24sata-astro

IDEALNO ZANIMANJE za svaki horoskopski znak!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Na pragu je polaganje maturskih i prijamnih ispita, što odabrati? Astro pomaže …

OVAN

Srednja škola koja im odgovara jeste sportska gimnazija, u medicini fizioterapeutski smjer, matematička gimnazija, strojarski smjerovi povezani s konstruiranjem, vojna srednja škola i policija-poslije nekog općeg društvenog smjera.

Studije koje najbolje podržavaju energiju znaka jesu vojna akademija, policijska akademija, medicina-osobito kirurgija i ortopedija, matematika i fizika od prirodnih znanosti, fakultet fizičke kulture, sportske akademije, kao i inženjerski smjerovi povezani s preradom metala.

BIK

Prvi izbor bi bila srednja ekonomska škola, financijskog, ili općeg smjera, sve što ima veze sa slastičarstvo, kuhanjem, zatim hortikultura, uzgajanje voća, čak i veterinarski smjerovi u poljoprivrednim školama.

Odabir fakuteta bi trebao biti vezan za grane ekonomije i menadžmenta u osnovi povezanih s financijama. Gastronomija je isto tako u simbolici ovog znaka, kao i tehnološki smjerovi vezani s preradom hrane, kao i Enologija-nauka o degustaciji i klasifikaciji vina.

BLIZANCI

Društveno-jezični smjerovi gimnazija i trgovačka škola bi bili najuži izbor. Sve škole povezane s komunikacijama, kao i prometna škola su odličan izbor. Vještina rada s rukama može doći do izražaja u obrtničkim zanimanjima servisera uređaja.

Blizanci su naklonjeni učenju i studiranju jezika, vole filozofiju i sociologiju. Dobro se snalaze kao učitelji, odgojitelji i novinari. Mogu biti dobri u studijama marketinga, odlični tumači i prevoditelji. Dobri su u organizaciji poslovanja na daljinu i vanjskoj trgovini.

RAK

Prvi izbor su svakako zanimanja kao akušerska sestra, ili sestra vaspitač za rad s djecom na vrtićkoj dobi. Odlična je i građevinska škola koja se bavi gradnjom kuća i stambenih objekata. Društveni smjerovi gimnazije su dobra osnova za kasnije studije.

Studije psihologije, pedagogije i posao socijalnog radnika su odličan izbor za ovaj znak. Graditeljstvo i uređenje stambene politike je isto tako odličan izbor. U medicini je najbolji izbor ginekologija, ili neonatologija, ali i posao obiteljskih savjetnika.

LAV

Njima treba širina kako bi izoštrili kasnije fokuse ka organizaciji i užoj specijalizaciji, tako da je gimnazija sasvim prikladna. Mogu se dobro osjećati iu glazbenim i umjetničkim školama, a vole elitne i poznate centre obrazovanja.

Organizacijske i političke znanosti jesu u simbolici Lava.U medicini to je kardiologija, a vole i glumu, glazbu i dizajn.

Direktna simbolika znaka je i dizajniranje nakita i to zlatnog. Njih će privlačiti i zanimanja povezana s medijima, pa se mogu naći iu žurnalistici.

DJEVICA

Primarno značenje ovog znaka u srednjoj školi jeste računovodstvo, poslovi povezani s s administracijom. Vrlo su organizirani i pedantni što ih čini sjajnim medinskim radnicima, naročito u oblasti prevencije i zaštite zdravlja.

Akademsko zvanje iz oblasti računovodstva i organizacije poslovanja, kao i gospodarskog prava je odličan izbor za Djevicu. Dobri su učitelji i predavači. Sve grane medcine povezane sa zaštitom zdravlja su također odličan izbor.

VAGA

Društveno- jezične gimnazije su odlična osnova za kasnije studije koje su u simbolici znaka. Umjetničke i dizajnerske škole, kao i glazbene su odlične, ali i frizerske i kozmetičke škole i zvanja. Može ih zanimati i uzgoj cvijeća-hortikultura, kao i voćarstvo.

Obično su za njih uspješne studij prava, međunarodnog prava, diplomatski smjerovi. Privlače ih i studije književnosti, stranih jezika kao i profesije vezane za rad savjetnika. Mogu studirati i umjetnosti. Marketing i novinarstvo su isto odličan izbor za njih.

ŠKORPION

Matematički i prirodnjački smjerovi su bolji izbor zbog pronicljivog i logičnog uma. Mogu imati sklonosti ka kriminalistici, pa još u srednjoj školi birati zanimanje policajca. Dobro se snalaze iu ekonomskoj školi, a mogu biti dobri iu poslovima s osiguranjem.

Studije iz oblasti istraživanja virusa, bakterija, dakle odlični biokemičari. U medicini su obično povezani s patologijom, psihijatrijom, ali i reanimacijom. Odlični kriminalisti, sjajni profajlere-psiholozi koji se bave kriminalom. Odlični su burzovni brokeri.

STRIJELAC

Oni vole društveno- jezični smjer u gimnaziji, pomorske i riječne mornaričke škole, turističko smjerove i pravni smjer u ekonomskim školama. Mogu se odlično snaći iu sportskim gimnazijama.

Pravo, a najviše međunarodno pravo je pod izravnom dominacijom Strijelca. Oni vole i političke znanosti, diplomaciju, strane jezike, turizmolog i medijske studije. Odlični su svećenici, pa rado studiraju teologiju, privlače ih i sociologija i filozofija.

JARAC

Kod izbora srednjih škola, oni će birati tradicionalno široko obrazovanje, dakle gimnazijsko. Mogu biti odlični iu Rudarsko- geološkim i geometerskim zanimanjima, mogu se odlučiti i za arhitekturu već u srednjoj školi, a rado biraju i ekonomsku školu.

Zanimanja povezana s arhitekturom, geologijom, rudarstvom, tehnologijom resursa, preradom metala, kao i gospodarske grane povezane s organizacijom proizvodnje i prometom novca su dobar izbor. Povijest i arheologija su isto tako odličan izbor.

VODENJAK

Informatičke škole su prvi izbor, ali i svi društveni smjerovi u srednjim školama. Mogu imati zanimanje za vojne škole. Odlični su u dizajnu i modernim zanimanjima povezanim s dizajnom.

Profesija pilota je u izravnoj simbolici znaka te stjuardese. Odlični su informatričari i elektroinženjeri, kao i astrolozi. Sva istraživačka zanimanja povezana s konstruiranjem novih tehnologija su više nego dobra. Mogu studirati i političke znanosti ili vojnu akademiju.

RIBE

Obično biraju zanimanja povezana s farmacijom, srednju kemijsku školu ili medicinske struke povezana s njegom i zaštitom. Dobri su u umjetnostima i odlični glazbenici. Vole i srednje pedagoške škole i vaspitačke smjerove.

Psihologija i psihijatrija su u smbolici ovog znaka, a naročito rad s bolestima ovisnosti. Oni su sjajni farmaceuti i kemičari. Vrlo dobro se snalaze i kao defektolozi, socijalni radnici. Mogu studirati klasične jezike, ili povijest.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM