24sata-astro

Kineski horoskop-Tigrovi, oprostite, Zmajevi, probudite romansu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

štakor

Ako ste s partnerom samo radi zabave, onda to i radite – zabavljajte se! Ne shvaćajte preozbiljno odnos u kojem osjećate da ni sami nemate dovoljno duboke zainteresiranosti za drugu stranu. Na profesionalnom planu, ozbiljnost je neupitna.

Čeka vas uspjeh za uspjehom, pa se čak može desiti da se neki Gordijev čvor koji vas je dugo mučio razriješi sam od sebe.

bivo

Ovog mjeseca radite na svojim komunikacijama! Od profesionalnog plana, na kojem možete pokazati bar malo druželjubivosti pa sve do romantičnih susreta tijekom kojih će vam duži razgovori osigurati točniju procjenu vaših novih poznanika! Od mladog Mjeseca, počinje dobar period za rad na sebi.

Tigar

Proljeće je vrijeme opraštanja za vas, dragi Tigrovi, zaboravite hladne dane koji su zaledili jedan važan odnos. Oni koji žude za novom ljubavlju ne treba da se zalijeću. Zrelost, a ne nezrelost, odanost a ne laka obećanja – to treba cijeniti i gajite. Na poslu se ne stidite da pokažete ako nešto ne znate. Pitajte – i reći će vam se.

zec

Travanj vam donosi divno iznenađenje, a iz neočekivanog susreta se može roditi čak i veza. Opustite se i budite spremni na nježne proljetne flertove jer zabavna komunikacija može samo da vam prija. Na poslu može biti neugodnosti, ali ne pridajte im ono značenje koje nemaju – mašti nema mjesta u takvim odnosima.

Zmaj

Ne paničarite zbog situacije na poslu. Komplikacije koje vas očekuju tijekom ovog mjeseca donose i mogućnost za povoljne promjene – imate nekoliko tjedana na raspolaganju naučiti mnogo. Novosti će biti i na romantičnom planu, a ako ste već u bliskoj emotivnoj vezi, pobrinite se da i kroz nju prodiše neki novi zrak – mijenjajte navike!

zmija

Vaša mantra ovog mjeseca je – zlatna sredina! To je pozicija s koje na profesionalnom planu moći sve vidjeti, a ako budete morali djelujete, imat ćete bar puni uvid u sve aspekte. Uzdržanost će vam donijeti prednost i na emotivnom planu – ne dopustite da vam srce ukrade neko ko će već sutra nestati zajedno s njim.

konj

Za vas je ovo mjesec profesionalnog usavršavanja, a osjetit ćete i koliko je dobro kad tim profunkcionira punom snagom. Travanj obećava i ljubavnu čaroliju, i to čak na prvom sastanku – ako osjetite strujni udar, prepustite se.

Koza – travnja 2016. godine

Samo vrijeme može pokazati da li vaša romansa ima dubinu i ozbiljnost – sada je to nemoguće zaključiti. Čak i oni koji tek žude za ljubavlju trebaju pokazati strpljenje i spremnost na nekoliko susreta, jer prvi ništa neće otkriti. Zastoj vas čeka na polju karijere, ali samo kad je riječ o napredovanju – posla, na sreću, neće nedostajati.

majmun

Platonska ljubav je jedino na što možete računati u travnju, ali sve se mijenja, imajte to na umu. Promijenit si i vi na poslovnom planu jer se vaše želje brzim tempom mijenjaju, au priličnoj mjeri i vaš stav o nekim bitnim pitanjima u karijeri. Ako ste u stabilnoj ljubavnoj vezi, potrudite se da i partner zna za vaše planove.

pijetao

Ako se u nečijem društvu osjećate u isti mah i opušteno i ugodno i zaintrigirano i uzbuđeno, a vidite tu osobu prvi put u životu, to je dovoljan razlog da obratite pažnju. Može se lako dogoditi da taj susret promijeni vaš život. Ako ste već zaljubljeni, ne propuštajte trenutke da to jasno pokazati voljenoj osobi. Na poslu, vodite računa o komunikaciji – bilo usmenoj, bilo pisanoj. Nijanse mogu biti važne.

pas

Divno poznanstvo vas očekuje ovog mjeseca, može to čak biti i vaša srodna duša! Okruženi prijateljskim vibracijama, bit ćete sasvim spremni uzvratiti na divan znak svemira. Na poslu, samo pohvale, a može stići i neka nagrada – ako ne novčana, ono bar u vidu slobodnih dana. A to je najvrednije, zar ne?

svinja

Promjene, promjene i promjene – to je vaš travanjski znak, podznak i element. U tako uzdrmanoj fazi, ne dopustite da vas lako impresioniraju u romantičnom susretu. Budite strpljivi, pažljivi, oprezni, skloni planiranju. Isti recept prepišite iu polje karijere.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK