24sata-astro

Ljubavni horoskop od 18.3.-2020/3/25

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan: Oni koji su u vezi ove nedjelje mogu često razgovarati s partnerom o svim mogućim temama, prosto ćete željeti čuti mišljenje vašeg partnera io vama io vašoj vezi. Željet ćete čuti i prijedloge koji bi mogli doprinijeti da vaša veza bude bolja. Ako budu postojale dileme i sukob mišljenja u vezi biće oko nekih svakodnevnih događaja. Željet ćete više vremena provodite s partnerom i Trudićemo se da ispoštujete njegovo mišljenje i svaki njegov zahtev.Slobodni bi mogli često izlaziti i da vode duge razgovore s osobama suprotnog spola. Godit će vam čuti da možda i neko vaše razmišljanje nije baš najsjajnije. Mogu vam se javiti i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove. U ovom tjednu vam to neće biti zanimljivo niti primamljivo Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Bik: Svi oni pripadnici ovog znaka koji su u vezi, imaće želju za komunikacijom i čestim izlascima s partnerom u većem društvu. Bit će vam potrebna I potvrda društva o vašem izboru partnera. Željet ćete čuti mišljenja vašeg društva o vašem partneru, posebice ako ste od skoro u vezi. Oni koji su od skoro u vezi, također mogu biti u iskušenju da nastave tajnu vezu s osobom s kojom su se viđali. Ukoliko ste sami, postoji mogućnost da sasvim slučajno upoznate osobu s kojom biste mogli uspostaviti komunikaciju preko društvenih mreža. Moguće je da će to biti osoba s kojom imate dosta zajedničkih interesa. Dopisivanje s njom vam se mogao svidjeti i shvatit da možete s njom razgovarati o svemu. Razmisljacu da češće tu osobu pozivate u izlazak. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Blizanci: Ovaj tjedan će proticati pod utjecajem strasti u svakom smislu. Bit ćete vatreni kako u komunikaciji sa svojim partnerom tako iu krevetu. Bilo da su to zajednički strastveni trenuci koje ćete imati sa partnerom ili rasprave koje mogu iskrsnuti. Ljubomora i sumnja u vjernost može oboje mučiti, bez obzira što znate da te sumnje nemaju osnova i da nemate ni vremena ni želje da imate nekoga. Ukoliko ste usamljeni, moguće je da ćete na poslovnom putovanju upoznati osobi s kojom ćete stupiti u neobaveznu komunikaciju. Vaši prijatelji vam mogu i sugerirati da ta osoba može biti dobra za vas i da vam može odgovarati u svemu jer ste slični. A vama se mogao svidjeti osjećaj koji ona izazvale vama, jer taj osjećaj dugo u vama nitko nije izazvao. Što god odlučili u vezi ove osobe, da li je samo udvaranje ili avantura, nećete pogriješiti jer će vam prijati. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Rak: Početak tjedna vam može donijeti potrebu za verbalnim uživanjem I izražavanjem kad je kontakt s vašim partnerom u pitanju. Vi ćete biti promjenjivog raspoloženja. Čas ćete razmišljati o ljubavi I reći to svom partneru, čas ćete uživati ​​u razgovorima i društvu svog partnera. Moguće je da ćete se I prisjećati zajedničkih trenutakai razgovarati o njima. Ukoliko ste usamljeni, kraj tjedna vam može donijeti osobu o kojoj se već neko vrijeme razmišljali ali u prethodnom periodu nikako niste mogli uspostaviti kontakt s njom. Bit ćete oduševljeni njenom pojavom, i privlačnošću koju ona u vama izaziva. Opet, može doći do izbijanja iskra s obje strane. Bez obzira da li će to biti odnos u tajnosti ili ne, prijaće vam, pa uživajte. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, pozovote naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Lav: Ovaj tjedan vam može biti jako dinamična kako u fizičkom smislu tako iu emocionalnom. Bit ćete skloni promjeni mišljenja, dvoumljenju i previranjima. Sa svojim partnerom ćete razgovarati o temama koje su vam značajne. Taman ćete nešto dogovoriti ali ćete nakon toga imati dilemu je li to ono što vi želite. Prosto vam neće prijati ozbiljne teme, priče o ozbiljnim događajima jer ćete željeti svoju slobodu. Ako ste usamljeni, vi ste netko ne miruje i bit ćete skloni flertu. Gdje god da se pojavite tražit ćete priliku za flert, i imat ćete uspjeha u tome. Imat ćete priliku za strastvene susrete gdje god da se pojavite. Možete ući u vezu s osobom koja je jako strastvena i jako privlačna. Pitanje je koliko će vas ta strast držati jer vi unesene biti poprilično vetropirast. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica: Ovaj tjedan će se kod vas probuditi strasti I želja za promjenom. Bez obzira koliko vi budete željeti poričete stvari koje vam se ove nedjelje budu dešavale, imat ćete potrebu da mnogo toga radite tajno. Ukoliko ste u vezi, uživat ćete s partnerom, ali ćete imati želju da se raspitujete I dobiti informacije o nekoj drugoj osobi koja vam je intrigantna. Ukoliko ste slobodni, moguće je da ćete se zainteresirati za osobu koju odavno znate i koja je iz vašeg bližeg okruženja. Imat ćete želju za vezama koje su nestalne, maštovite, koje neće imati perspektivu. Trenutno zadovoljstvo vam je ove nedjelje prioritet. Iako će odnosi početi na početku tjedna sa strašću, kraj tjedna može utjecati na promjenu vašeg mišljenja, jer možete upoznati još jednu osobu koja sve one osobine koje vi kod suprotnog spola volite.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga: Ukoliko ste zaljubljeni, vaš partner primjećuje da ste dobro raspoloženi i da vodite računa o svim situacijama koje utječu na vaše raspoloženje i atmosferu.Smatraćete da vam je dobro počela ova godina i da ste emocionalno trenutno ispunjeni. Bez obzira što vi volite i slobodu, ukoliko ste u vezi trenutno vam ta veza prija i ne guši vas. Ukoliko ste slobodni, oko vas se nalazi mnogo osoba koje su zainteresirane za vas. Mnoge osobe će željeti da vas bliže upoznaju. Čak će vam djelovati da iste osobe viđate gdje god da se pojavite. Nije slučajnost, jer te osobe planski odlaze na mjesta gdje bi vas mogle vide. Također, na vama je da pažljivo birate osobe s kojima biste se upustite u vezu. Neće vam bilo tko u ovom period odgovarati, zato što tražite osobu s kojom biste ostvarili nešto više od prolazne strasti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion: Bez obzira što ste vi stabilni ovih dana i stojite čvrsto na zemlji promjenjivog ste raspoloženja kada je vaš emocionalni status u pitanju. Ukoliko ste u vezi, vaša veza teče uobičajeno, lijepo vam je, ali je pitanje koliko vi želite taj odnos teče ozbiljno. Ukoliko ste slobodni, druga polovica tjedna vam može donijeti lijepo poznanstvo, najvjerojatnije preko prijatelja tijekom izlaska. Taj susret najvjerojatnije neće biti slučajan. Prijatelji će sudjelovati i dogovaranju susreta s tom osobom iu tom trenutku možete biti iznenađeni i nespremni za taj susret. Najvjerojatnije se toj osobi sviđate već duže vrijeme ali ona nije imala hrabrosti sama da vam se javi. Uživajte u svemu što vam se bude pružilo. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Strijelac: Ovaj tjedan ćete se osjećati sjajno. Čak i ako na to situacija i ne ukazuje, neće vas to opterećivati ​​jer ćete se truditi da sami sebe usrećite u ovom tjednu. Bit će vam lijepo kraj partnera, ukoliko ga imate, ali će vam biti lijepo i bez partnera. Uživat ćete u druženju, čestim izlascima i nećete se nervirati ni oko jedne nesuglasice koja bude između vas i partnera iskrsla. Bit ćete poprilično aktivni i skloni svim vrstama uživanja. Onima koji su slobodni, ne preporučuje se ulazak u vezu iz strasti, ali se može očekivati ​​da budete skloni flertu i avanturama. Obzirom da ćete se više kretati, biće i više mogućnosti za flert. Za vikend je moguć susret s bivšim partnerom, ali vas on neće poremetiti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac: Ukoliko ste u vezi ove nedjelje je moguće da vam se dopadne osoba koja nije vaš partner a bliska je ili ima kontakt s vašim partnerom. Možete biti u početku malo iznenađeni ali možete i kod te osobe vidjeti neki interes za vas. Ili ćete čuti da pita za vas ili da vam upućuje tajne signale. Razmisljacu da li da se prepustite strastima koje budete osjetili ili biti vjerni svom partneru. Ukoliko ste usamljeni, mogući su tajni susreti ili tajni razgovori. Bit će prilike da upoznate nove osobe sasvim slučajno i da sa tim osobama ostvarite kontakt. Ono što je naglašeno jeste i druženje s prijateljima s kojima možete pričati o potencijalnim partnerima i željet čuti njihovo mišljenje o osobama koje vam se sviđaju. Neće vas zanimati veze, već uživanje i kvalitetno provođenje vremena. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Vodenjak: Sjajan razdoblje za zabavu, druženje i ostvarivanje odnosa koji će vam biti zanimljivi i koji će održavati vašu pažnju u ovom tjednu. Na početku tjedna ćee imati potrebu stalno izlazite, bez obzira da li će vaš stalni partner biti iz vas ili ne. Bit ćete skloni flertu i uživanju u društvu ljudi koje možda dobro i ne poznajete ali vam u tom trenutku prijaju. Partner može biti poprilično napet i smetaće mu vaš opušteno ponašanje. Ukoliko ste usamljeni, sjajan period je pred vama za avanture i kraće tajne veze. Neće vas opterećivati ​​da li za to može netko saznati ili ne, vama će biti bitno uživati ​​i živjeti punim plućima. Energije vam neće nedostajati i provodoćete vrijeme uglavnom izvan kuće. Jednu posebnu osobu koja vam može misli zavrtjeti možete upoznati krajem tjedna kada možete izaći s prijateljima na ručku ili večeri. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Ribe: Ovaj tjedan vam može donijeti opuštena druženja kako sa potencijalnim simpatijama ali i sa svojim partnerom ukoliko ga imate. Ukoliko niste u braku i ne živite zajedno s partnerom, vjerojatno partner planira vam predloži da počnete živjeti zajedno ili da se vaša vaza uozbilji. Biće priče o ovome iu krugu vaših prijatelja. Moguće je da vam se taj partnerov prijedlog i neće baš svidjeti, jer ste se ušuškali i niste raspoloženi za radikalne promjene .. Ukoliko ste slobodni, možete dobiti poziv od nekog bivšeg partnera i možete razmišljati o pomirenju s tom osobom. Ukoliko se ne pomirite s bivšim partnerom, izvjesno je da možete ući u vezu s nekom jako strastvenom osobom. Čak vam može djelovati da je ta osoba strastvenija nego što je vama to u ovom trenutku potrebno. Ipak, krajem tjedna se u kod vas može javiti želja sa aktivnostima i pojačanim kretanjem i druženjem s osobama suprotnog spola. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM