24sata-astro

Kako i zašto su tu tarot majstori

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Tarot majstori će vam besplatno na ovim stranicama govoriti o tarotu, svojim iskustvima, prednostima i nedostacima profesionalnim bavljenjem tarotom. Isto tako ćete doznati značenje svake karte pojedinačno te kako se tumačenje tarota radi i što je potrebno da ima jedan tarot majstor u sebi da bi bio vrhunski tarot majstor. Postoji samo dvije vrste ljudi koji se bave tumačenjem karta tarota: oni koji se samo predstavljaju kao poznavatelji tarot divinacije i oni koji imaju dar proricanja ili čitanja ulaznice. Trećeg nema. Božanski je dar dar proricanja te nije dat mnogima već manjini. Isto je tako u čovjekovoj prirodi da uvijek traži odgovore na životna pitanja kao što je priroda tarota da te odgovore i sadrži. Zato smo u prednosti u odnosu na prošla vremena kada su se tarot majstori morali skrivati, istovjetno kao i takozvane vještice pod progonima raznih “boljih i moćnijih” od njih. Danas više nije tako. Živimo u lijepo vrijeme kada se dar proricanja cijeni i traži na svakom koraku.

Zašto tražimo tarot majstore

Upravo zato što život pred nas stavlja i prečesto prepreke koje nas zbunjuju, izbacuje pitanja na koja ne nalazimo odgovore na mjestima gdje bi ih željeli naći, te smo često izgubljeni i nemoćni kada se nađemo u nepovoljnoj životnoj situaciji. Tek tada dolazi na red mistična i okultna moć tarota i onda shvaćamo da nam nešto iz dubine duše daje znak da odgovor potražimo gdje do tad nikada nismo, kod tarot majstora.

Kakva je pomoć od tarot majstora

Iskreni točni odgovori koji će vam pomoći da doznate ono što želite znati. Da otkrijete tajne koje su vam skrivene. Prestati biti u zabludi. Pronaći odgovarajući životni put za sebe u trenutku kad ne znate gdje ni kako. Da pustite svoju dušu da poleti u pravom smjeru. Da se prepustite istini čak i kada vam i nije po volji, jer samo istina vodi do sreće. Pitanja su neograničena: tarot za zdravlje, financije, posao, odnose općenito

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM