24sata-astro

Kako gledamo na tarot tumačenje

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Stanje i okolnosti u kojima se sada nalazite proizišli su iz vaših postupaka ili misli koji su nekada za vas imali smisla. Ali više nemaju. Ako to stanje nepovoljno i neželjeno u sadašnjosti, tada ćete baciti odgovornost ili krivnju na nekoga drugoga, ali svoj dio odgovornosti nećete priznati. Pri takvim krivim uvjerenjima bilo kakav odgovor kroz tarot tumačenje vama će biti neprihvatljiv. Ako li čujete ono što želite čuti, vaša će radost biti kratka vijeka, jer niste rasčistili sami sa sobom pogrešne poteze koji su vas i doveli do toga da tražite odgovore od tarot majstora ili vidovnjaka koji vide budućnost kao I prošlost I sadašnjost. Pa ćete ih i ponoviti. Ako odgovor na vaše pitanje nije u skladu s vašim željama, vi ćete ga odbaciti i tražiti dalje. Tako upadate u začarani krug pitanja i odgovora od kojih vam niti jedan neće zadovoljiti, bar ne u potpunosti.
Tada upadate u začarni krug bacanja krivnje na tumača tarota ne razumijevajući da tarot da odgovor, ali da ste vi osoba preko koje se ispunjava proricanje, da od vas ovisi ostvarenje; da li ćete slijediti smjernice i dopustiti da se dogodi što je prorečeno i protumačeno ili ćete raditi kako vas volja, a očekivati ​​ispunjenje koje su tarot karte pokazale. Ovo se posebno odnosi na tumačenje na ljubav iz tarot karata koje je najosjetljiviji dio za tumača ili majstora tarota.Karta LUDE najbolje odgovara gore opisanom, jer koliko god da ta karta nosi dobro značenje toliko, u izvrnutom položaju, točno pristaje uz jedan naivni pogled na tarot općenito od strane onoga koji traži proricanje sudbine.
Razmišljajući da će nam odgovori iz tarota od strane majstora tarota donijeti spas u vezi nečega ili za nešto naivno je shvaćanje tarota općenito, ali i tumača. Pristupite s pitanjem ne očekujući spasenje ili rješenje već samo istinu. Birajte najbolje vrhunske majstore tarota, jer mnogo je onih koji to uopće nisu.

Upoznajte malo s tarot kartama
Bilo bi uputno bar malo poznavanje funkcioniranja tarot karata prije prvog pristupanja tumaču. Zavirite u taj čarobni svijet tarota; bit ćete oduševljeni. Kao da otkrivate da pored površine svijeta u kojem živite, paralelno postoji drugi magični svijet.

Otvorite srce kartama

Otvorite srce kartama kao što ga otvarate drugim stvarima i osobama koje volite. Tarot je živ! Vi mu dajete život poslije onoga tko ga tumači.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM