24sata-astro

Kako privući novac-Čuvajte krupnu novčanicu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

1. Kada posuditi pare i tražiti povišicu Povišicu treba tražiti u srijedu tijekom dana. Ne posuđujte novac prijateljima i poznanicima u utorak. Kako kažu vjerovanja, ujutro treba davati i uzimati zajam, zato što bilo kakve operacije s parama koje obavljate navečer ili noći vode u propast. Trudite se nikada ne tražite zajam, a da češće dajete novac onome tko ga od vas traži jer ćete tako da ga programirati da vam vrati na drugi način. 2. Plaća treba da prenoći Da bi novac koji ste zaradili volio vašu kuću, onoga dana kada dobijete plaću nemojte potrošiti nijedan dinar. Čitava suma trebalo bi, po vjerovanju, da prenoći u vašem domu. 3. Što se ne posuđuje komšijama … Ne valja posuđivati ​​susjedi kruh ili so jer novčana sigurnost može napustiti vaš dom i ode u komšijsku obitelj. 4. Kućna pravila za pun proračun Novca neće biti ako zviždite u sobi i mrvice sa stola čistite rukom. 5. Kada džepovi donose novac Džepove odjeće koja visi u ormaru napunite sitnim papirnatim novcem. Pare ne vole iscijepane džepove ili otpalu dugmad. 6. Staro vjerovanje o metlama Da bi u kući bilo novca, metlu treba postaviti drškom nadolje. 7. Moneta sreće U najmanjoj pregradi novčanika čuvajte najmanju papirnu novčanicu savijenu u trokut. Također, u novčaniku treba postojati i sretna moneta – prvi zarađen novac ili onaj dobiven od dobrog čovjeka. Tu novčanicu ne valja potrošiti – ona je talisman financijske sigurnosti. U suprotnom, pare mogu se naljute i da ne dolaze do vaše ruke. 8. Čuvajte kovanice Nikada ne držite novčanik prazan, neka u njemu bude makar pokoji novčić. Sav novac mora biti glavom stranom okrenut prema gazdi. 9. Ne kradite tuđu sreću. Dobivene pare na kocki, zarađene nepošteno, nađene ili poderane, ne donose sreću i zato ne treba da se zadržavaju u vašem novčaniku. Podijelite ih sirotinji ili ih brzo potrošiti. 10. Čuvajte krupnu novčanicu. U kući ili u stanu treba godinu dana čuvati krupnu novčanicu, koja će se napuniti vašom energijom i početi privlačiti novac.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK