24sata-astro

HOROSKOP OTKRIVA KAKVA STE “udavača”: Rak je prava žena i domaćica!

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Veliki broj žena brine o tome kada će se udati, ali vjerovali ili ne, i muškarci razmišljaju o toj temi. Dugo proučavaju svaku ženu prije nego što se odluče ući u brak s njom.

OVAN

Pored nje se prosječno muško osjeća kao žensko, jer ona sve može učiniti bar duplo bolje od vas. I nikada vam zbog toga neće zamjeriti – uvijek će raditi, stvarati, nadati se i hrabriti vas i kad bi vam sve druge rekle da ste običan mlakonja.

Otvorena i iskrena od vas neće praviti budalu. Neka to slučajno ne pokuša ni bilo tko drugi! Uz nju ne treba brinite o neprijateljima, jer će oni pobjeći glavom bez obzira kad uvide kakva aždaja vas čuva. Vi ste njeno blago.

Djeca joj nikad neće biti razmažena i od malena će ih učiti kako trebaju boriti za vlastite ciljeve. Sve što traži od vas je da vjerujete u sebe, bar onoliko koliko ona vjeruje u vas. A toliko joj dugujete, zar ne? Samo uz nju i nikog više najzad ćete shvatiti što znači biti pravi muškarac.

BIK

Sve što radi, radi bar duplo temeljnije od vas. Uz nju ne postoje propusti i nepredviđena razočarenja. Prepustite joj svoj novac i budite sigurni da ste ga oročili u banci koja će vam ga bar dvostruko uvećati. Umorni ste i boli vas glava? Prepustite se njenim rukama koje će vam pokazati tajne opuštajuće masaže. I nikad, nikad nemojte sumnjati da će vas napustiti kad je teško.

To je žena koja bi vas kilometrima nosila ranjene kroz pustinju, nepokolebljivo kao deva. Sve što od vas traži su česti pokloni, a to je zaista sitnica, zar ne? S obzirom da ona ipak pravi najljepše. Djeca su joj mentalno i emocionalno stabilna, puna vedrine. Kako i ne bi uz takvu majku?

BLIZANCI

Sve što misli, misli bar duplo bolje od vas. Uz nju u stvari i ne morate razmišljati, prepustite joj se s povjerenjem i otkrit ćete svjetove. S njom je svaki novi dan kao novi život. Niste znali da u vama čuči jedno razigrano dijete? E sad znate, dok se osvježeni i vječno mladi pitate čime ste zaslužili toliku sreću.To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu ume da pruži smisao. I da … puna je iznenađenja.

Kad ste najmrzovoljniji, iznenadit vas kartom za Kup prvaka. Sve što traži od vas je da i vi nju ponekad iznenadite, a vi nećete biti nemaštoviti, zar ne? Djeca joj od malena idu uporedo u bar dvije škole i imaju bogata interesovanja.

RAK

Sve što osjeća, osjeća bar duplo intenzivnije od vas. Uz nju ćete najzad spoznati sto to znači imati pored sebe pravo žensko. Umeće u vama da pokrene lavinu sentimenata, tako da vam više neće biti potebni kanali za odrasle.

S njom imate sve … od komedije, preko horora do drame. Ne morate čak ni idete u kazalište, imat ćete ga osobno u kući. A tek kuća? Živjet ćete u oazi iz tisuću i jedne noći, okruženi najukusnijim jelima, koja ce čekati aranžirana “samo za vas” kad se vraćate umorni sa posla. Pa kako ne bi ste hrlili takvoj ženi? Djeca su joj svetinja, najvažnija stvar u životu. Teško onom tko pokuša im učini nesto nažao!

Sve što od vas očekuje je da je mazite i pazite … zar ne shvaćate koji ste srećković?

LAV

Sve što je ona je ono što se nikad ne možete ni nadati da ćete biti. Jer ona je vaš život, vaša svjetlost, vaš nadahnuće. S njom niste običan čovjek, vec supermen, jer kako bi ste inače uopće imali takvu ženu pored sebe? Obožavat je, jer nikad neće morati uradi ama baš ništa posebno, da bi je obožavali. I uvijek ćete se pitati u čemu je kvaka?

Sve što radi za vas, radi cijelim svojim bićem. Nećete sresti ženu koja će vas velikodušnije voljeti od nje. Kad se ljuti, ljuti se najljepše na svijetu. Kad zahtjeva, svaka njena želja za vas je zapovijed.

Uz nju ćete najzad spoznati šta je nesebična i prava ljubav, zar ne shvaćate da ste jedan od rijetkih? Sve što od vas traži je da je obožavate, a šta je to u odnosu na zanos koji vam pruža? Djeca će joj biti uvijek u svemu najbolja … uostalom kao i majka.

DJEVICA

Sve što zna, zna duplo bolje od vas. I vas će naučiti sta znači saznati. Život će vam biti oslobođen iluzija i neće postojati ništa više što bi vas moglo zaustaviti na putu ka uspjehu. Uz nju ćete imati veliku karijeru.To je žena koja će vas najzad pustiti da se bavite za vas značajnim stvarima, bez inzistiranja na suvišnoj sentimentalnosti.

Njoj je ljubav u djelima, ne u riječima. Bolesni ste? … ne treba vam liječnik, tu je ona i njen dubok osjećaj odgovornosti. Sve što traži od vas je da budete istiniti i vrijedni, a ona je to isto tako duplo više od vas. Djeca su joj dobro organizirana i obično najbolji đaci … pametna na mamu.

VAGA

Ona zna što su sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Ona je čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke s vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete živce i vratiti vjeru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje pola čovjeka. Sve što trebate učiniti je da ne dopustite ni da ona bez vas bude pola žene … ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Obično je lijepa i graciozna, ai kad nije osjećat ćete se bar duplo ružnije i nezgrapnije od nje. I ne samo to, umijeće od svega oko sebe da napravi sklad i ljepotu.

Djeca su joj omiljena u društvu i velike estete. Uči ih da je tata Bog.

ŠKORPION

Ona nije žena, već čarobnica koja vas je omađijala od prvog trenutka. I budite sigurni, unaprijed vas poznaje bar duplo bolje od vas. Da bi vas usrećila – popeće vas na najviše vrhove ispunjenja, da bi vas očeličila – bacit će vas u najdublje ponore iskušenja … ali jedno je sigurno … vi više nećete biti običan ćovek, već junak poput Ahila ili Hektora, spreman i život da založi za samo jedan njezin osmijeh.

Ako za utjehu, i ona bi svoj život dala za vas. Dokažite joj da ste toga vrijedni. Prođite hrabro sa njom kroz sva iskušenja i nikada, nikada je nemojte izdati. Naučit što je prava predanost i strast, tako što ćete strastveno voljeti njeno srce, tijelo i duh. Uz nju ćete saznati sta je strast odanosti. Sve što traži od vas je da joj dopustite da vam vjeruje. Djecu ce od malena učiti da su predodređena za velika djela.

STRIJELAC

Mozda vi mislite da i imate nešto sreće, ali budite sigurni da je ona ima troduplo više od vas. I to ne zato što ste joj se vi “dogodili”, već zato što je toliko mudra, plemenita i odvažna, da su je bogovi izabrali za svoju miljenicu. Ne morate više igrate igre na sreću, jer će uz nju zivot naglo početi vas zasipa svojim darovima – bićete srecćiji, ispunjeniji i bogatiji nego što ste ikada bili prije nje.

Uz nju će vam ostale žene djelovati kao prefrigrane mačke, jer će samo ona uspjeti vam oslobodi srce potpunom iskrenošću. I ne dobivate samo ženu, već i najboljeg prijatelja na svijetu, koji vam želi dobro više nego sebi.

Uzdizaće vas svojim iskrenim odobravanjem, urnisaće vas svojim britkim umom … jedno je sigurno, s njom je život avantura. Ona je u srcu putnik, istražitelj dalekih svjetova i pružit će vam ruku da i vama pokaže sve ono za što ste bili uskraćeni dok niste sreli nju. Nemojte ni slučajno pokušavati je sputa! Ona je vatrena ždrebica. Sve što traži od vas je da i vi budete njen pametni pastuh … da li čuli za Pegaza? Djeca su joj iskrena, puna optimizma i vjere u sutra … na mamu.

JARAC

Da li znate pred kim stojite? Budite sigurni da ćete uskoro i dobrovoljno kleknuti, kada budete shvatili o kakvoj sedam radi. Ono što bi svakom prosječnom muškarcu slomilo kičmu, ova dama će iznijeti tako nenametljivo idostojanstveno, da ćete se zapitati da li je uopće dostojni?

Ako zaključi da jeste, budite sigurni da će vaša ljubav gorjeti postojano i toplo, kada sve ostale budu sagorjele. Održavat je plamen njene odgovornosti, dužnosti i posvećenja. S njom svaki dan neosjetno postajete sve bolji i bolji … dok jednog dana ne shvatite da ste od krastave žabe postali princ koji uživa poštovanje i autoritet svih oko sebe.

Ona je to znala dok ste jos bili žaba, a koliko se dama usuđuje voli žabca? Vidite li da njena mašta ne priznaje nerealne fantazije, jer ona uvijek zna krajnji ishod stvari. Sve što traži od vas je da pokažu karakter i istrajnost, a ona će vam rado dati primjer, jer to posjeduje bar dva puta više od vas. Kao majka je stroga ali pravedna. Djeca će joj jednog dana vladati sobom i svijetom oko sebe.

VODENJAK

Kad upoznate ovu gospođicu (jer ona je to uvijek ma koliko godina imala), osjećat ćete se kao zatvorenik koji je najzad osjetio dašak slobode. Ništa ne brinite. Ona će lako skinuti sve vaše okove i pokazati vam kako će to svijet izgledati za stotinjak godina. Nije vam potreban vremeplov, Spilberg ili znanstvena fantastika … sad imate nju.

Ipak ona ne pripada samo vama, već svima, a opet nikom. Uz nju ćete naučiti što to znači biti druželjubiv i human, jer je u stanju napraviti bliskog prijatelja i od šefa korporacije i pekara preko puta. Ona se ne bori za sebe, nego za sve ljude, pa i za vas. Ako ste rasli kao samac, postat će vam nezamjenjiva poput brata ili sestre.

Najzad ćete moći da joj povjerite sve tajne, koje bi svakog drugog šokirale, ali ne i nju … ona je i sama mistična i svjesna da je potpuno drugačija, a vi ste bar jednim dijelom, čim vas je izabrala. Sve što trebate raditi je da joj nikad ne govorite kako treba da misli i živi svoj život, ai zašto bi ste kad je tako inspirativna. Djeca je obožavaju, zato što umije da gleda svijet njihovim očima. Jednog dana neki od njih će postati pravi genijalci.

RIBE

Evo žene koja je sve, a opet ništa. Sve zato što je sve ono što ste uvijek željeli imati, nista – zato što nikad ne mozete zaista da je imate. Ona vam izmiče kao sirena koja vas zavodljivo doziva da potonete na dno oceana, umjesto da plovite sepureci se poput Titanica. Ah, što je taj sjaj vanjskog svijeta, ako nema mora ljubavi?

Samo najhrabriji mogu potpuno zarone u takve dubine … možda ste to vi? Ako jeste, samo ona i nitko više će vas voljeti odavde do vječnosti takvi kakvi jeste, ne očekujući ama baš ništa mijenjati. Njezina svestranost i bujna mašta napraviće od vas svakog dana novog čovjeka.

Za nju nema propao slučaj, samo čovjek kome je potrebno njeno iscjeljujuće prisustvo. Ipak nemojte biti toliko bahati da to zloupotrebite, sjetite se da vas ona poput sirene može odvući u dubine iz kojih je teško izroniti. Sve što traži od vas je brinuti o njoj, a šta je to kad pored sebe imate najženstveniju ženu na svijetu. Pomoć joj da djecu nauči sta je disciplina, a ona će od nje naslijediti umjetničke darove.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 €

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK