24sata-astro

JUPITER PLANET-najveći dobročinitelj od planeta

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Kako i kod koga pozicioniran u natalu, Jupiter se smatra najvećim dobročiniteljem od planeta, no također i najvećim zlotvorom u nekoj drugoj krajnosti. U području gdje se nalazi ovaj zanimljiv planet tražimo uvijek najveći rast, najveće širenje, uvlačimo se u razne životne filozofije, razglabamo, vizualiziramo, perspektiva je široka i daje nam prostor koji nam je potreban da bi određene vizije zasjale u punom sjaju, pa čak i onda kad su samo u mašti. Vezan za optimizam, kod njega nema prepreka na putu, čak i kada ima, on jednostavno vjeruje da privlači sretne okolnosti iu svakoj osobnoj i globalnoj priči traga za smislom i svrhom, ne troši vrijeme na trivijalne stvari. Svoj dom nalazi prvenstveno u Strijelcu koji kroz Jupiter ima mogućnost filozofiranja, obzirom da je glavna strijelca motivacija potraga za smislom i težnja idealima. On od pravde stvara svoje koncepte i principe te živi po njima kao što i motivira i vodi druge da također žive po njima mada to zna nekad biti vrlo opasno jer Strijelac u pravilu osmišljava zakone kako njemu odgovara i kako ide u njegovu korist a ne na bazi pravde. Sklon stalnom kretanju ovaj znak jako odgovara Jupiteru no s druge strane i Ribe imaju domicil u njemu na jedan drugi način, a to je put inspiracije, umjetnosti i ljubavi. Ribe koje također žude za idealom, uvijek imaju nešto u što čvrsto vjeruju, pa se događa da dolaze do granice materijalne stvarnosti i doslovno žele napustiti ovo tijelo u kojem se osjećaju tako ograničeni i zatvoreni.
Egzaltiran u Raku, dobro se snalazi kroz blagodati preko obitelji te daje sigurnost na razini emocija. U izgonu je svakako Djevica koja sve provjerava i u sve sumnja te se Jupiter na taj način ne može nikako širiti, što je njegova glavna zadaća. Pad se nalazi u Jarcu s obzirom na to da je Jarac sklon svakodnevnim stvarima i zoni komfora, a Jupiter, kao što smo shvatili već, to nikako ne voli.
Trenutno se nalazimo u razdoblju kada Jupiter hoda retrogradno. Zaranjamo u svoje mračnije strane i imamo hrabrost za to. Spremni smo vratiti, osvijestit, obrazložit, ponovno osjetiti patnju pa tek onda pustiti. Zato Jupiter u svom retrogradnom hodu nudi brojne mogućnosti da izvadimo ono što smo potisnuli kad je bilo previše bolno jer sada smo svakako jači da to nadvladamo i ostavimo iza sebe. Skoro do sredine sedmog mjeseca biti će retrogradan stoga imamo vremena nakon toga krenemo naprijed bez nepotrebne prtljage.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM