Kako se čita natalna karta i protumačiti svoju sudbinu

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Može li horoskop otkriti sudbinu? Mnogi će se složiti da uopćeni dnevni horoskopi u tome ne uspijevaju, ali da je natalna karta nešto mnogo ozbiljnije.

Može li vam ona reći da li ste rođeni pod sretnom zvijezdom? Što uopće znače svi ti znakovi linije u jednom krugu i kako se tumači natalna karta?

Evo što je ono najosnovnije što trebate znati o tome.

Što je natalna karta?
Svi smo mi rođeni na određenom mjestu na Zemlji, u određeno doba dana, određenog datuma. Baš u to vrijeme, na nebu su planete raspsredile nekim svojim redoslijedom. Natalna karta je upravo to – prikaz neba i rasporeda planeta i zvijezda u trenutku našeg rođenja.

Što nam ona može otkriti? Je li u zvijezdama zaista ispisana naša sudbina?

Male su vjerojatnosti da će dvoje ljudi imati istu natalnu kartu, osim ako baš nisu rođeni istog dana, u istom mjestu iu isti minut. Čak i blizanci se rađaju s nekoliko minuta razlike, a baš to vrijeme pravi razlike u njihovom natalnom horoskopu. Odatle i ideja da je svatko od nas ima svoju sudbinu zapisanu u zvijezdama, ovisno o tome kada i gdje smo se rodili.

Svatko od nas ima svoju osobnu natalnu kartu ispisanu onog trenutka kad smo se rodili. Ovakav pristup određivanju nečijih karakteristika i sudbine možete naći iu kineskom iu indijskom horoskopu.

Postoji nekoliko pristupa tumačenju natalnih karti i njima se ne opisuju samo osobne sudbine. Pored toga što se može učiniti za ljude, ponekad se izračunava i za neke bitne događaje. Tada umjesto datuma rođenja njenu izradu bazirate na temelju datuma, vremena i mjesta održavanja događaja. Na primjer, ako planirate vjenčanje ili neki drugi važan događaj u životu, natalna karta može “predvidjeti” kako će taj događaj ispasti i da li je taj dan pravo vrijeme za to.

*** Kada smo kod bitnih događaja, svima nam je važno da tada izgledamo besprijekorno i lijepo. Celulit ponekad može nas spriječiti u tome, ma koliko nam se zvijezde poklapale. Nećete potpuno zablistati i uživati ​​u važnom trenutku ako se ne osjećate dobro u svojoj koži. Jeca je otkrila da celulit ne mora se krije, već može se eliminira. Koristila je moćan, prirodan tretman i zategnula kožu do savršenstva. O čemu se radi? Otkrila nam je tajnu. Saznajte je i vi klikom na ovaj link. https://minutzamene.com/moze-li-se-celulit-zaista-pobediti/

Usporedna natalana karta je način saznati kako se s nekim slažete u ljubavi. U tom slučaju se vaša natalna karta uspoređuje sa stanjem planeta i njihovim pozicijama na natalnoj karti osobe koja vas zanima. Ovo se radi posebno za dvije osobe. A pročitajte generalno o slaganju horoskopskih znakova u ljubavi.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €