Kineski horoskop-Znak Petlovi i Svinje čekaju pare

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

štakor

Čovjek nikad ne zna za što je sposoban dok ne testira svoje mogućnosti, a vi ćete ovog mjeseca najzad uspjeti to ispitate. Pun Mjesec vam donosi inspiraciju za preispitivanja, a na poslovnom planu bit će vam potrebno i hrabrosti i sreće. Imat ćete i jednog i drugog.

bivo

Opustite se i oslobodite se stresa. Pun Mjesec će vam dozvoliti da za sve aspekte vašeg života okačite znak ” ne uznemiravajte ” kako bi ” napunili baterije ”. Čak i kada je u pitanju ono što morate odrađivati, sjetite se da univerzum ne leži na leđima samo jednog čovjeka.

Tigar

Pun Mjesec donosi razgovore. Ako se neki vode i mimo vašeg znanja, nemojte se ustručavati da skrenete pozornost na svoje mišljenje o datoj temi. Na profesionalnom planu nastupajte strateški a ne stihijski pa ćete svakako ostvariti impresivan rezultat. I ne zaboravljajte na ljubav. Nikoga ne uzimajte zdravo za gotovo.

zec

Stanite i dozvolite osjećaju slobode da vas obuzme. Pun Mjesec će vas možda inspirirati da steknete nove omiljene navike, a mladi proširiti svoja znanja koja vas mogu osloboditi više nego što mislite.

Zmaj

U ovom mjesecu bit ćete obuzeti svojim zacrtanim idejama, a jedna od njih čak može biti i romantične prirode – izjava ljubavi je nešto na što se rijetko odlučujete, ali će vam pun Mjesec ovog puta za to dati inspiraciju. Period blagostanja za vas počinje mladim Mjesecom, i traje pune četiri tjedna.

zmija

Upitajte sami sebe – što je to što želite ostvariti u svojoj vezi? A onda pristupiti ostvarenju tog cilja ne prateći stare, uhodane navike. Razdoblje punog Mjeseca donijet će vam ohrabrenje da te novine i provesti u djelo. Listopad će, inače, za vas biti mjesec alternativa i onoga što dosad nikada niste radili.

konj

Mlad Mjesec će vas potaknuti da konačno zavolite promjene i prepustite im se. Sve što želite saznati ili ostvarite – ovog mjeseca ćete i uspjeti, ali znajte da svaka nova igra donosi i nova pravila. Na poslu također možete pronaći nešto novo, nešto što do sada niste ni primijetili.

koza

Ovog mjeseca jednostavno idite korak dalje – iskažite svoje misli i svoje osjećaje. Na poslovnom planu, pričekajte vrijeme mladog Mjeseca i tada dozvolite svom natjecateljskom duhu da vas vodi kroz profesionalne bure. To će vas učiniti produktivnijim.

majmun

Ukoliko tragate za ljubavlju, budite spremni i sami prvi pokažete osjećanja. Osjetit ćete kako budućnost postaje svjetlija i ljepša. Međutim, listopad je za vas mjesec profesionalnog uspjeha jer nagrade najzad stižu. Vrijeme je i da zacel sve stare rane.

pijetao

Opustite se. Dopustite sebi da pristanete na promjene kako na poslovnom, tako i na privatnom planu. Shvatit i sami ste fleksibilniji nego što mislite. Razrađujte nove ideje i poslovne projekte, ali se ne zalijećite u odlukama.

pas

Ovog mjeseca će vam doslovno sve biti jasno. Sve će vam se prikazivati ​​upravo onako kako i jeste. U vrijeme punog Mjeseca najzad ćete uvidjeti i da ste mnoge znakove na ljubavnom polju, doslovno, propustili. Poslovne probleme ćete temeljitije rješavati, a za neke će biti dovoljno tek puko objašnjenje. Objasnite.

svinja

Posvetite se radu na sebi i time ćete unijeti promjene iu vaš ljubavni odnos. U listopadu je pravo vrijeme da prihvatite i poslovne izazove, jer je ovo vrijeme za mijenjanje i razvijanje. To ne znači da trebate brzate u zaključcima ili naprečac donosite odluke. Ostanite oprezni, ali i otvoreni za novo razmišljanje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

2,33 KN

3,58 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €