24sata-astro

Karta Luda značenje i tumačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Karta tarota Luda je bitan dio Tarota jer je iskra koja postavlja sve ostalo u pokretu, božanski dah koji daje život i nadahnjuje prvi korak prema ispunjenju i završetku. Iako je prvi korak prema dolje na duge staze često se može činiti malo u odnosu na cijelo putovanje. Luda je uzrok iza svih učinaka, moć iza svih pojava i sjeme svakog početka.
Luda je potencijal, čista i nevina karta tarota, ni pozitivna ni negativna, ali sadrži mogućnost za oboje. Iako ga svi zovu budala, on ne obraća pažnju, jednostavno ide svojim putem-lik na slici, simbol karte.
Njegov pristup životu je čudan, nekonvencionalan, jer on čini ono što je ugodno samo njemu. Za one koji su nisu živjeli svoj život u skladu s ovom filozofijom, pristup Lude može biti neobičan, šokantan, čak i zastrašujući. No, ovaj pristup je sve što Luda zna. On ima potpunu vjeru u sebe. Možda on nije takva budala nakon svega. Ipak svijet iluzija je često onaj svijet u koji Luda zapadne: kriva uvjerenja, maštarije, pogrešni zaključci, nestvarnost.

Tarot karta luda gotovo uvijek znači zalaganje za nove početke, nova iskustava i nove izbore; prvi koraci, novi put i prve riječi napisane na praznu stranicu.No, to ne mora biti kroz strah, jer kad počne putovanje nitko ne može znati što će se dogoditi na putu do odredišta. Nikad ne dopustite da druga osoba kontrolirati vaš život. Živite u sadašnjosti i imajte povjerenja u vlastite sposobnosti – to je put na koji ukazuje karta Lude.
Sa svakim novim iskustvom uvijek postoji rizik od neuspjeha i izvjesnosti preobrata; to je stupanj promjena, i kako će se ta promjena odraziti na nas.
Velika pouka i poruka dolazi iz ove tarot karte.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM