24sata-astro

Kineski horoskop-energija Vode u mjesecu Svinje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

štakor

Da li to ljubav kuca na vrata? Da, baš ljubav! Ni na poslovnom planu nećete biti nezadovoljni ovog studenog, ali morate naučiti isplanirati svoje obveze bolje i da ne trošite vrijeme na rutinske zadatke već na kreativna poboljšanja.

bivo

Ne dozvolite sebi luksuz da podrazumijevate drage i pažljive ljude! Samo ako toplina tinja u vama bez prekida, moći ćete proizvedete i kemiju privlačenja. A ona će vas odvesti na pravo mjesto, u pravo vrijeme. Na poslovnom planu, može doći i do sitnijih problema, ali vi ćete znati rješenja i prije nego što se pojave.

Tigar

Koliko su vam zaista važni vaši ciljevi? Ako jesu, onda budite spremni da se potrudite malo više. Naravno da možete i samo sanjarite, ali i tada planirajte ćete za ostvarenje morati zapnete. Bit će vam lakše jer studenog donosi dosta zabave, pa ćete lako naći balans. Budite strpljivi u novom poznanstvu – treba vremena da se ljudi otvore.

zec

Ako ste do guše upleteni u probleme, nećete ni naslutiti rješenje bez tuđe pomoći – trebaju vam distanca i mirna glava! Svakako, savjete primajte samo iz provjerenih izvora. Na poslu morate prestati s preuzimanjem svih glavnih obveza – delegirajte, kako biste mogli obnoviti energiju i povećate produktivnost.

Zmaj

Ne dozvolite da vas zavara prvi dojam – dajte novom poznanstvu i drugu šansu. Nasuprot tome, u odnosu u kojem ste već mnogo puta prevareni, nemojte davati i stotu priliku. Ako vidite da nema istinske promjene loših navika, promijenite vi svoj odnos privrženosti. Na poslu zadržite uobičajenu distancu prema komplikacijama koje vam najavljuju, ali razradite nekoliko planova za razrješenje.

zmija

Ne preuzimajte na sebe više obaveza nego što možete obaviti. Sigurno ste to i sami pomislili, ali još niste uveli tu kontrolu – vrijeme je! Također, zadržite profesionalne tajne za sebe. Treći je višak u poslovnom razgovoru koji ćete obaviti. Romantika koja počinje ne otvara veliku perspektivu, ali možda ćete biti iznenađeni.

konj

Ne brinite zbog nesuglasica u vezi – sve ćete riješiti razgovorom! Vjerujte u bliskost, vjerujte u kompromis. Ako tražite novu ljubav, morate krenuti na nova mjesta. Na poslu, usredotočite se na svoje probleme a ne na tuđe uspjehe ili neuspjehe.

koza

Ne dozvolite da vas napusti smisao za humor. Bit će dovoljno situacija u kojima treba uživati, a ljubav može planuti kad se najmanje nadate – u iskrama prvobitnog sukoba. Na poslovnom planu, pokažite izdržljivost ali ne i pristajanje na sve. Ne prihvaćajte se poslova za koje još ne osjećate da ste potpuno spremni.

majmun

Magnetska privlačnost sja u vašoj auri, a vama studeni donosi osjećanje dubokog unutarnjeg mira i zadovoljstva u važnim osobnim odnosima. Na poslu su moguće rasprave, ali razriješit probleme ako se svi budu pridržavali dogovora i obećanja. Ako su se neki predomislili, vrijeme je da napravite novi, ovoga puta – i čvršći – dogovor – s jasnim odgovorinostima.

pijetao

Kemija i alkemija, to su vaša utočišta u studenom! Razgovori se pletu i raspliću, a vi uživate u obostranom divljenju i novim načinima upoznavanja bliskosti. Nove ideje na poslu mogu vam riješiti važne nedoumice s kojima ćete se suočiti. Prihvatite novosti i planirajte svoj novi razvoj.

pas

Nijedna odluka neće biti laka ovog studenog. Nema savršenog izbora, zapamtite to i prihvatite korak manje od savršenog. Profesionalni partneri pokazat će se vrijedni vaš lojalnosti – sad je trenutak kad treba da vam uzvrate uslugu i podršku. Budite spremni i na iznenađenja – neće vas poljuljati ako budete u sadašnjosti, u svojoj koži, u svom središtu.

svinja

Ljubav nije uvijek na površini, zapamtite to prije nego što požurite s promjenama u najvažnijem odnosu za vas. Mnoštvo je mogućnosti, a žurba vam može donijeti kajanje. Studeni je mjesec sporosti i na poslovnom planu. Radite na svojoj izdržljivosti i računajte na kozmičke sile.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM