24sata-astro

Horoskop za ostavljene žene: Ovan pravi scene, Djevica pokušava spasiti vezu!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Ako “ne ubije” partnera na licu mjesta kada sazna da je prevarena, Škorpion zauvijek odlazi, ali ne prije nego što uzme sve što joj pripada.

OVAN

Ovnovi teško podnose prevaru, jer misle da samo oni imaju prava da budu “nestašni”. Kada otkriju da im partnernije bio vjeran, Galamici, svađat će se, praviti scene, i podići silnu frku, ali će ova burna reakcija biti kratkog daha. Možda će se i pomiriti s njim, ali će mu vjerojatno u nekom trenutku vratiti milo za drago.

Ukoliko prijevara postane uzrok raskida, ostavljena pripadnica ovog znaka neće dugo tugovati, već će popuniti vrijeme izlascima s prijateljima, flertovanjem i bavljenjem mnogim novim aktivnostima u kojima prije nije uživala.

Nije od onih koji se nadaju pomirenju, jer kad jednom “pukne tikva” nije spremna da se vraća na staro. Manje zbogpovređenih osjećaje, a malo više zato što joj cijela ta priča postaje smrtno dosadna i kao gubljenje vremena. U svojoj glavi ona već precrtava bivšeg partnera i sad je spremna za nove doživljaje.

BIK

Racionalna žena – Bik pokušat svim silama spasiti vezu, ako ništa drugo, barem zbog toga što ne voli promjene. Ona je sklona prebacuje krivnju na sebe i nalazi opravdanja za partnerovu nevjeru najčešće u svojim postupcima.

Ona na sebe preuzima grižnju savjesti zbog toga što se dogodilo, pa će, kada prođe razdoblje šoka, pokušavati što više da ugađa partneru i da mu bude privlačnija, umjesto da sagledava stvari onakve kakve zaista jesu. Međutim, ona na taj način samo nagrađuje njegovu nevjeru i daje mu “vjetar u leđa” da negdje u budućnosti ponovi grešku.

Ako i dođe do raskida, trebat će joj mnogo vremena da se oporavi. Strah od promjena i gubitak samopouzdanja i vjere u ljude u početku će je kočiti da krene dalje, ali s vremenom će postati svjesna da je s raskidom dobila mnogo novih mogućnosti koje bi inače propustila. U međuvremenu će se tješiti hranom i pićem i druženjem s prijateljima. Sa bivšim partnerom neće ostati prijatelj jer će imati osjećaj da na njega više ne može osloniti.

BLIZANCI

Prevarena žena – Blizanci odmah zivka prijatelje i prepričava sve detalje u potrazi za podrškom i savjetom šta dalje raditi. Partnera ne može ni smisliti, pa često “bježi od kuće” u pokušaju da izbjegne eskalaciju sukoba, ali i zbog straha od toga što će se dalje dogoditi.

Utjehu nalazi u odlascima na piće i beskrajnim razgovorima o partneru s prijateljima, što se često završava grcanje u suzama i neviđenim mamurlukom. Često umije i da muči sebe prisjećajući se svega lijepog što su zajedno doživjeli i podsećujući se mjesta za koja ih vežu zajedničke uspomene.

Ako dođe do raskida, što najčešće biva, ne daje si dovoljno vremena da shvati što se dogodilo i zaliječi rane. Upada u začarani krug poricanja i pati za onim što gubi. Paradoksalno, često odmah uleti u novu vezu s prvom osobom koja je obasipa pažnjom bez obzira da li joj se ona zaista sviđa, jer stalno pokušava vratiti osjećaj topline koji je izgubila.

RAK

Žena – Rak prijevaru doživljava duboko i bolno. U svemu tome nju najviše pogađa neiskrenost i izigrano povjerenje, činjenica da je bliskost bila samo iluzija. U činu prijevare najbolnija joj je izdaja. Od samog partnerovog seksualnog čina s drugom osobom, više je boli ono što taj čin simbolizira. Za nju je prijevara šamar koji ruši temelje svega što je s tom osobom mislila da gradi.

Ona nikada više neće vjerovati tom čovjeku, nikada ga više neće doživljavati kao prijatelja, potporu, ljubavnika i suborca, a za Račića su to ključne osobine dobrog partnera. Rak svaku vezu shvaća ozbiljno, potpuno otvara dušu i stavlja svoje srce u ruke svog izabranika, jer uvijek vjeruje da je to to.Zato raskid, koji je skoro neminovan nakon prijevare, označava veliko razočarenje i gubitak nade.

Pokušat će i grešku potraži u sebi, ali kad ipak shvati da je kraj, srce će joj biti slomljeno. Danima će plakati u svojoj sobi uz zvuke pjesama koje je podsjećaju na ljepše dane, kad je bila sretno zaljubljena. Sklona je i samodestruktivnom ponašanju, jer gubitak partnera doživljava kao osobni životni brodolom. Možda će se u nekom trenutku očaja javiti bivšem partneru, ali to će joj samo otežati situaciju. Treba joj mnogo vremena da se pomiri sa situacijom i postane spremna na novu vezu.

LAV

Prevarene Lavice najčešće pate zbog povrijeđenog ponosa, pa rade stvari zbog kojih bi mogle zažale. Trude se partneru ničim ne daju do znanja da su povrijeđene, čak i ako im je srce slomljeno. Ponašaju se kao da se ništa nije dogodilo, dok u njima bjesni bura.

Pošto ništa, izvana gledano, ne smije uzdrmati njihov “ljubavni raj”, Lavice se ubacuju u poricanje. Ako ga zbog prijevare slučajno i ostave, čine to kao da je najlakša stvar na svijetu, a drugima pričaju sve najgore o bivšem, kako im je bolje bez njega i kako im ionako nije mnogo značio. Ni u ludilu ne priznaju da su prevarene. Ako čak to nekome i kažu, nikako ne priznaju da su povrijeđene, jer se plaše da će ispasti slabe i jadne pred drugima.

Lavice svoje rane “ližu” same, u tišini i daleko od očiju svih, trudeći se da nikako ne naruše dojam jake i stabilne osobe koji ostavljaju, s kojom nitko ne može igrati kako on hoće.

DJEVICA

Iako je iznad svega zgađena postupkom partnera Djevica će, kada jednom prođe inicijalni šok, pokušati na sve načine spasiti vezu. Inzistirat na razgovorima i detaljno analizirati sve probleme, a pokušat će pronaći i psihološku motivaciju svojih i partnerovih postupaka. Ona iznad svega želi saznati zašto se to dogodilo i navaljivaće sve dok ne dobije zadovoljavajuć odgovor.

Ako izuzmemo onaj prvi momenat u kome saznaje da je prevarena iu kome može reagirati krajnje impulzivno, pitanje raskida će ostaviti tek za kraj, jer je to opcija koja dolazi u obzir tek ako se sve ostalo pokaže kao uzaludno. Napravit popis za i protiv prekida, a ako i sama vidi da je više razloga koji idu u prilog razlazu, shvatit će da je tako najbolje.

Sa bivšim partnerima može ostati u dobrim odnosima. Nakon prekida prionuće na detaljno čišćenje stana, detoksikaciju uma i tijela, promijenit način prehrane ili na neki drugi način poboljšati kvalitetu života. Drugi neće vidjeti da pati, ali duboko u sebi biće tužna i neće se tako brzo upustiti u novu vezu. Vrlo je moguće da će prema svakom sljedećem partneru biti prestroga i suviše sumnjičava.

VAGA

Za Vagu je prijevara kraj svijeta. Ona je beskrajno romantična i bez partnera je kao pola čovjeka. Teško se upušta u veze, a kada sazna da je prevarena, ona tone kao Titanik. To je takav udarac od kojeg će joj biti potreban čitav život da se oporavi. Čovjek koji ju je prevario za nju prestaje biti muškarac i gubi sav kredibilitet u njezinim očima.

On postaje mrav kojeg treba zgaziti, ljigavo stvorenje nedostojno čak i pogleda. Vaga se ne zaustavlja na tome. Njezin bijes i razočarenje vrlo lako može prenijeti na čitav muški rod, tako da će svakog sljedećeg tretirati kao smeće, ako ne riješi čvrsto da ostatak života provede sama.

Međutim, u samoći ona provodi mučno preispitivanje i analizu svih postupaka, izraza lica, riječi iz prošlosti koji su joj mogli nagovijeste ono što se sprema, a za koje je bila slijepa. Danima plače zatvorena u sobi, uz zvukeljubavnih pjesama. Ipak će zauvijek će sačuvati fotografiju tog čovjeka koji joj je slomio srce.

ŠKORPION

Ponosna Škorpion uopće ne može zamisliti tu situaciju u kojoj partner može poželjeti nekoga drugog osim nje. Zato je prijevara za nju traumatično iskustvo. Uzdrmava same temelje njenog bića i izvlači iz nje pravog psihopatu. Ona lomi stvari i smišlja osvetu koja će mu dati do znanja da s njom ne može tako da se igra.

U stanju je pusti da je godinama vodi ta želja za osvetom, ali ume i da je potisne. Može proći i dosta vremena dok slučajno ne iskrsne takva situacija u kojoj će doći njezinih pet minuta. Ako ga ne “ubiti” na licu mjesta kada sazna da je prevarena, Škorpion zauvijek odlazi, ali ne prije nego što uzme sve što joj pripada. Kad se strasti malo stišaju, počinje patiti, tužna je i razočarana, a samopouzdanje joj je narušeno, pa se dugo ne upušta u nove veze, osim u one kratke, zasnovane na fizičkoj privlačnosti.

STRIJELAC

Kada ženi – Strijelac kažu da je prevarena, ona to uopće neće ozbiljno shvatiti. Mislit će da je u pitanju šala ismijat se kao blesava. Čak i ako dobije potvrdu da joj se partner suviše zbližio s nekom drugom ženom, do samog kraja će vjerovati da je sve to na nekom naivnom razini i da tu nema nečega.

Kada se konačno suoči sa situacijom momentalno je obuzima bijes i tada ne odgovara za svoje postupke. Ona postaje svoja tamna strana i ništa vas od nje tada ne smije iznenaditi. Nakon toga ipak nastupa pomirenje sa situacijom. Smatrat da je možda i bolje što se sve to dogodilo, jer ju je spasilo od daljnjeg gubljenja vremena s pogrešnom osobom.

Ubediće sebe da je sretna što sad ima svu slobodu ovoga svijeta i sve vrijeme samo za sebe. Posvetit se karijeri i trebat će joj dosta vremena da se opet za nekog veže, ali će s bivšim vjerojatno ostati u dobrim odnosima, jer je prvobitna ljutnja brzo prođe.

JARAC

Žena – Jarac će dostojanstveno primiti vijest o prevari, ali će duboko u sebi patiti. Ona ne ulazi olako u veze pa se uvijek trudi oko svakog ljubavnog odnosa. Spremna je pretrpjeti mnoge krize i svađe, da preko svačega prijeđe, pa i preko prijevare. Ljudi smo, grešni smo.

Oprostit će sve dok vjeruje da je s čovjekom koji zaista vrijedi, koga poštuje zbog mnogih drugih stvari, koji je i dalje pažljiv prema njoj u svakodnevnom životu i koji je voli. Ona će se do samog kraja truditi da sačuva vezu i priznat poraz tek ako se više ništa ne može spasiti.

Ako partner napusti, zatrpaće se poslom da bi skrenula misli, počeće da uvodi promjene u svakodnevni život. Gorko iskustvo će joj poslužiti kao lekcija da ubuduće treba više radi na sebi kako bi postala bolja i vrednija osoba za negog “Gospodina Savršenog”, koji će kad tad naići. Neće se brzo upustiti u novu vezu jer će joj trebati vremena da ponovno počne vjeruje ljudima.

VODENJAK

Teško je predvidjeti kako će Vodenjak reagirati na vijest o prevari, budući da su ovi ljudi poznati po nepredvidljivim reakcijama. Ako već duže vrijeme mnogo toga nije funkcioniralo u vezi, to im može poslužiti kao dobar povod da se sve stavi točka. Sa bivšim će ostati u prijateljskim odnosima i kada se sve okonča, više neće spominjati ništa vezano za to.

Ako su u nekom slučaju živjele u uvjerenju da im u ljubavnom životu cvjetaju ruže, pa ih na zemlju spusti vijest o prevari, opet postoje različiti načini na koje Vodenjak može reagirati. Ako je u pitanju bio samo seks, možda će biti spremne prijeći preko toga bez mnogo buke, ali će ipak s vremena na vrijeme “kljucati” partnera u mozak zbog toga.

Ako se ispostavi da partner prema toj drugoj ženi ima neka osjećanja, njezin povrijeđeni ponos neće joj dozvoliti da olako prihvatiti situaciju. Ozlijeđena Vodenjak ne želi imati ništa s osobom koja ju je razočarala, pa je izbacuje iz života, naglavačke.

RIBE

Romantične Ribe vjeruju u vječnu ljubav. Sklone su bajkovitom zamišljanju i doživljavanju stvarnosti, pa ih prijevara može potpuno izbaciti iz ravnoteže i razvejati sve iluzije o sretnom zajedničkom životu do smrti. One ne skrivaju svoju patnju pa provode dane i noći plačući, a jedina tema o kojoj s drugima razgovaraju je njihova veza.

Onog tko im je bio nevjeran zaobilaze u širokom luku i trude se da se prema njemu ponašaju kao da nema. Zapravo one tako otpočinju proces raskida udaljavanjem malo po malo i postupnim hlađenjem odnosa. Prvo pakiraju stvari i odlaze na duži odmor sa drugaricama dok se stvari ne slegnu. Nerijetko se tješe velikim količinama hrane ili alkohola, pod čijim utjecajem često partneru šalju čas bijesne, čas nježne sms poruke.

Ohrabrene mirisom slobode, počinju tražiti novi posao u drugom gradu i malo po malo odlaze zauvijek. Cijeli proces biva još brži ako odmah nalete na neku zanimljivu osobu u kojoj nalaze utjehu. Nova veza vraća smisao njihovom životu i vjeru u ljubav.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM