24sata-astro

KOJA JE VAŠA OSOBNA TAROT KARTA: Provjerite kakva vam se sudbina smiješi!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Saznajte karakterne osobine koje ćete razviti u životu pod utjecajem određene tarot karte, kao i ključne riječi koje će obilježiti svako razdoblje vašeg života. Svaka od 22 karte Velike arkane ima svoje značenje i astrološku simboliku

Broj osobne tarot karte je isti kao dan rođenja, ako je broj manji od 22; za veće brojeve datuma broj je jednak zbroju znamenki tog broja.

Rođeni 1. u mjesecu

Mag označava živahnu i kreativnu osobu. Vaš život je prepun aktivnosti svih vrsta, a nerijetko i neočekivanih promjena, zaokreta i okolnosti. Da bi se sve to preživjelo bez stresova i posljedica, valja sačuvati svoj unutarnji mir i ravnotežu, spram svega se odnositi s izvjesnim sarkazmom i podsmijehom.

Ključne riječi: snalažljivost, kreativnost, veza neba i zemlje, komunikativnost, prilagodljivost, originalnost.

Rođeni 2. u mjesecu

Svećenica koja vlada nad vama ukazuje vam na sve ono maštovito, intuitivno i suzdržljivo u vama. Stoga će vaš život biti miran, uravnotežen i spokojan, a vaša strpljivost će biti nagrađena jednog dana, možda sa zakašnjenjem, ali u svakom slučaju. Ono na što treba obratiti pažnju je suzdržljivost u iskazivanju osećanjai opasnosti da se ne izgube vlastiti poticaji za napredovanjem.

Ključne riječi: intuicija, uloga žene i ženske duše, majka, mudrost, znanje, bistrina, obitelj.

Rođeni 3. i 30. u mjesecu

Carica vam otvoreno nudi kreativnost, jasnoću misli, otvorenost duha, ali i određenu raskalašenost u svakodnevnom životu. Također, tu je materijalna nesigurnost, ali i određena nejasnoća i nered u postupcima. Ako uspijete u sebi stvoriti red, dosegnuće preko potrebitu ravnotežu, koja će se odmah reflektirati i na sve oko vas. Želja će se ispunjavati, a odnosi s okolinom biće plodonosni.

Ključne riječi: kreativna ostvarenja, plodnost, zadovoljstvo, snaga konkretne žene, djeca, brak.

Rođeni 4. i 31. u mjesecu

Car donosi uzvišenost, otmjenost i autoritet. Sve se odražavaju u cijelosti u konkretnim, materijalnim stvarima. Ali, ova karta donosi također i iskušenja, pa i vrlo teške odluke koje nije lagano i jednostavno donijeti. Ako u prvom planu materijalni dobitak kao nešto što će se spremiti i čuvati za neke druge prilike, onda je to put uspjeha kojim se vladar kreće držeći svoje podanike na okupu.

Ključne riječi: poredak stvari, autoritet, muški snaga, ratnik, vlast, otac, stabilnost, poduzetnost.

Rođeni 5. i 23. u mjesecu

Papa bdije nad neovisnim osobama impulzivne naravi, pomažući im da nadvladaju vlastite unutarnje sukobe i raskole, a da pritom ne izgube svu svoju slobodu. Zahvaljujući ovom utjecaju moguće je pretvoriti avanture u nade, a nadanja u čistoće. Zato i dolazi prvenstveno do unutarnjeg napretka osobe, koji se odražava na okolni svijet i koji vodi sigurnim putem napretka prema boljem, uzvišenijem i duhovnijem.

Ključne riječi: savjetnik, dobrota, smirenost, religija u konstruktivnom smislu, pomoć, ezoterija, mir, milost.

Rođeni 6. i 24. mjesecu

Ljubavnici naznačuju društvenost, osjećajnost, želju za usaglašenošću i ravnotežom, ali i snažnu fizičku privlačnost. Vlastita razmišljanja su oštri sudac pri donošenju svake odluke i toga se čvrsto treba pridržavati. Život prolazi u dijeljenju između posla i obitelji, au oba slučaja radi se o velikoj odgovornosti. No, isto tako odgovornost pomaže i da se ne podlegne iskušenjima koja se pokazuju na svakom koraku u sve zamamnijem oblicima.

Ključne riječi: ljubav, emotivni izbor, partnerstvo je važno.

Rođeni 7. i 25. u mjesecu

Kola ukazuju na potrebu za neprekidnim kretanjima i promjenama, akcijama i novim idejama. To je put kojim se kreću neovisne osobe spremne u novo povedu za sobom i druge. No, isto tako, to je naporan i težak put na kojem se nikad ne zna kakvo iznenađenje čeka za svakom novom krivinom. Zato valja dobro znati upravljati kolima kako bi se izbjegle sve opasnosti i kako bi se stiglo na odredište. To samo znači da stvari uvijek treba čvrsto držati pod kontrolom, upravljati a ne biti upravljan, zaustaviti se kad treba i pojuriti kad se može.

Ključne riječi: pobjeda nakon borbe, stvari kreću kroz prepreke, buran i dinamičan put okrunjen trijumfom, putovanja.

Rođeni 8. i 26. u mjesecu

Snaga već svojim osnovnim djelovanjem ukazuje na zdravlje, sposobnost ujedinjavanja svih tjelesnih energija, na vitalnost i dugovječnost, ali s druge strane i na pretjeranu nervozu, bijes i iznenadne, neočekivane provale gnjeva. Ova karta zasigurno dovodi do uspjeha, ali do njega je put i težak i trnovit. Doduše, osobe na tom putu nikad neće pokleknuti ili izgubiti pravac kretanja, ali će im biti potrebno jako mnogo napora kako bi ostvarile željeno.

Ključne riječi: hrabrost, unutarnje zračenje, uživanje, strast, fizička snaga.

Rođeni 9. i 27. u mjesecu

Pustinjak pokazuje kako u ovom razdoblju vladaju strpljivost, iskušenje i unutarnje promišljanje kako bi se otkrio život i njegova mudrost. Osobe koje imaju ovaj broj, osamljenici su koji za sve ono što su propatili ipak na krajubivaju nagrađeni. Neprekidno od sebe treba otklanjaju crte egoizma i mizantropije, jer drugi nisu krivi ako su takvi kakvi jesu. Valja strpljivo ustrajati u svojim zamislima, ne nametati pod svaku cijenu svoje mišljenje, ali se ne suzdržavati od iznošenja osobnih promišljanja.

Ključne riječi: vrhunska mudrost i znanje, diplomacija, unos svjetlosti u život drugih, povlačenje u osamu meditacije, znanje se koristi za više ciljeve.

Rođeni u 10. i 28. u mjesecu

Kolo sreće već na prvi pogled ukazuje na dinamičnost koja vlada životima osobama koje posjeduju ovaj broj. To samo znači kako je kod tih osoba sve uvijek u stalnom kretanju i kako je to najosnovnija potreba ovakvih ljudi. Uspiju li ostati gospodarima vlastitih prohtjeva, uspiju li nadvladati iskušenja u koja svako malo upadaju, ove osobe mogu konačno zaustaviti svoje kolo života nanjegovoj najvišoj točki, a to znači na vrhuncu uspjeha. Znaju li u pravom trenutku zaustaviti i svoj uspjeh – on će jako dugo trajati.

Ključne riječi: da bi bio gore, treba znati biti i dolje, sreća, dobre promjene, sudbina, napredovanje.

Rođeni 11. i 29. u mjesecu

Pravda pokazuje kako je nad ovom kartom mir i uravnoteženje, a kako valja ukloniti sve što donosi nered ili teror. To samo znači kako ovaj broj donosi gubljenje svih iluzija i sagledavanje svih stvari onakvima kakve one jesu. To također znači kako se moraju poštovati društvena pravila rada i ponašanja i kako poštujući ta pravila dolazi uspjeh, jer pravda je jednaka za sve i u kazni iu nagradi.

Ključne riječi: ravnoteža je odlučujuća, osjećaj za pravdu, sklad, ravnoteža suprotnosti, pomirenje.

Rođeni 12. u mjesecu

Obješeni čovjek upravo je suprotnost prethodnoj tarot karti i njenom značenju. To samo znači kako ova karta vlada nad krhkošću, slabošću i osjetljivošću. Osobe koje imaju ovaj broj moraju ispravljati svoje pogreške i iskušenja, ali i biti spremne platiti za njih svaku cijenu. Upravo te pogreške i iskušenja zamagljuju osnovni cilj puta sreće, koji je zato vijugav. Ovim se osobama preporuča okretanje svojoj unutrašnjosti i promišljanju o dobru, kako bi pročistile i izmijenile svoju sudbinu.

Ključne riječi: nesklad s općeprihvaćenim pravilima ili s okolinom, ekscentrik, moguće žrtvovanje, traži se prilagodbu.

Rođeni 13. u mjesecu

Smrt ili Bezimena karta označava u prvom redu kapricioznim osobu čiji je život podložan radikalnim preokretima i promjenama. Svim nedaćama, a nije ih malo, valja se suprotstaviti hrabrošću, radom i inteligencijom. Ako ste jedna od onih osoba koje su uvijek spremne svoj uspon započeti od nule i kojima ni jedan poraz ne može nauditi, onda je uspješnost u vama i doćićete tamo kamo ste naumili. U vama mora biti dovoljno inata da i najnepovoljnije okolnosti promijenite u barem koliko-toliko snošljive okolnosti u kojima možete postići uspjeh.

Ključne riječi: da bi nastalo novo, treba nestati staro, duboke promjene, snaga obnove, transformacija.

Rođeni 14. u mjesecu

Umjerenost ukazuje na prijeko potrebnu ravnotežu duha i tijela, na prilagodbu i strpljivost. Vaš život jeste u stalnom pokretu, ali ono najbolje dosegnuće tek kad u sebi i oko sebe budete imali mir i kad od sebe udaljite osobne kontradikcije i pretjerano izraženu impulzivnost. A do tog prijeko potrebnog mira dolazi se samospoznajom i samodisciplinom.

Ključne riječi: zlatna sredina, sklad, mjera je osnov svega, strpljenje, uravnotežena osoba.

Rođeni 15. u mjesecu

Đavo predstavlja sve snage materijalnog svijeta ujedinjene u svom utjecaju na pojedinca. Odlično zdravlje, odlična kondicija i dobar materijalni proboj osnovne su karakteristike osoba pod utjecajem ove karte. Sve je to popraćeno nažalost i jako izraženim egoizmom, manjkom morala, ali i ispadima svih vrsta. Zahtijeva se vrlo velika aktivnost, ali se preuzima i velika odgovornost. Uspije li se pobijediti ono negativno u sebi, stiže se do najvišeg vrhunca.

Ključne riječi: jake materijalističke sklonosti, iskušenja zla, okovi materijalnog svijeta kojem se robuje, traži se kontrola i potčinjavanje.

Rođeni 16. u mjesecu

Kula znači da treba prekinuti s dosadašnjim životom i razmišljanjima, jer će se inače sve srušiti u plamenu i razbiti. Naprotiv, ako dođe do naglog preokreta, ugroženo se još uvijek može spasiti i na ruševinama sagraditi novo, još ljepše i bolje. To je znak promjene, znak čvrstih odluka i nesebičnosti, koje nikakav početni neuspjeh ne smije obeshrabriti ili zaustaviti. Da bi se spasilo ono što vrijedi spašavati, valja poduzeti čak i radikalne zahvate.

Ključne riječi: promjene koje podsjećaju na rušenje, razbijanje iluzija, moguća i nenadana sreća, buran period.

Rođeni 17. u mjesecu

Zvezda ukazuje kako su sretni oni koji imaju ovu kartu u svom karmičkim kartama. Ona znači mir, ljubav, slaganje, inspiraciju, beskonačni napredak i uspješnost na svim poljima. Ali isto tako, ova karta opominje kako unatoč svim darovima sreće treba ipak znati sačuvati stabilnost i mjeru, kako se ni u kojem trenutku i ni u čemu ne bi prešlo u razmetanje ili nesigurnost samohvale.

Ključne riječi: sjaj svemira, posebna zračenja sretnih i šarmantnih ljudi, vjernost, čistoća, čista duša, zadovoljstvo, ravnoteža, nada.

Rođeni 18. u mjesecu

Mjesec označava maštovitost, osjećajnost i intuiciju kao osnovne karakteristike onih koji imaju ovu kartu u karmičkim kartama. Isto tako, sve ovo su i načini na koje se može dosegnuti željeno i ostvariti zamišljeno. Također, sve su to prijeko potrebne karakterne crte kako bi se izbjegle zamke koje svako malo vrebaju. Da bi se sve karakterne crte koristile na pravilan način, potrebno je izvježbati se i biti neprekidno na oprezu.

Ključne riječi: posebno duboka intuicija, otvoreni kanali dobrim i lošim spoznajama, pustolovine tame i svjetla, hod po rubu mraka, no uz oprez moguće duboke spoznaje i sretan ishod.

Rođeni 19. u mjesecu

Sunce ukazuje na sve moguće darove kojima je nekog obdarila priroda. Iz tih darova biramo ljubav, životnu radost, zdravlje i uspješnost kao posebno naglašene. Ali, da bi se ovo sve zaista i ostvarilo potrebno je pokazati veliki stupanj tolerancije i prijaznosti spram okoline, posebno spram onih najbližih koji su nerijetko spremni sve učiniti kako bi nekom spremili leđa i zaštitili ga od podmuklih napada.

Ključne riječi: svjetlost i toplina u svijetu, sreća, jasnoća spoznaje, uspjeh, ljubav, ispunjenje, zadovoljstvo, radost.

Rođeni 20. u mjesecu

Sud znači prije svega iznenađenje izazvano neočekivanim promjenama. To samo znači kako osobe s ovom kartom uvijek moraju biti spremne podnijeti račune za sve ono što su napravile ili nisu, kako moraju sve oko sebe procjenjivati ​​i vagati, kako se moraju u životu služiti samo najčasnijim sredstvima i kako se od njih traži pravednost u svemu . Uspiju li u tome, konačni rezultat je izuzetno veliki.

Ključne riječi: važne odluke, kraj jedne faze i početak nove, solucija važnog problema, obnova nakon spoznaje.

Rođeni 21. u mjesecu

Svijet je karta koja nam govori sa će osobe s ovom karakterističnom kartom u cijelom svom životu uvijek biti štićene, kako će se uvijek naći netko tko će im pomoći kad im je najteže i kako za svoju budućnost baš previše i ne moraju brinuti. Od njih se jedino traži da budu izrazito društvene i ekstrovertirane i reagirati na svaku im ponuđenu novu mogućnost. Za njih odmora u tom smislu ne smije biti.

Ključne riječi: ispunjenje očekivanja na svim poljima, uspjeh, sreća, ostvarenje cilja, cjelovitost, savršenstvo.

Rođeni 22. u mjesecu

Luda je karta bez broja, iako ona u sebi nosi broj XXII Velike Arkane. To je karta bez broja naprosto zato jer predstavlja istovremeno i završetak i početak starog i novog ciklusa života. To je simbol koji nagovještava životni put velikih ostvarenja, ali i životni put velikih iskušenja i muka. To što ne bi mogao dostići ni to, ostvarit osobe ove karakteristične karte. Ali, isto tako, njihov će pad biti veći nego ijedne druge osobe. U ovako dijametralnim suprotnostima prolazi cijeli život. Da li je to dar ili prokletstvo, moći će procjene tek na samom kraju.

Ključne riječi: bezbrižna, naivna osoba ili faza, otvorena su vrata svih mogućnosti, no ishod je neizvjestan, novi put koji može izgledati ludo, rizici, lakomislenost, nepromišljenost, nezrelost, novi početak.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM