Kako znati kada vas laže: Ovan postaje agresivan, Rak se distancira

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Da li vaš partner spada među one koji imaju pokerski izraz na licu zbog čega vam je teško ga uhvatite u laži? Ne brinite. Svaki znak ima svoju slabu točku koja ga odaje.

OVAN

Muškarac Ovan reagira na pretjerano agresivan način kada ga optužujete za nešto što je kriv. Zato, ako pobjesni na neko vaše pitanje, umjesto da počne da se šali na vaš račun, znajte da vas laže.

BIK

Obično siguran Bik počeće pokazivati ​​znakove nesigurnosti ukoliko ste ga uhvatili u laži ili ako nešto krije od vas. Ako počne pokazivati ​​znakove ljubomore, znajte da nešto nije u redu.

BLIZANCI

“Nemoj mi stalno stojiš nad glavom!”. Ako vam kaže nešto u tom smislu, imate razloga da postanete sumnjičavi. Blizanci su obično brbljavi, a krije nešto od vas samo onda kad misli da je to vrijedno skrivanja.

RAK

Rakovi vole provoditi vrijeme s partnericom, ali, ako odjednom počne da se drži na distanci, to treba da vam bude znak za oprez. Rak ne voli biti sam, tako da, kad nije s vama, s nekim drugim sigurno jeste.

LAV

Lav započinje raspravu i kreće u napad kada hoće da skrene pažnju s nečega što želi sakriti od vas. Ako postane džangrizav, znajte da se nešto događa.

DJEVICA

“Baš me briga, radi što hoćeš!”. Muškarac Djevica je obično osjećajan i ljubazan. Ali, kad zna da je grešan, postaje grub i hladan.

VAGA

“Što mi ne vjeruješ?” Muškarci Vage su vješti lažovi kada smatraju da je potrebno da slažu. Započinje emocionalnu manipulaciju kako biste vi imali osjećaj krivnje samo zato što ste posumnjali u njegovu vjernost.

ŠKORPION

Ako ima nešto sakriti, postaje iznimno neugodan. Ako počne s uvredljivim komentarima koji se odnose na vašu inteligenciju ili izgled, možete se kladiti da koristi manipulaciju kako bi skrenuo vaše misli sa njegovih zlodjela.

STRIJELAC

Nemarni Strelčevi ostavljaju očigledne tragove svojih laži. Svaki put kada mu postavite isto sumnjičavo pitanje, dat će vam ponešto drugačiji odgovor. Ako vas vara, može se dogoditi pronaći nepoznat broj telefona, pa čak i neki dio odjeće vaš suparnice.

JARAC

“Ti si me natjerala na to!” Kada je Jarac nevjeran, počinje igra bacanja krivnje. Ako ga uhvatite u laži, pokušat će za to okriviti vas. Ako ga još niste otkrili, zapazit da je postao sumnjičav prema vama.

VODENJAK

Zna da bude iznimno uvjerljiv kada ne govori istinu, zato što je u stanju zadržati hladno ponašanje, da vas gleda u oči i laže. Ali, da bi u tome bio uspješan, mora prema vama postati i emotivno hladan. Kada se to dogodi, počnite sumnjate da nešto nije u redu. U tim trenucima prije računa na vašu logiku nego na emocije.

RIBE

Muškarac Riba ima savjest koja će ga otkriti kada laže. Ako počne vas obasipa pažnjom i poklonima, to je možda zato što ga proganja osjećaj krivnje.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €