24sata-astro

HOROSKOP ZA MALIŠANE: Djeca bikovi su hedonisti, ovnovi vođe, rakovi dobri čuvari tajni

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Pred vama je horoskop koji otkriva kako svaki znak Zodijaka utječe na budućnost svog djeteta. Saznajte kakvo će biti vaše dijete i kako izvući ono najbolje iz njega.

DIJETE OVNA: ROĐENI VOĐA

Ogromnu životnu snagu kojom raspolažu Ovnovi projektiraju na svoju djecu. Zato ona i sama imaju toliko mnogo energije da ih je teško obuzdati i držati ih u granicama sigurnosti. Oni su uvijek vođe! Preziru pratiti druge. Njihove misli, ideje i akcije uvijek su radikalni. Poduzetni su i hrabri skoro do ruba ludosti.

Kad odraste, ono visoko cijeni plodove svog rada, ali uvijek smatra da ne dobiva onoliku satisfakciju koliku zaslužuje. Bez obzira na to koliko zarađuje, mislit će da je siromah! Troši slobodno, pretjerano, nesmotreno.

Djeca Ovnova rođeni su šefovi. Energični i ambiciozni, lako prenose te osobine na zaposlene. Suviše su impulzivni, pa čak i nemarni, zbog čega im nedostaje sposobnost da rade za sebe.

Ozbiljni su i vatreni u svemu što poduzmu. Rijetko se desi da ne završe ono što su započeli. Djeca Ovna, nažalost, sklona su porocima. Zato je na roditeljima da vlastitim primjerom plemenitog i dobrog ponašanja od malih nogu formiraju ispravne navike i stavove kod njih. Ova djeca vjerojatno su najupečatljiviji primjer presudne uloge navika i stavova stečenih u djetinjstvu na kasniji život.

Djeca Ovnova rođene su vođe! Preziru pratiti druge. Poduzetni su i hrabri do ruba ludosti.

DIJETE BIKA: VELIKI hedonista

Djeca Bikova prijateljski su nastrojena prema svima sve dok se ne zagriju za neku ideju koju smatraju ispravnom. Tada se dobrice pretvaraju u zadrte, ogorčene osobe. Teško ih je uvjeriti da su pogriješili. Ako netko ipak uspije u tome, pobjeđuje njihova urođena ljubav prema pravdi. Samo će ih argumentirana istina potaknuti priznati svoje pogreške. Imaju snažnu volju.

Strpljivi su i uporni dok ne postignu uspjeh u onome što su započeli. Iako su prijatni u društvu, imaju tendenciju da teže samoći i postanu sebični. Nesvjesno postavljaju barijere između sebe i drugih ljudi. Zato je teško postati blizak s njima.

Okrenuti su materijalnom. Sretni su kad sami zarade i vole moć. Često nasljeđuju imovinu od

roditelja. Žele bogatstvo da bi mogli uživati ​​u luksuzu, umjetnosti, glazbi, udobnosti … Hedonisti su i skloni su pretjerivanju u svemu, pa iu radu. Svoju ogromnu energiju nemilice rasipaju, zbog čega mogu se razbole.

Trebalo bi da ih roditelji uče štedljivosti, ali ne tako što će ih opominjati već kroz vlastiti primjer. Također, trebalo bi da im usade naviku vježbati jer su sami lijeni za to.

Teško ih je uvjeriti da su pogriješili. Ako netko ipak uspije u tome, pobjeđuje njihova urođena ljubav prema pravdi.

DIJETE blizanca: PRAVI POZITIVAC

Djeca Blizanaca su čudesno snalažljiva, pozitivna i komunikativna. Također, imaju nevjerojatnu sposobnost da se jasno izražavaju. U njihovom prisustvu razgovor nikada ne zamire! Zabavni su, svi ih rado slušaju i zato su uvijek dobrodošli u svakom društvu.

Vrlo brzo usvajaju znanja, dobro su informirani o većini stvari i događaja, imaju dobro pamćenje, tako da ono što su jednom usvojili nikada ne zaboravljaju.

Vrlo su ljubazni i ugodni, pa je lako dobro se slagati s njima. Lako se prilagođavaju najrazličitijim ljudima i okolnostima. Vole putovati i, uopće, prija im svaka promjena. Lako mogu postati žrtve laskanja.

Vrlo su razdražljivi i nervozni, lako se zabrinu za sve i svašta, a sve to se loše odražava na njihovo zdravlje. Roditelji ove djece trebaju biti tolerantni prema njihovim promjenama raspoloženja. Trebamo ih umire, umjesto da ih kritiziraju, kako bi, dok su mladi, mogli ojačati svoj moral. Treba ih učiti gimnastici i vježbama disanja. Obično su visoki, fini ljudi, brzog hoda.

Komunikativni, prilagodljivi, zabavni, inteligentni! Nije čudo što su omiljeni u društvu.

DETA RAKA: ČUVAR TAJNI

Djeca Rakova su stidljiva, povučena i osjetljiva. Treba im mnogo vremena da se sprijatelje s drugom djecom, a takvi su i kad odrastu. Zatvoreni su i teško puštaju druge da im priđu.

Istovremeno, znaju biti strogi i autokratski nastrojeni prema svojim prijateljima. Posesivni su.

Međutim, mora se priznati da imaju mnogo rijetkih i izuzetnih vrlina. Lojalni su i kao kolege, i kao partneri, i kao prijatelji. Sve što obećaju ispune. Pouzdani su, odgovorni i vrlo diskretni u svemu što rade. Apsolutno im se može vjerovati. Tajnu koja im se povjeri nikad ne odaju!

Promjene prebivališta, pozicija i zanimanja dosta su česte u životima ove djece. To, dakako, nije posljedica prevrtljivosti niti neozbiljnosti, čak naprotiv.

Djeca rakova jako su uporna kad imaju neke obveze ili preuzmu na sebe neki posao. Ne pokreću nasumično bilo što. U stvari, postoje situacije u kojima su previše oprezni. Kada postoji opasnost od ozljede, skoro da su kukavice. Inače ne vole riskirati. Često su anksiozni i puni briga.

Lojalni su, pouzdani, odgovorni i diskretni u svemu što rade. Apsolutno im se može vjerovati.

DIJETE LAVA: TEŠKA poštenjačina

Plemenitog i uzvišenog karaktera, djeca Lavova preziru podlost. Neće učiniti nešto nemoralno i pokvareno ni zbog kakvog interesa. Po prirodi su jaki, au ljubavi vatreni. Sve bi učinili za

one koje vole.

Lojalni su prijatelji iu dobru iu zlu. Oslonac su svima. Lavovi svojoj djeci prenose jaku snagu volje, tako da su oni obično u stanju savladati sve prepreke i nedostatke na životnom putu.

Imaju vlastito mišljenje i ništa ih ne može natjerati da ga promjene. Nikada ništa ne rade rutinski. Vitalni su, dobri su čelnici i puni su entuzijazma.

Lavovi svojoj djeci prenose i dobro pamćenje. Sve ove vrline imaće ona lavovska djeca u čijim je natalnim kartama Sunce dobro aspektovano. Ako im je Mars loše postavljen, priroda im se mijenja. Tada postaju razmetljivi i nadmeni, nevjerni prema partneru, a nelojalni prema prijateljima.

Glavna mana djece Lavova je preka narav. Srećom, ne inate se dugo i, kad shvate da nisu u pravu, spremni su da se izvine. Velikodušni su čak i prema svojim najvećim neprijateljima.

Djeca Lavova preziru podlost. Neće učiniti nešto nemoralno i pokvareno ni zbog kakvog interesa.

DIJETE DEVICE: empatični CINIK

Djeca Djevica bila su pod djelovanjem velike količine razuma svojih roditelja, pa su postala empatična prema drugim ljudima. Druga strana medalje je njihova ciničnost, kritizerstvo i skeptičnost prema svemu što nije znanstveno dokazivo i što ne može objasniti zdravorazumski.

Sami prilično lijeni i naviknuti da do svega dolaze lako. Spremni su pomoći drugima, ali i da majstorski manipuliraju onima koji su im podređeni. Zbog ovog posljednjeg često izazivaju trajna neprijateljstva prema sebi.

Kad se sprijatelje s nekim, onda su vrlo dobri i odani prijatelji. Loše položen Merkur u natalnoj karti djeteta Djevice donosi mu mnoge promjene okruženja, nove saveze, nova prijateljstva i poznanstva.

Ova djeca, kad odrastu, odgovorno traže načine i sredstva za stjecanje financijske, socijalne i ekonomske sigurnosti. Genijalni su i svestrani. Vole nauku, posebno ih zanima kemija, medicina

i higijena. Skloni su hipohondriji. Obično im fali snaga volje da se izvuku iz bolesti, bilo stvarne ili imaginarne.

Spremni su pomoći drugima, ali i da majstorski manipuliraju onima koji su im podređeni.

DIJETE VAGE: prevrtljivi FANATIK

Dijete Vage: Prevrtljivi fanatik Djeca Vage su vrlo revnosna u svemu što rade. Posvećuju se vlastitom hobiju, školi, zanimanju i svemu što rade sa žarom i entuzijazmom koji isključuje sve ostalo. Oni nemaju sposobnost rasute pažnje, već se fokusiraju do maksimuma. Problem je što je njihova usredotočenost, ma koliko bila snažna, kratkog daha.

Nakon nekog vremena oni se odjednom i neočekivano zainteresiraju za nešto drugo, potpuno suprotno od onoga čime su dotad bili opsjednuti.

Tada napuštaju ono što su radili i posvećuju se novoj stvari s podjednakim žarom i strašću. Ovo je, u stvari, jedna od njihovih najvećih mana, jer teško uspijevaju završe do kraja bilo što.

Stalno mijenjaju ciljeve i iznova nastavljaju s velikom upornošću traže način da ga ostvare. U prirodi ove djece izražene su dvije potpuno suprotne osobine. Jedna je veselost i optimizam, a druga mrzovolja i melankolija.

Zato su nekada na sedmom nebu, čili i vedri, a onda iznenada, bez ikakvog razloga, postaju zabrinuti kao da nemaju nijednog prijatelja na svijetu. U osnovi su ljubazni, blage naravi, ne tjeraju

inat. Vole svakojaka zadovoljstva, umjetnost i glazbu.

Čas su čili i vedri, čas zabrinuti i melankolični kao da nemaju nijednog prijatelja na svijetu.

DIJETE ŠKORPIJE: VELIKI BORAC

Djeca čiji je jedan od roditelja Škorpion uvijek su spremna na borbu i imaju spremne argumente za sve! Ne zadovoljavaju se polovičnim rješenjima ni u jednoj oblasti života i uvijek idu iz krajnosti u krajnost.

Oni koji pokazuju dobre strane roditeljskog znaka veoma su konstruktivni, sposobni, otresiti, iskreni. Neumorni su radnici, uvijek spremni žrtvovati sebe u korist drugih. Bune se protiv ugnjetavanja i nepravde. Vjerni su i požrtvovni prijatelji.

Ona djeca kod koje dominiraju loše strane roditeljskog znaka postaju demagozi, lijeni su i odbijaju raditi, potiču druge na anarhiju i razaranje. Nepredvidljivog su temperamenta, sarkastičnog jezika, pa bi zato njihovi roditelji trebalo što ranije da ih uče samokontroli i ljubaznosti.

Imaju živu maštu, jasan i prodoran um. Zrače posebnim magnetizmom, što ih čini vrlo privlačnim osobama. Čini se da su najviše zadovoljni u vojsci, gdje postoji oštra i stroga disciplina. Posebnu pažnju roditelji trebaju obratiti na njihovo seksualno vaspitanje i higijenu. Ova djeca bila bi odlični kirurzi, ukoliko u njima ne prevlada destruktivna stranica Škorpiona.

Imaju živu maštu, jasan i prodoran um. Zrače posebnim magnetizmom, što ih čini vrlo privlačnim osobama.

DIJETE STRELCA: BUDUĆI STUP DRUŠTVA

Kakva će osoba postati dijete Strijelca, najviše ovisi o tome koji će dio prirode roditeljskog znaka u njemu prevladati. Dijete može biti sportski tip, hazarder, veliki hedonista ili savjesna i pouzdana osoba.

Može biti sklono posljednji novac straći na kockanje, da bez skrupula zadovoljava sve svoje želje, apetite i strasti. S druge strane, može postati idealista plemenite i dobronamjerne duše.

Ako u njemu prevlada dobra strana Strijelca, ovo dijete biće nježno i simpatično, a porast će u nekoga tko može biti stubdruštva. U tom slučaju, ima šanse da vrši časne državne ili crkvene funkcije.

Kako god bilo, ova djeca uvijek su ponosna i samouvjerena. Uglavnom nastoje izbjeći svađu. Ponekad se revnosno i hrabro bore za druge koji su ozlijeđeni i slabi, pa ih to čini zadivljujućim odvjetnicima.

Odlični su sugovornici, imaju brze, duhovite i uvijek spremne odgovore na svako pitanje. Dobra memorija i zanimljiv način pripovijedanja držaće njihove prijatelje uvijek budnim i zainteresiranim.

Uglavnom nastoje izbjeći svađu. Ponekad se revnosno i hrabro bore za prava povrijeđenih i slabijih.

DIJETE JARCA: STVORENI DETEKTIV

Ova djeca imaju nisku razinu životne energije dok su mala, ali kasnije postaju nevjerojatno uporna. Često dožive duboku starost. Podložna su prehladama, padovima i ozljedama. Djeca Jarca obično su stidljiva u prisustvu nepoznatih osoba, ali kada se naviknu na njih, pokazuju svoju dominantnu prirodu i nastoje sve oko sebe prilagode vlastitoj volji.

Ljubomorni su i uvijek sumnjaju u motive drugih ljudi. Koliko je ovo loše, toliko je dobro ako rade detektivski posao. Potomak Jarca pratiće trag s nepogrešivim instinktom i nepokolebljivom upornošću, dok god postoji i najmanja šansa za uspjeh.

Dobro je biti prijatelji sa Jarčevima, a loše ako od njih naprave neprijatelje. Teško praštaju stvarne, ali i imaginarne uvrede. Ako jednom poklone svoje prijateljstvo i povjerenje, dosljedni su u tome. Ambiciozni su i imaju sjajnu izvršnu sposobnost zbog neobično jake koncentracije.

Rođeni su lideri i organizatori i ne vole primati naređenja od drugih. Ako su u podređenom položaju, pesimistični su i razdražljivi. Nemaju sklonost sklapanju braka. Teško se emotivno opuste čak i ako odluče ući u brak.

Rođeni su čelnici. Ne trpe naređenja! Ako su u podređenom položaju, pesimistični su i razdražljivi.

DIJETE VODOLIJE: OBITELJSKI ČOVJEK

Djeca Vodenjaci su prilično stidljive i povučene prirode. Vole se bave obiteljskim biznisom i uvijek uspijevaju nađu način da im bude bolje u životu. Na miran i skroman način stječu mnoge prijatelje.

Obiteljski život im je obično idealan. Uglavnom su privrženi, ljubazni i spremni prilagoditi svoje mišljenje voljenoj osobi samo da sačuvaju harmoniju. Njihova naklonost je konstantna, imaju snažan mentalni sklop, dubinu uma i izraženu intuiciju.

Talentirani su za znanost, književnost i filozofiju. Iznimno su uporni u svemu što rade, zato i uspijevaju u svemu što je na duge staze.

Obično su omiljeni među svojim suradnicima i ponosni su na poštovanje drugih. Oni vas ili vole ili ne vole. Učinit će sve za one koji imaju njihovu naklonost, ali su zato vrlo tvrdoglavi. Kad jednom formiraju loše mišljenje o nekome, teško ga mijenjaju. Vrlo su osjetljivi na energetske i mentalne promjene u bliskom okruženju, čega obično nisu svjesni. To, međutim, može i pozitivno i negativno utjecati na njihovo fizičko zdravlje.

Spremni su se prilagode voljenoj osobi samo da sačuvaju sklad.

DIJETE RIBA. MIROLJUBIVI EMOTIVCI

Djeca Riba su osjetljiva na promjene raspoloženja u svom okruženju. Zato je važno da ih roditelji čuvaju loših utjecaja prijatelja, rođaka, poznanika … Apsorbovaće podjednako i dobro i zlo.

Miroljubivi su. Radije trpe ozljede nego se bore za vlastita prava. Ovo nije posljedica njihove ravnodušnosti, već lijenosti. Roditelji trebaju im od najranijih godina dodjele kakve-takve obveze kako bi im formirali radne navike.

Bolje da tada nauče biti marljivi nego da to uče kad odrastu. Kada jednom počnu raditi, mnogi će biti iznenađeni njihovom metodičnošću i djelovat kao da su zadatak završili s vrlo malo uloženog truda.

Iskrenost je još jedna od vrlina djece Ribe. Oni su obično pouzdani i nikada neće otkriti povjerene tajne. Srdačni su i simpatični, i to će im donijeti mnogo prijatelja. Vole jesti, uživaju u bogatim i skupim stvarima, skloni su piću. Roditelji trebaju im usade štedljivost i kontrolu apetita. Ukoliko uspiju im nametnu dobre navike, biće zdravi, čili, poštovani i voljeni.

Srdačni su i simpatični, i to će im donijeti mnogo prijatelja.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM