Kineski horoskop-vrijeme Vatrenog Psa

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

štakor

Oktobarske kiše vama donose romansu! Nemojte dozvoliti da vam promakne taj – nalik slučajan, a zapravo vrlo važan susret. I na poslovnom planu, vaša energija je na zavidnoj razini tako da ćete imati inspiracije napretek!

Tigar

Prijateljstvo, sigurno. A da li će to biti i ljubav, otkrit ćete vrlo, vrlo sporo. Mlad Mjesec dovodi u vaš život i važno profesionalno poznanstvo i otvara vam vrata čitavom novom svijetu u poslu. Nemojte se ni vi držati starih navika, vrijeme je za rast!

bivo

Prohladna jesen, vrela kemija. Listopad vam obećava harmoniju s partnerom. Vrijeme je za jesenju uživanciju s najmilijima. Ako ste tek u potrazi za svojom srodnom dušom, čeka vas veliko i ugodno iznenađenje. Što se tiče karijere, signali u fazi mladog Mjeseca su vrlo povoljni …

zec

Znate li upravljati radom svog šefa? Ako ne umijete, vrijeme je da to naučite jer ćete tako izbjeći zamke njegove neumjesno komunikacije. Posvetite ovaj mjesec razvoju vašeg odnosa, a i obiteljski odnosi će biti skladniji ako se upustite u otvoren razgovor.

Zmaj

Vrijeme za jesenju romansu u kojoj vas očekuje partner sličan vama. U kišnom listopadu, Zmajevi će skakati iz jedne u drugu fazu, iako mladi Mjesec govori da je profesionalni fokus prijeko potreban.

zmija

U listopadu ćete konačno moći odahnuti od silnih poslovnih projekata i da malo odmoriti. U odnosu s partnerom, konačno ćete doći do one točke kada je “pravo vrijeme” za sljedeću stepenicu. Ako ste emotivno slobodni, dozvolite sebi hrabrost da potražite na suprotnoj strani psihološkog spektruma – stidljive Zmije oduševit odvažni neznanci.

konj

Ako ste zaposleni ili pak čekate posao, oktobar je u profesionalnom smislu izrazito naklonjen Konjima! Ovaj mjesec nije baš stvoren za pronalaženje srodne duše, jer će biti dosta pogrešno protumačenih signala i poruka. Ne žurite.

majmun

Ljubav je stalno traženje ravnoteže. Ako ste spremni nesebično darujete emocije, bit će vam i uzvraćene. Svi koji imaju povišenu intuitivnost, tijekom listopada treba i da vjeruju drhtajima svog srca. Neće vas iznevjeriti. Na poslu, pristanite na kompromisne ponude.

koza

U ovom razdoblju provretrite mozak i iskoristite odličan period za dobar provod s prijateljima. Još uvijek nije vrijeme da krenete u potragu za srodnom dušom. Pričekajte bolji trenutak! Mladi Mjesec vam poručuje da u poslovne pothvate krenete otvoreni za promjene. Samo hrabro!

pas

Budite oprezni i rezervirani prema iznenadnim i nejasnim romantičnim ponudama. Ako ostanete čvrsto na zemlji, jasno će se ukazati razlika između iskrene zainteresiranosti i potencijalnog ljubavnog trokuta. Imate dovoljno drugih područja u kojima ćete naći zadovoljstvo, te poslovnih pothvata za koje je pravi čas ovog mjeseca!

pijetao

Izlasci i druženje će konačno uroditi plodom – postoji velika vjerojatnost da ćete pronaći gospodina pravog i veliku ulogu u tome igraće prijateljstvo. Ako ste u dužoj vezi, možda ćete staviti točku na nju. U razdoblju mladog Mjeseca, tražit ćete i dobivat ćete, ali uvijek se sjetite dobre, stare izreke – pazite što želite!

svinja

Odličan i zanimljiv period za stvaranje prijateljstva. Tko zna, možda i neki blizak prijatelj u daljoj budućnosti postane i vaš partner. Napravit značajne poslovne korake iu periodu mladog Mjeseca držat ćete ključ poslovnog uspjeha u vašim rukama. Samo naprijed!

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €