24sata-astro

HOROSKOP: Saznajte sve o rakovima!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje.

Rak – ličnost i karakter

Duboko intuitivan i sentimentalan, rak može biti jedan od najizazovnijih znakova zodijaka za upoznavanje. Emocije raka su izuzetno jake, a kada je riječ o obitelji i kući ništa im nije važnije. Suosjećajan i empatičan, rak je vrlo privržen ljudima koji ga okružuju. Za osobe rođene u znaku raka odanost je ključna riječ.

Za raka, obitelj i kuća su ključ. Vodeni znak, kao škorpion i ribe, upravlja prvo osjećajima i potrebno mu je da se osjeća sigurno prije nego Vas pusti blizu, kako bi izrazio svoja najdublja osjećanja. Često su to empatični ljudi, sposobni suosjećaju s

Vaši bolom ili patnjom cijelog svijeta.

Vladajuća planeta Mjesec navodi raka da se čudno ponaša prema ljudima koji su skloni izravnom pristupu. Ali rak ne pokušava biti manipulator. On samo ima potrebu da Vas veliča prije nego što se osjeti dovoljno sigurano, kako ne bi riskirao vaš odbijanje. Mjesec mu daje sposobnost psihičkog proboja koji rak može razviti tijekom života, ako tako izabere.

Za rakove je karakteristično kretanje na sve strane. Ovi ljudi su u stanju izokola iznose svoj problem, prije nego pređu na stvar, što ih čini teške za spoznati. Zahtijeva se dodatna pažnja dok iznose priču na svoj način. Važno je ne prekidati ih, jer postoji mogućnost da se u svoj oklop uvuku zauvijek. Ukoliko žele ostati sigurni i zdravi tijekom života, trebalo bi da se više pozabave organima u predjelu trbuha i grudi.

Problemi s probavom se često javljaju u starosti.

Problem nastaje kada je rak suviše osjetljiv, za svoje dobro, ili pokušava preuzeti sve probleme ovog svijeta. Umjerena suosjećajnost je jedna stvar, ali biti toliko odan nekoj osobi da gubiš sebe, nije zdravo. Težiti nekoj sredini i ravnoteži u svim stvarima pomoćiće mu da dostigne najbolje rezultate za sebe i za ljude kojima želi pomoći. Pored vode se osjećaju najudobnije i to im pomaže da prodru u prošlost da se ne bi nepotrebno vezivali.

Rak – ljubav i sex

“Osjećam” je ključna riječ za raka i to je vrlo očito kada je u pitanju ljubav. Nježan i brižan, rak će pokazati svoju osjećajnost bez imalo razmišljanja. Za partnera biraju osobu koja je u mogućnosti da ih što bolje razumije. Površan ili previše ambiciozan partner nije dobrodošao za osobu rođenu u znaku raka. Rak kao ljubavnik će tražiti podjednako intuitivnu osobu. Rak je posvećen partner koji voli djecu i brak za cijeli život.

Rak – prijatelji i obitelj

Tradicionalni i puni majčinske ljubavi, rakovi će biti odlični roditelji. Zapravo svi aspekti obitelji su za ovaj znak na prvom mjestu. To se može vidjeti u njihovim domovima i posvećenosti dužnostima u kući. Prirodni rakovi su često spremni prijeći preko sukoba ličnosti kada je u pitanju obitelj zbog njihove velike povezanosti. Što god da treba uraditi za obitelj rakovi će im biti na raspolaganju, gdje god se u tom trenutku nalazili. Oni su duboko sentimentalni i skloni ka marljivom čuvanju obiteljskih uspomena netaknutih. Prenošenje iskustava na nove generacije im je omiljena razonoda.

Kada je u pitanju prijateljstvo osoba rođena u znaku raka je vrlo korisna. Gotovo uvijek su spremni pružiti ruku prijateljstva, naravno ukoliko se to ne kosi s obiteljskim obvezama. Vrlo poštuju prijatelje i često su vrlo slični.Osobe koje uživaju u kućnom druženju će im biti na vrhu liste prijatelja.Njihova intuitivna priroda gdje je važnije srce od glave čini ih vrlo suosjećajnim, ali isto tako zbog toga ih je ponekad teško razumjeti. Vrijeme je lijek za to.

Rak – karijera i novac

Rak može biti jako uporan skoro koliko i osetljliv. Kada neki posao treba biti urađen, zavrnu rukave i vrlo uspješno ga završe. Punim sjajem sijaju u obavljanju poslova njege, ili kao medicinske sestre. Odličnu karijeru će napraviti i kao domaćice, vrtlari ili novinari. Veliki patriotizam im daje odličnu bazu za bavljenje politikom. Iako imaju vrlo malu potrebu da se osjećaju kao da prave razliku, ipak im je od velikog značaja kako bi se osjećali ispunjeno.

Kako sigurnost tako je i novac od velikog značaja za jednog raka. Zarađivanje novca im ide vrlo lako, isto kao i njegovo trošenje. Rak nije veliki rasipnik novca, u stvari je daleko skloniji investiranju i gledanju kako raste iz dana u dan. Mnogi rakovi gledaju novac kao statusni simbol, zato im je puno novca na bankovnom računu vrlo bitna stvar. Rak je vrlo snalažljiv i vrlo dobro upravlja svojim vremenom i novcem.

Rak – najbolje okruženje

Rak će se osjećati najugodnije kod kuće u blizini obitelji, poznatih stvari i dragih prijatelja.

Rak – osobine

snaga
Suosjećajan, emotivan, žestoki zaštitnk voljenih, ustrajan.

slabosti
Manipulativan, podložan neizravnim konfliktima, vezan za prošlost, nesiguran.

karizmatične oznake
Srednje građe, okruglo lice, istaknute grudi, sklonost ka preuzimanju odgovornosti.

voli
Relaksaciju u blizini vode, umjetnost, hobi vezan za kuću, dobar obrok s prijateljima, pomaganje voljenima.

Ne sviđa mu se
Strance, otkrivanje osobnih stvari, kritiku.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM