24sata-astro

Ljubavni horoskop od 15.4.-21.4. 2020

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ovan: Partner može biti poprilično emotivan, vamaa može djelovati i čudno, jer ga u posljednje vrijeme niste navikli takvog.Može vam pričati o osjećajima koje gaji prema vama ali i podsjetiti vas o načinu na koji ste se upoznali, mjestima koje ste zajedno posjetili. Možete evocirati uspomene s početka vaše veze i razgovarati o ljudima koji su vam u tom razdoblju značili.Pred kraj tjedna možete otići na kraći put. Godit će vam taj put, bez sumnje ga prihvatite. Ozbiljno možete razmišljati o vezi kao o nečemu što vam daje snagu i volju da prebrodite mnoge događaje. Oni koji su usamljeni, također na kraćem putu mogu upoznati osobu koja će im po mnogim osobinama biti slična. Međutim, moguće je da će se pojavti netko iz prošlosti i malo vas uzdrmati. Imat ćete osjećaj da taj odnos nije završen. Bit ćete poprilično iznenađeni stavovima osobe iz prošlosti koja se pojavljuje.Sve vam to može djelovati pomalo nestvarno i nećete tako lako povjerovati u to. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Bik: Odnos s partnerom će ove nedjelje iz dana u dan postajati sve bolji i bolji. Moguće je da ste neko vrijeme bili pesimistični kada su prognoze o vašem odnosu u pitanju, ali vas ovaj tjedan može demantirati. Nije vam bilo jasno partnerovo ponašanje. Imali ste osjećaj da se igra s vama, u jednom trenutku vam je posvećen u drugom nije I to vas je uznemiravalo. Ukoliko ste u dugoj vezi, možete razmišljati da tu vezu i ozvaničite u ovom tjednu ili ako je vaš partner netko s kim vi želite budućnost, možete mu predložiti da počnete živjeti zajedno. Oni koji su usamljeni u noćnom izlasku mogu upoznati ugodnu osobu s kojom će nastaviti druženje. Neće vam biti bitno da li sa njom započeti nešto više već će vam biti bitno da li vam ta osoba prija ili ne. Ostalo ćete sami već sve vremenom vidjeti. Iskoristite sve što vam se ponudi, jer će biti prilike i za tajnu kratku vezu.Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Blizanci: Sa partnerom ćete imati poprilično stabilan odnos i to zato što vas partner razumije i što se trudi da vam olakša kada god naiđete na neku situaciju koja vam i nije najjasnija. Bit ćete naporni u pojedinim trenucima svojim pričama o stvarima koje I nisu toliko bitne za vaš odnos. U pojedinim trenucima, možete biti teški i sami sebi ali i partneru. Razmislite malo kakvu sliku šaljete svom partneru i da li vi pružate svom partneru onoliko koliko on pruža vama. Oni koji su slobodni, mogu biti naporni prijateljima pričama o nemogućnosti pronalaska adekvatnog partnera. A sami znaju da to nije baš tako i da je sva odgovornost za eventualnu grešku koju biste tada mogli napraviti zapravo na vama i ni na kome drugome. Ne plašite se moguće pogreške ove nedjelje jer ćete na njoj naučiti mnoge stvarri za u buduće. Treba raditi na sebi kada su emocije u pitanju. Ukoliko imate bilo kakvih dilema, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Rak: Bilo da ste u vezi ili ne, nećete imati nekih bitnih situacija koje će vam pričinjavati zadovoljstvo. Ukoliko ste u vezi, ništa se značajnije u vašem odnosu neće dešavati. Nećete ni imati želju a ni vremena za vašeg partnera i vaša komunikacija će se uglavnom odvijati putem telefona. Ukoliko je to veza koja vam već duže vrijeme ne pričinjava zadovoljstvo, za vas je najbolje da je prekinuti jer se može ponovno aktivirati osoba iz prošlosti koja želi nastaviti kontakt s vama. Oni koji su usamljeni mogu doci u konflikt s prijateljima zbog osobe koja im se dopada. Prijatelji će vam prebacivati ​​da im ne poklanjate više toliko pažnje i da osoba kojoj je poklanjate to i ne zaslužuje. Zračićete jednom dobrom i zdravom energijom, pa ćete imati prilike upoznati i druge osobe s kojima možete ostvariti komunikaciju. Ne znači da ćete ući u vezu, već da će vam prijati druženje. Ne zalijećite se već uživajte u druženju Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Lav: Ovaj tjedan vam ljubav neće biti prioritet jer ćete biti u zanosu poslovnih pothvata. Ukoliko partner bude želio izaći, vi ćete imati spreman izgovor i time ga nervirati. Uspjećete svojim šarmom ublažiti situaciju, ali koliko je to pravi način za ublažavanje napetosti nije izvjesno. Krajem tjedna se opustite od poslovnih obveza i izađite s partnerom. Zaslužuje i on vaš dragocjeno vrijeme. Oni koji su usamljeni, mogu biti željni razgovora i iskrenih riječi s osobama suprotnog spola, ali neće imati želju da ulaze u bilo kakvu vezu. Moguće je da ćete izlaziti s više osoba i da će vam sve one podjednako prijati. Sa svakom od njih ćete naći neku temu koja će okupirati vašu pažnju. Bit ćete elokventni i umetati svakom od njih da priđete. U ovom tjednu vaš sjaj može doći do izražaja. Kraj tjedna može biti zanimljiv i možete otići na kraći put. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Djevica: Poprilično stabilna nedelja je pred vama. Zaljubljeni i zauzeti će provesti mirnu nedjelju u društvu svog partnera, a krajem tjedna mogu otići na neko mjesto koje će probuditi romantični osjećaj kod obje strane. Oni koji su slobodni će vrijeme uglavnom provoditi s osobama koje im prijaju i ostavljat dobar dojam gdje god da se pojave. Nećete se opterećivati ​​ljubavnim problemima niti tražiti neku osobu koja bi vam mogla uljepša dane koji su pred vama. Nećete imati ni vremena ali ni želju da sad vi preuzimati inicijativu i prvi uspostavljate kontakt. Izvjesno je da ćete povremeno pomisliti na osobu s kojom ste prije par mjeseci uspostavili kontakt ali se nakon toga nije ništa značajnije dogodilo. Ta osoba vas sada može kontaktirati i iznenaditi vas. Na vama je da li ćete uzvratiti. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vaga: Ukoliko ste u vezi, u vama se događa nešto čudno i imate dojam da vaša veza stagnira i takvo raspoloženje se provlači iz dana u dan. Smatrate da ste do sada trebali uspostaviti malo kvalitetniji odnos a ne da se svakim danom provlače jedno te iste teme koje ne utječu pozitivno na vaš odnos. Niste zadovoljni odnosom, a opet imate neki osjećaj da nešto treba dogoditi, niti ste nešto zadovoljni a i nemate nikakvih rasprava koje mogu djelovati turbulentno i navesti vas prekinuti vezu. Možete razmišljati o raskidu, ali se nećete usuditi na taj korak, jer ćete se u jednom trenutku uplašiti samoće. Oni koji su usamljeni, ove nedjelje neće imati želju da započnu vezu s nekim, čak i ako u pojedinim trenucima mogu osjećati potrebu za tim. Ako postoji osoba koja je zainteresirana za vas, smatrat da nema potrebe da tako brzo ulazite u neki novi odnos a ne poznajete dovoljno tu osobu. Na vama je da prihvatite to stanje jer će se njegov učinak ublažavati kako nedjelja bude odmicala. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Škorpion: Ukoliko ste u vezi, imate dojam da su se osjećaji između vas i partnera poljuljala. Partner neće obraćati pažnju na vas i vaše potrebe. Bit ćete promjenjivog raspoloženja ali i stava prema njemu. Iz dana u dan možete mijenjati mišljenje o njemu. Čak će i vama padati na pamet osobe s kojima ste mogli biti ili ste se dvoumili koga izabrati i biti s njim. Dosta novih osoba će poželjeti da vas bliže upozna i provodi vrijeme s vama. Oni koji su usamljeni, biće nezadovoljni zbog toga ali neće vam biti prioritet ove nedjelje upoznavanje s osobama. Imate vi na pameti osobu s kojom bi mogla priča da se razvija, ali nećete ništa siliti i forsirati. Čak i ako uspostavite kontakt s nekim, možete se osjećati sputano i stalno preispitivati ​​sebe da li ste nešto pogrešno rekli ili učinili. Bivši partner se može javiti i samo vam olakšati shvaćanje da on nije ono što vi želite i da je vaše vrijeme davno prošlo. Može vas malo uznemiriti pojava bivšeg partnera ali ćete se izboriti s osjećajima. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Strijelac: Dinamična nedelja je pred vama, ove nedjelje ćete imati jednu uzbudljivu pustolovinu sa svojim partnerom, ali i stječete dojam da se među vama stvari dešavaju povremeno nepredvidivo. Niste na to navikli kada je vaš partner u pitanju a sa druge strane ste u čudu i ne znate da li on ima taktiku ili je iskren u svojim ludorijama. Godit će vam ta dinamika ukoliko ste u proteklom razdoblju stagnirali s izlascima. Kroz te aktivnosti ćete ponovno shvatiti koliko vam partner znači i to ćete mu i reći. Uživat ćete, čak i ako ste usamljeni, ukoliko nemate partnera, jer će vam zadovoljstvo predstavljati izlasci i ljudi koje ćete sretati. Među njima se može naći osoba koja će vam se po nekoj svojoj skromnosti i šarmu izdvojiti od ostalih. Imat ćete dojam da takvu osobu dugo niste upoznali. Uspostavite komunikaciju s tom osobom jer se iz toga može nešto lijepo u narednom periodu izroditi. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Jarac: Povremeno možete biti uznemireni, a nećete imati nekog posebnog razloga za to. Imat ćete osjećaj da ste u proteklom razdoblju dosta stvari mogli učiniti na drugačiji način. Međutim, bit ćete zadovoljni svojom vezom i prijaće vam provođenje vremena s partnerom. Partner vas ove nedjelje može iznenaditi poklonom koji ste dugo priželjkivali sebi kupiti. U posebnoj, romantičnoj atmosferi vam može reći mnogo lijepih i iskrenih riječi koje će vam značiti. Neke od tih riječi vas mogu preporoditi. Oni koji su usamljeni, mogu poželjeti s osobom iz svog društva imaju nešto više osim prijateljstva. Potrudite se i stavite toj osobi nekim gestom do znanja da vi smatrate da bi tu moglo nešto više od prijateljstva da se izrodi. Čak i ako vam bude djelovalo da ta osoba i nije za gradnju ljubavnog odnosa s vama, nećete biti u pravu. Ta osoba priželjkuje već neko vrijeme odnos s vama, ali nije imala način ni mjesto gdje bi vam to priopćila. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

Vodenjak: Postojat želja kod vas da često razgovarate s partnerom, jer možete biti povremeno uznemireni i nesigurni u svoje osjećaje ali iu osjećaje svog partnera. Javit će se potreba da popričate o perspektivi vaše veze, utvrditi da li postoji želja da se radi na tom odnosu. U suštini ni vi niste sigurni je li taj odnos dobar za vas ali imate potrebu čuti I drugu stranu, čak možda da joj nametnete neki svoj stav. Ako niste sigurni, razgovarajte s partnerom o pravim izborima za vašu vezu. Posebno ukoliko je vaša veza duža, a zadovoljni ste svim njezinim aspektima, sada je vrijeme da se preuzmu koraci koji bi vodili stabilizaciji i ozbiljnosti te veze. Oni koji su usamljeni, mogu započeti vezu s osobom s kojom su dugo bili prijatelji. Jedan sasvim slučajan i spontan izlazak vam može probuditi osjećaj za tim. Tjedan pred vama će utjecati na vaš osjećaj sigurnosti. Pitanje pravih izbora će biti aktualno ove nedjelje. Ukoliko imate bilo kakvih nedoumica, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.
Ribe: Ovaj tjedan, moguće su nesuglasice s partnerom, mimoilazićete se u stavovima, načinu na koji počinjete gledate na ostale stvari i bit će vam čudno to što niste ranije primijetili da vaš partner misli drugačije od vas. Smatrat da je ovo prolazmo, jer vam takav odnos ne odgovara I imaćee strpljenja da pregurate ovu nedjelju. Prijatelji vam mogu i prenijeti nove informacije koje vi niste znali o ponašanju vašeg partnera i možete biti u dilemi da li nastaviti vezu s partnerom ili napraviti pauzu. Oni koji su usamljeni, mogu često razmišljati o svojoj prošlosti. Mogu vam se i dalje javljati i osobe s kojima ste nekada imali nešto više od druženja ali u tajnosti i mogu izraziti želju da se vaša druženja obnove. Razmislite dobro da li su vam i koliko te osobe pričinjavale zadovoljstvo i da li su vas činile sretnim. Svjesni ste da I vi niste netko koga sanjarenje duže drži pa ćete i donijeti pravu odluku. Ukoliko imate bilo kakvu dilemu, nazovite naš call centar, rado ćemo vam pomoći.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM