Kineski horoskop-sudar Koze i Bivola

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Što nastaje iz sudara dva zemljana znaka? Usporavanje, troma energija, osjećaj da se nikud ne pomičemo. Možda to nije tako loše ako siječnja zamislimo kao vrijeme oporavka od frenetičnog prosinca i pozabavimo se svođenjem računa.

štakor

Vrijeme je da završite ono što ste započeli! Siječanj vam donosi nove prilike uspostaviti dobru komunikaciju s bližnjima i otvoreno progovorite o svojim problemima. Iznesite pravi izvor svoje zabrinutosti. Ispunite praznine na listi ciljeva i ostvarite ih! Pravi rezultati vašeg u svemu temeljnog pristupa bit će vidljivi u roku od 30 dana po mladom Mjesecu.

bivo

Često bježite s osjetljivih tema, ali to nije rješenje problema, zar ne? Razmislite o tome u svojim odnosima s dragim ljudima. U profesionalnom smislu, trebalo bi preispitati neku odluku koju ste donijeli ishitreno. Vrijeme je da snosite odgovornost za neke nepromišljene poteze na poslu, ali pravi vođa momčadi mora i na takve stvari biti spreman.

Tigar

Siječanj vam donosi kreativan poslovni razdoblje – ideje frcaju, planovi se kuju. Emotivno, niste zadovoljni ali nemojte se zadržavati na površnim odnosima, flertovanju i izlascima. Ako ste vi mogli da se uozbiljite, onda to treba očekivati ​​i od drugih. Zato posvetite dovoljno vremena dubljem upoznavanju s osobom koja vam se dopadne.

zec

Prihvatite razlike u mišljenjima, biće ih dosta ovog mjeseca. Slušajte druge. Ukoliko tragate za partnerom, ovo je mjesec kada ćete morati da se zadovoljite ležernim odnosima. Ozbiljnije namjere će pričekati povoljnije prilike. Mlad Mjesec će vam otkriti poziciju koju želite i ispirisati vas da poradite na ostvarivanju želje u narednih 30 dana. Očekujte nalet samopouzdanja i pripremite se da osvojite nove svjetove!

Zmaj

Najzad će ovog mjeseca popustiti sve one napetosti koje su vas dugo mučile u odnosu s najbližima. Ne bježite od društva i grupnih izlazaka, a naročito obratite pažnju na poznanstva koja će vam omogućiti jedan dugogodišnji prijatelj. Zapamtite – kada Sudbina nešto hoće, ona stvori milijun malih okolnosti da vam se putevi otvore. Kada se fokusirate, ništa ne može promaći vašem oštrom oku. Budite oprezni. Ovo nije vrijeme za dosadu.

zmija

Siječanj je idealno vrijeme za “vaših pet minuta”, tako da od mladog Mjeseca ne smijete više sumnjati u sebe. Jednostavno, iskoristite sve prednosti koje vam nudi trenutni položaj, ali i sve svoje tajne moći i specijalne strategije. Jedna nježna duša prikuplja hrabrost da vam priđe, a vi samo budite spontani i opušteni. Bit ćete iznenađeni!

konj

Muče vas stara osjećanja, nešto što ste zakopali duboko u sebi. Morate pronaći u čemu leži pravi izvor sukoba, a siječnja će vam dati dovoljno snage za to. Ako ste spremni za novu ljubav, odlučite se za novi kreativan hobi ili se uključite u neku humanitarnu akciju. Poznanstva će vas obradovati. Vrijeme je da se uozbiljite na poslu! Lako je uživati ​​u dobrim vremenima, ali prava vrijednost osobe se pokaže u tome kako se nosi s teškim situacijama.

koza

Prošlost vas ni u jauara ne ostavlja na miru, pa ćete biti preosjetljivi na sve što vas podsjeća na stare šablone. Ne dajte se. Sadašnjost je divna, usudite se da je upoznate u novoj godini. Opustite se kroz meditaciju, masažu, šetnju … Kad vi ostavite prošlost u prošlosti, ljubav će se pojaviti u sadašnjosti.

majmun

Jedini način da izbjegnete zahlađenje u odnosima s partnerom jeste da kroz razgovor razriješite suprotstavljene stavove. U siječnju ćete moći pokažete koliko ste naučili od prošlosti. Na poslu nastavite kao i do sada – pokažite sve svoje vještine i talente, ali nemojte vi sami pričati o tome – ostavite to drugima!

pijetao

Budite spremni na druženje i očas posla će se kraj vas ukazati netko tko je priželjkivao da baš vas upozna! Neka vas razlike ne obeshrabre – nemojte žuriti već ostavite si dovoljno vremena da vidite što se razvija između vas i vaše nove Važne osobe. Na poslovnom planu, slijedi sjajnih mjesec dana. Sve što učiniti, pokazat će se kao pun pogodak.

pas

Sada je vrijeme za osvježavajuće promjene! Pokrenite se, dopustite sebi da budete spontani. Možda imate mnogo više zajedničkog s partnerom nego što to mislite, ali to nećete otkriti ukoliko ga bolje ne upoznate. Ponosni ste na svoj rad. Uspjeh rađa još veći uspjeh.

svinja

Ne dopustite sebi da uskratite oproštaj svojim bližnjima. Otvorite srce i budite spremni razumijete, ai sebe ćete upoznati bolje. Vi više niste ona osoba koja ste nekada bili. Promjena će vam pomoći i na romantičnom planu – najzad će odgovor na pitanje – što je to što zaista osjećam – doći jasno i nedvosmisleno.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €