HOROSKOP VAS OTKRIVA: Evo kako svaki znak POKAZUJE DA VARA PARTNERA

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Škorpioni će odati pogled, Strelčevi sami priznaju prijevaru Blizanac će uvijek imati izmišljeni alibi kako bi vas uvjerili da nema teorije da je nevjeran …

Ovan postaje svadljiv

Ako Ovan vara, to znači da im ne posvećujete dovoljno pažnje, a to mogu raditi i iz osvete ako su mnogo povrijeđeni. Kad prijevare, postaju uznemireni. Muškarac će vas iz čista mira verbalno napasti, a žena Ovan će prigovarati u vezi s izgledom, često će se svađati i govoriti da niste isti kao prije. Ako idu da se se nađu s ljubavnikom ili ljubavnicom, brzo će izjuriti kroz vrata.

Bik mijenja navike

Pripadnici ovog znaka u prijevaru se upuštaju zbog rutine u odnosu, ali i uslijed jake seksualne privlačnosti prema nekoj novoj osobi. Iako vješto skrivaju osjećaje, Bikove otkriva iznenadna i pretjerana briga o izgledu (kupovina nove odjeće ili često odlaženje kod frizera ili u teretanu). Nagla promjena navika, češći izlasci i skrivanje mobitela dovoljan su razlog za sumnju.

Blizanci uvijek imaju alibi

Pripadnici ovog znaka varaju onda kad nema šanse da se to sazna, ili ako im nije stalo do odnosa u kojem jesu. Kad varaju, vrlo su mudri, brzo misle i paze na svaki potez. Nerijetko angažiraju prijatelje da im služe kao alibi. Uvjereni su da ih ne možete uloviti u preljubu, pa se vremenom opuste. Zaskočite li ga i na brzinu mu postavite zamku s nekoliko križnih pitanja, zbunit će se i tako se otkriti.

Rak se udaljava od partnera

Nema nekog univerzalnog razloga za prijevaru kod Rakova, ali jedna stvar je kod njih sigurna – oni ne žele izgubiti sigurnost partnera, ali ni ljubavnika. Njegovo nevjerstvo otkrivaju česti izgovori da je umoran i opterećen obvezama. Često će odbijati seks i tako se emotivno udaljavati od partnera. Počne li neumjereno trošiti novac, postanite oprezniji.

Lav ugađa partneru

Pripadnici ovog znaka najčešće varaju zbog seksa i uzbuđenja. Kad to rade, pred partnerom glume da je sve u redu. Postat će savršeni partneri, pa će muškarac Lav svojoj dragoj ugađati na sve moguće načine, a žena će mužu pripremati najdraža jela i uvijek biti dotjerana. Nevjerstvo neće priznati čak ni ako ih uhvatite na djelu, još će vas napasti što ste uopće i pomislili na to.

Djevica napada partnera

Djevica se u prevaru najčešće upušta jer je razočarana u svog partnera i zato što zapravo više ne želi biti u tom odnosu, ali još nije osmislila kako će izaći iz njega, pa će na to natjerati drugu stranu. Kad varaju, uvijek će za sve imati alibi, ali će postati vrlo kritični i ironični i stalno će isticati vaše mane. Ako žena Djevica počne izbjegava seks, to je dovoljan razlog za sumnju.

Vaga kao zaljubljeni tinejdžer

Pripadnici ovog znaka nimalo nisu imuni na prevaru, au nju se upuštaju isključivo ako se zaljube. Kad varaju, ponašaju se bukvalno poput zaljubljenih pubertetlija. Stalno se sređuju, tuširaju se i presvlače, a raspoloženje im je na visokoj razini. Sve će učiniti da sakriju prevaru, a ako, ne daj bože, partner za nju sazna, reći će mu da je u pitanju samo flert.

Škorpion to radi planski i smireno

Pripadnici ovog znaka varaju iz mnogo razloga, a kad se usude se upuste u tako nešto, to govori samo jednu stvar – da su sigurni da se to nikad neće otkriti jer su uvjereni u svoje sposobnosti zataškavanja. Škorpion vara vrlo mudro i smireno. Muškarci će redovito spavati s partnericom i neće gubiti interes za nju, a ženske pripadnice ovog znaka odaće zaljubljeni pogled.

Strijelac bi se raspravljati

Oni varaju onda kad više nisu sretni s partnerom i kad im nedostaje fizičke privlačnosti. Otkriće ih često filozofiranje. Muškarac Strijelac će ponavljati da je veza postala monotona, a pripadnica ovog znaka partneru neće ništa braniti i propagiraće ravnopravnost. Ali prije nego što partner sumnje potvrdi dokazima, Strelčevi će sami priznati nevjeru.

Jarac vara, ali ne dugo

Jarčevi će varati ako ih partner stalno uzima zdravo za gotovo i ako se osjećaju jadno u odnosu. Tad se upuštaju u aferu koja će im donijeti sigurnost i utjehu. Upuste li se u nevjeru, to može biti i kraj dosadašnje veze jer im strašno smeta što su razapeti na dvije strane. Ako je riječ o prolaznoj avanturi, njihov partner za nju najvjerojatnije nikad neće ni saznati.

Vodenjak se odaje

I muškarci i žene Vodenjaka, ruku na srce, ne varaju često, ali ako to rade, to će svom partneru skoro i nacrtati. Bit će vrlo nezainteresirani za odnos, govoriće dvosmislene izjave o budućnosti, predlagat da imaju otvorenu vezu ili u njoj naprave malu pauzu. Žena Vodenjak govorit da joj treba više druženja i da je veza počela je guši, a na svaki pitanje o nevjeri reagirat obrambeno.

Ribe nisu dosljedne

Ribe mogu vole više partnera odjednom i da se prema svima odnose isto. Umeju lako se izgube u vlastitim lažima, a najbolje ćete ih razotkriti ako malo popiju. Tad će progovoriti o svemu, a sutra će, naravno, sve poreći. Ako im je partner da dokaz, histerisaće i past će u depresiju, ali ga ipak neće ostaviti.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €

Status Astrologa

Astrologija uživo

Astrologija ima jasniji pogled na položaj u životu i životnim okolnostima, što je neprocjenjiva pomoć za uspješnije funkcioniranje.

Tarot online telefonom

Otvaranje tarota daje vrlo brz i jasan odgovor na određeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta prikaz je neba i rasporeda planeta i zvijezda u vrijeme našeg rođenja.

Numerologija

Broj vašeg životnog puta jedan je od najutjecajnijih numeroloških aspekata u cjelovitoj znanosti o numerologiji.

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

Igor Pavluković

Aleksandra Arizanović

Milana Kolarov

Marija Tarot

I mnogi drugi, najbolji na Balkanu

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

1,73 KN

2,96 KN

SRBIJA

48 RSD

ŠVAJCARSKA

0,78 CHF

AUSTRIJA

1,08 €

NEMAČKA

0,49 €

1,19 €

BiH m:tel

1,4 KM

MAKEDONIJA

53,1 MKD

ŠVEDSKA

10 SEK

SLOVENIJA

1,16 €

CRNA GORA (fix)

1,01 €