HOROSKOPSKI ZNAK VAŠE VEZE otkriva kakva vas budućnost čeka

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Datum kada ste započeli vezu ili se vjenčali, može mnogo reći o vašoj zajedničkoj budućnosti.

Ovan (od 21. 3. do 20. 4.)

Ako Vaš brak ili veza u znaku Ovna, trebalo bi da oboje budete manje tvrdoglavi, naučiti kada spustiti loptu. Muškarac bi trebao voditi glavnu riječ jer ako je obrnuto vaša veza će teško opstati. U vašem odnosu je važno da stalno postoje neke zajedničke aktivnosti, da vam nikada nije dosadno, ali i da svatko od vas ima svoj svijet u koji može povremeno se povuče. Više iskrenosti je također potrebno.

Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Ako Vaš brak ili veza u znaku Bika, znajte da je uživanje na prvom mjestu. Međutim, tu spadaju sve vrste uživanja: u hrani, piću, putovanjima … Također, morate naučiti da se što manje raspravljate, a pitanje novca će biti primarno. Ponekad oba partnera mogu biti pasivna, pa odnos lako može upasti u kolotečinu. Treba pripaziti na tu mogućnost. Dobra je uzajamna potpora u ovoj vezi.

Blizanci (od 21. 5. do 20. 6.)

U ovom braku ili vezi će postojati dobra komunikacija, a moguća su i česta zajednička putovanja. Ono što je drugim parovima važno, vama nije, zato se obazirite na to što drugi pričaju. Vi sve možete riješiti razgovorom. Vrlo je važno da dosta toga lijepog radite zajedno: idite kino, kazalište, u šetnje …

Rak (od 21. 6. do 20. 7.)

Ovaj odnos će biti zaokružena cjelina ako budete oboje posvećeni obitelji. Trudite se da se viđate redovito s rodbinom. Partneri koji sklope brak u ovom periodu će stalno tepati i ugađatijedno drugom. Miris kuhane hrane u kući i toplina doma će biti primarne stavke ovog braka ili veze. Povremeno izađite iz kuće da ne biste upali u kolotečinu.

Lav (od 21. 7. do 20.8.)

Ako se vjenčate ili započnete vezu u ovom razdoblju, nemojte dramiti i praviti scene bez potrebe. Morate oboje naučiti više uvažavate ličnost i potrebe partnera, biti spremni na kompromise. Druga stavka koja je jako bitna je ta zadržati privatne probleme za sebe, a ne da ih iznosite u javnost. Možda nekad tišina može pomoći da se stvari slegnu. Hvalite jedno drugo, motivirajte se uzajamno, to će pospješiti vaš brak ili vezu. Ne naređujte partneru, nego se trudite biti ravnopravni.

Djevica (od 21. 8. do 20.9.)

Ne zamerajte jedno drugom svašta i ne kritizirajte se stalno. Ovaj brak može imati dobru bazu, ali morate se prilagođavati oboje. Previše pažnje ćete oboje obraćati na detalje, nemojte sitničariti. Gledajte širu sliku, pažnju preusmjeriti na ono čime ste zadovoljni i uživajte više u tome.

Vaga (od 21. 9. do 20.10.)

Brakovi i veze u znaku Vage su stabilni. Lako se dolazi do rješenja i kompromisa. Bitno je samo da ugađate jedno drugom i izbjegavati rasprave. Izbjegavajte udovoljavate rodbini i prijateljima u bilo kakvim zahtjevima, pošto može doći do rasprava zbog toga.

Škorpion (od 21. 10. do 20:11.)

Brak, veza, u znaku Škorpiona je jaka i stabilna, ali bit će tu i ljubomore i sumnjičavosti. Potrebno je da više komunicirate i da ne dajete partneru razloga za nepovjerenje. Dajte sve od sebe da se ne nervirate oko drugih ljudi. Ljubomora neće popraviti vaš odnos. Seks je jako bitan u ovom odnosu, pa se svaki problem može pretočiti u strast.

Strijelac (od 21. 11. do 20:12.)

Strijelac jeste znak avanture, putovanja, ali i optimizma. Oni koji započnu vezu u ovom periodu imaju velike šanse da ostanu zajedno zauvijek. Lako se prevazilaze problemi, sve se okrene na šalu, ali je bitno da oba partnera imaju slobodu. Putujte što više možete, to će uvijek osvježiti vaš odnos.

Jarac (od 21. 12. do 19.1.)

Jarac simbolizira tradiciju, pa ovaj brak mora biti po svim običajima ispravan. Bitno je da ne opterećujete jedno drugo prošlošću, ali da i ne planirate previše. Opustite se, živite ležernije, ne opterećujte vaš odnos svakodnevnim problemima. Ne morate slušati rodbinu, radite po svom.

Vodenjak (od 20.1. Do 21.2.)

Ovaj brak je jako zanimljiv, vaš odnos je prijateljstvo i partnerstvo u isto vrijeme. Stalno ćete se družiti s prijateljima, što je jako dobro. Dobro je razumijevanje u ovom odnosu. Potrudite se samo da nađete više vremena jedno za drugo, da ne budete toliko okrenuti ka drugima.

Ribe (od 22. 2. do 20.3.)

Bitno je da u ovom odnosu budete realni, da ne sanjarite mnogo i da ne fanazirate. Napominjemo da uvijek može nešto da se sakrije, ali da to nije baš pametno. Ne bježite od razgovora s partnerom. To može biti veliki problem u ovom odnosu. Drugi prolem je miješanje drugih ljudi, pa je najbolje da se ne otvarate drugima.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

BiH HT Mostar (Eronet)

1,58 KM

BiH BH Telekom

2,42 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €