24sata-astro

IZRAČUNAJTE VAŠ VENČANI BROJ: Što datum otkriva o budućnosti vašeg braka?

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Neki ljudi vjeruju u numerologiju, a drugi je istražuju isključivo zbog razonode. Bez obzira na to u koju grupu spadate, sada imate priliku saznati više o svom braku na temelju analize vjenčanog broja. On pokazuje kakav je vaš bračni odnos, ali otkriva i ključne stvari važne za uspjeh vašeg braka.

Prema numerologiji, svatko od nas ima osobni broj koji utječe na naš život. Ako ste u braku, onda imate i svoj vjenčani broj koji mnogo otkriva u budućnosti vaš bračne zajednice.

PRIMJER IZRAČUNAVANJA:

Datum vjenčanja – 1999/6/12.

1 + 2 + 6 + 1 + 9 + 9 + 9 = 37
3 + 7 = 10
1 +0 = 1

Vjenčani broj je 1

Baš kao što se do osobnog broja dolazi sabiranjem znamenki u datumu rođenja, tako se do vjenčanog broja dolazi sabiranjem znamenki u datumu vjenčanja. Vjenčani broj možete izračunati i ako niste u braku, ali već znate datum vjenčanja. Zapamtite samo da zadnji broj uvijek mora biti jednocifren pa ako dobijete dvoznamenkasti broj, sabiranjem je svedite na jednu cifru.

BROJ 1: Oba bračna partnera imaju veliku želju da njihov brak uspije, čak i ako su prije toga imali razmirice ili padove koji su znatno utjecali na dinamiku ljubavnog odnosa. Volite jedno drugome iskazivati ​​nježnost i zahtijevate da vaš odnos bude pun međusobnog povjerenja. Vaša vizija za budućnost je skladno zajedništvo. Iako ste se prije braka i tijekom zaruka možda dobro upoznali i mislite da znate sve jedno o drugome, ipak budite otvoreni prema ideji da bi vaš partner jednog dana mogao promijeniti jer je to dio prirodnog toka života. Naravno, mjenjača i vi. Zato oboje morate biti spremni na kompromis onda kada više ne budete ono što ste bili na početku veze.

Ključ uspjeha vašeg braka su razumijevanje i fleksibilnost.

BROJ 2: Jedino mjesto gdje u svakom trenutku pronalazite utočište od svih problema jest vaš dom. Vi uživate provoditi vrijeme kod kuće, u društvu najmilijih. I dok će nekima gledanje serije na kauču biti znak dosade, vi jednostavno znate da cijenite svaki trenutak proveden s voljenom osobom pa tako i one “obične” trenutke koji najčešće nisu uzbudljivi. Imate snažan roditeljski instinkt i sjajno se snalazite s djecom.

Ključ uspjeha vašeg braka jesu održavanje bliskosti i sigurnosti doma.

BROJ 3: Obitelj je uvijek prva na listi prioriteta. Brak zamišljate kao malu zajednicu koju postupno treba proširiti, au vama ima dovoljno ljubavi za veliku obitelj. Uvijek brinuti o sigurnosti vaših najmilijih, kako onoj općoj tako i financijskoj. Imate veliku želju da osigurate potomke u financijskom smislu i spremni ste žrtvujete vlastite užitke samo za njih.

Ključ uspjeha vašeg braka jeste spremnost na odricanja za dobrobit drugih.

BROJ 4: Vas i partnera vjerojatno je spojio dodir sudbine. Sjajno se nadopunjavaju i jednostavno uspijevate ispunite sve međusobne emotivne potrebe, a to ponekad izaziva malu ljubomoru kod vaših prijatelja. Želite se ostvarite pojedinačno, ali imate i neke zajedničke ciljeve za koje ste spremni mnogo raditi, a ako bude potrebno spremni ste i na financijske rizike. Volite pomno planirati budućnost i ništa ne prepuštate slučajnosti.

Ključ uspjeha vašeg braka jesu zajedništvo i razumno raspolaganje novcem.

BROJ 5: Vi ste avanturistički nastrojen par. Dok neki najviše uživaju u sigurnosti svog doma, vi zajedništvo koje dom pruža osjećate svuda. Uvijek ste spremni na borbu protiv monotonije i dosade i bavite se raznim aktivnostima, kako pojedinačno tako iu paru. Volite provodite vrijeme zajedno, ali svakodnevno vam treba malo vremena samo za vas. Bit ćete jedan od onih bračnih parova koji će pod stare dane sve oduševljavati svojim aktivnim stilom života.

Ključ uspjeha vašeg braka jesu suspontanost, odanost i stalna želja za promjenom.

BROJ 6: Nitko ne razrješava bračne razmirice brže od vas, bez obzira na to da li se radi o svakodnevnim sitnicama ili o većim problemima. To je rezultat činjenice da ste od prvog dana braka odlučili raditi na njemu. Važno vam je da komunikacija između vas bude kvalitetna i da se u svakom trenutku možete povjeriti jedno drugome. Zato probleme ne gurate pod tepih nego se odmah hvatate u koštac s njima. Niste spontani, skloni ste razrađenom planiranju svega u životu pa tako i proširivanja obitelji.

Ključ uspjeha vašeg braka jeste njegovanje idealističkog vjerovanja u ljubav.

BROJ 7: Ne gledate svijet kroz ružičaste naočale i svjesni ste da nema idealan brak. Romantiku ćete uvijek radije zamijeniti realnošću jer ste praktičan bračni par koji s obje noge stoji čvrsto na zemlji. Vrlo ste staloženi po pitanju ljubavnih odnosa i spremni na potencijalne probleme. Kao pojedinci cijenite osjećaj slobode i nesputanosti pa isto očekujete i od svog braka. To ne znači da me vjerujete u ljubav.

Ključ uspjeha vašeg braka je mirna reakcija na promjene, kao i međusobno uvažavanje potreba.

BROJ 8: Kompatibilni ste i od samog početka veze ste sjajan tim, a stupanje u brak dodatno je očvrsnuo vaš odnos. Financijska sigurnost izrazito vam je važna i vi ste tip bračnog para koji bi mogao pokrenuti sjajan zajednički biznis, dugoročno uspješan baš kao i vaš brak. Na dobrom bračnom odnosu prije svega možete zahvaliti zajedništvu i međusobnom povjerenju koje vas motivira.

Ključ uspjeha vašeg braka jesu spremnost na izazove i financijska stabilnost.

BROJ 9: Pokreće vas vjera u ljubav. Dok će realisti samo odmahnuti na ideju vječne ljubavi, vi vjerujete u bajke. Ali to ne znači da ste “slijepi” u ljubavi. Vrlo ste svjesni svih problema koji eventualno postoje u vašem bračnom odnosu, ali spremni ste na sve da biste zadržali svoj brak. Odustajanje nije opcija i iskreno vjerujete da se sve razmirice mogu riješiti ako za to postoji obostrana volja.

Ključ uspjeha vašeg braka je odanost.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM