24sata-astro

LJUBAVNI ASTRO RECEPT: Ovo su načini da osvojite BAŠ SVAKI ZNAK

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pročitajte malo astro korisnički koji će vam pomoći da ga zadržati zauvijek pored sebe!

Ovan
Muškarac Ovan je samosvjestan i često okrenut sebi što može biti veliki problem za ženu koja vapi za pažnjom i bliskošću. Od ovakvih tipova ne treba očekivati ​​pretjeranu suradnju, već ih trebate pustiti da budu vođe. Često imaju velike ljubavne potrebe koje mogu lako splasnu, te je potrebno udovoljavati im jer ne razumiju odbijanje, umor i “loš trenutak” za seks. Ukoliko prihvatite njihovu urođenu sebičnost zagarantiran vam je dug i harmoničan brak.

Bik
Ako želite osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku morate biti energičniji i fleksibilniji od njega. Ukoliko posjedujete stan ili nekretninu – sigurno neće biti imun na vaš šarm. Potrebno je da se dobro snalazite u kuhinji i da povremeno pričate o poslu ili načinu stjecanja novca što ga može dodatno približiti vama. Ne preferiraju previše mudre i komplicirane žene jer je njihova priroda troma i teško promjenjiva.

blizanac
Ukoliko volite sport, razonodu, druženje, dinamičan život, automobile, lako ćete osvojiti muškarca rođenog u ovom znaku, jer je kod njih uvijek prisutna želja za površnim iskustvima koja bi morala biti zanimljiva. Ako ste filozofskog duha, duboki, intuitivni i ezoterični, sve su šanse da odbijete ovakvog muškarca. Ukoliko napravite da vaša veza bude lagana i lepršava, sve su prilike da ste našli muža i da ćete ga odvesti pred ludi kamen …

rak
Čovjek rođen u znaku Raka je preosjetljiv, zaštitnički raspoložen, pod uplivom emocija, promjenljiv i melankoličan. Čezne za jakom ženom koja želi postati majka i spremna je da se veže za njega. Duboko sve proživljava, pa ako ste hladni, suzdržani ili rezervirani, možete ga povrijediti i odbiti. Postoji velika želja za samoodržanjem i produžetkom loze. Sanjaju o lijepom i mirnom životu u krugu obitelji, pa ako posjedujete ove kvalitete, lako ćete postati njegova žena.

Lav
Muškarac rođen u znaku Lava želi lijepu i privlačnu ženu kojom bi se dičio ili s kojom bi se pojavio u javnosti.Takođe mu nije potrebno kontrirati i dokazivati ​​da nije u pravu ili da ste superiorniji od njega. Čak i ako griješi ne trebate to javno pokazivati, niti ga osramotiti i obrukati u društvu. Takav muškarac želi da ga slijedite, gledate u njega s divljenjem i poštovanjem. Nekada je potrebno priznati njegovu kvalitetu kako bi se osjetio sigurnim. Ako želite ga odvedete pred oltar morate biti slabiji od njega, svjesni da želi apsolutno sve.

Djevica
Ukoliko ste voljni i sposobni voditi jednostavan i običan život gdje će vam računi i obveze biti na prvom mjestu i gdje će se mnogo polagati na rutinu, gdje život nikako nije magija i čarolija, tada ćete osvojiti muškarca rođenog u znaku Djevice. U pitanju su pametni i praktični ljudi koji su rijetko kada hedonisti i od svojih partnerica zahtijevaju vjernost, skromnost i predan rad. Muškarca Djevicu je lako zavesti ukoliko nemate posebne potrebe, ne pričate mu o kosi i noktima i imate urođenu sposobnost da prihvatite svakodnevnicu. Ukoliko posjedujete inteligentnu crtu, razboritost ili praktičnost – znajte da vam neće odoljeti …

Vaga
Muškarac u ovom znaku obevezno nosi problem koji je vezan za oca i nasljedan je. Radi se o tome da takav muškarac nije sposoban biti sam i nesvjesno priželjkuje ženu koja je snažnija i dominantnija u svakom smislu. Ona ne treba biti vulgarna ili prosta, a također muškarac rođen u znaku Vage očekuje da žena pored finih manira posjeduje i talent za preživljavanje, kao i odlučnost koja njemu manjka. Često su sposobni da se raspravljaju, pa je potrebno da imate jake živce i razumijevanje za slabost koja se tiče partnerskih odnosa. Ukoliko ste zaista razumni i strpljivi, ovakav čovjek bi vas poželio za suprugu.

Škorpion
Negdje duboko u sebi ovaj čovjek se plaši iskustava koje ste imali u prošlosti, pa je potrebno spremiti pikanterije i privatne stvari koje ste imali s nekim drugim. Možete računati na posesivnost ovakvog muškarca koji nosi urođeni strah da biste ga mogli ozlijediti ili iznenaditi. Ukoliko ste sposobni imate duboku, strastvenu vezu u kojoj nema mjesta za druge, čak ni za vašu majku, tada biste s lakoćom mogli osvojiti ovakvog čovjeka. Muškarac Škorpion traži duboku intuitivnu i magnetičnu ženu koja razumije da je čitav život jedna velika misterija.

strijelac
Muškarci rođeni u ovom znaku mogu biti aferoidni, ali zahtijevaju povjerenje i slobodu u braku. Priželjkuju emancipovanu ženu koja ima aktivan društven život i sposobna je da se mijenja, napreduje i usvaja nove životne koncepcije i modele. Protivnici su patrijarhalnih shvaćanja i ne čeznu za ženama kojima je jedini san da postanu majke i sjede pored štednjaka. Ukoliko posjedujete snažan duh, popustljiv karakter i slabo naglašen ego, s velikom lakoćom možete ovakvog čovjeka odvesti pred oltar …

Jarac
Muškarci rođeni u ovom znaku priželjkuju krotke i razumne žene koje nemaju potrebu za filozofskim koncepcijama i komplikovanjem života. Od svojih žena očekuju da budu dobre majke i domaćice. Imaju velike seksualne potrebe, te je važno da ih partnerice mogu pratiti. Nisu pristalice modernih brakova, te je potrebno da imate jednu tradicionalnu koncepciju braka koja počiva na želji da se brak održi, a djeca “izvedu na put”. Žena koja hoće za sebe muškarca rođenog u znaku Jarca se mora povinovati njegovim željama i ubiti u sebi potrebu za dominacijom. Nije potrebno biti posebno romantični, niti maštoviti. Što ste jednostavniji sve više će vas željeti za ženu.

Vodenjak
Muškarac rođen u ovom znaku teško uspostavlja bliskost sa svojom ženom, te je potrebno da ga opustite i razvijete u njemu osjećanja koja su često hladna. Uglavnom traže zanimljive i neobične žene koje imaju značajna iskustva i koje su intelektualno jake. Također strahuju od pretjeranog vezivanja ili nametanja pravila i normi. Ukoliko ste sposobni živite aktivan društven život i uvodite nove i zanimljive ljude u vaš svijet, ovakav čovjek bi vas mogao poželjeti za ženu. Teško je zapovijedati muškarcima rođenim u ovom znaku, te je potrebno biti mudar i fleksibilan kako ne bi došlo do trvljenja i udaljavanja.

ribe
Ovo su često nježniji muškarci, te nije potrebno da naglašavate koliko ste slabi i ranjivi i nije potrebno da pominjete kako imate strahove oko raznih životnih pitanja. Muškarac Riba će željeti ženu koja razumije njegove potrebe i ustreptalo biće, kao i ženu koja će razviti bliskost i empatiju s njime. Rijetko kada vole neotesane i grube žene, niti pate za heroinama i osobama koje su emocionalno nestabilne. Postoji velika potreba za vezivanjem. Ukoliko ste sposobi da razumijete kako vaš partner ima sumnje i strahove, a vi to brižno nosite u sebi, a da mu ne zamjerite, ovakav čovjek bi vas mogao oženiti i voljeti cijelog života.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM