobom sjajnu nedjelju iu ljubavnom smislu. Dosta zajedničkim aktivnosti u kojima ćete se ponašati slobodno i djetinjasto je pred vama. Partner može biti poprilično emotivan, sto vas može u ugodnom smislu iznenaditi. Može vam pričati o osjećajima koje gaji prema vama ali i podsjetiti vas o načinu na koji ste se upoznali. Možete evocirati uspomene s početka vaše veze i osvježiti vaš odnos. Pred kraj tjedna možete otići na kraći put na kojem ćete uživati. Oni koji su usamljeni, također na kraćem putu mogu upoznati osobu koja će im po mnogim osobinama biti slična. Bit ćete poprilično iznenađeni stavovima i načinom izražavanja. Sve vam to može djelovati pomalo nestvarno i nećete tako lako povjerovati da ste možda našli osobu koja bi vam u mnogim segmentima odgovarala.Nastavite druženje s tom osobom, osvježit vas. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Jarac: Odnos s partnerom će ove nedjelje iz dana u dan postajati sve bolji i bolji. Moguće je da ste neko vrijeme bili pesimistični kada su prognoze o vašem odnosu u pitanju, ali vas ovaj tjedan može demantirati. Vidjet ćete da se emocije nisu ugasile ni kod njega ni kod vas, već vam je možda ta mala pauza tijekom koje niste jedno drugom govorili tople i nježne riječi prijala. Uživat ćete u zajedničkom vremenu i potencirajte što više zajedničkog vremena jer će vam ta spontanost tijekom zajedničkih aktivnosti prijati. Oni koji su usamljeni u noćnom izlasku mogu upoznati ugodnu osobu s kojom će nastaviti druženje. Neće vam biti bitno da li sa njom da zappčnete nešto više već će vam biti bitno da li vam ta osoba prija ili ne. Ostalo ćete sami već sve vremenom vidjeti. Iskoristite sve što vam se ponudi.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vodenjak: Ovaj tjedan vaš ljubavni život će se odvijati mirno, bez nekih većih trzavica. Sa partnerom ćete imati poprilično stabilan odnos i to zato što vas partner razumije i što se trudi da vam olakša kada god naiđete na neku situaciju koja vam i nije najjasnija. Bit ćete naporni u pojedinim trenucima svojim pričama o stvarima koje nisu bitne za vaš odnos. Vaša sreća je što imate jako razumnog partnera i prijatelja prije svega i prije svega poštuje. Dobro je što s partnerom pričate o svim svojim nedoumicama jer je on neko ko ume adekvatno I da vas posavjetuje. Oni koji su slobodni, mogu biti naporni prijateljima pričama o nemogućnosti pronalaska adekvatnog partnera. A sami znaju da to nije baš tako I da je sva odgovornost za eventualnu grešku koju biste tada mogli napraviti zapravo na vana I ni na kome drugome. Ne plašite se moguće pogreške ove nedjelje jer ćete na njoj naučiti mnoge stvarri za u buduće. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Ribe: U ljubavi će vam ove nedjelje situacije stagnirati. Bilo da ste u vezi ili ne, nećete imati nekih bitnih situacija koje će vam pričinjavati zadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi, ništa se značajnije u vašem odnosu neće dešavati. Nećete ni imati želju za što više zajedničkog vremena. Nećete ni imati vremena i vaša komunikacija će se uglavnom odvijati putem telefona. Neće biti ni svađa već vam jednostavno oboma može prijati tišina. Oni koji su usamljeni mogu doci u konflikt s prijateljima zbog osobe koja im se dopada. Moguće je da oni neće dijeliti vaše mišljenje koje se odnosi na tu osobu i smatrat da ta osoba nije adekvatna za vas. Zračićete jednom dobrom i zdravom energijom, pa ćete imati prilike upoznati i druge osobe s kojima možete ostvariti komunikaciju. Ne znači da ćete ući u vezu, već da će vam prijati druženje. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM