24sata-astro

HOROSKOP OTKRIVA: Evo što vas najviše uznemirava i vodi u bolest

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Znate li da se opustite ili reagirate previše impulzivno i time izazivate bolesti? Provjerite kakvi ste: Ovan brzo gubi kontrolu, Blizanci previše pričaju kad su ljuti, Strijelac je preveliki optimist …

OVAN

Za vas ništa lakše nego izgubiti kontrolu kada ste suočeni sa stresnom situacijom. S obzirom na to da vam je skoro nemoguće izbjeći povremene eksplozije, pokušajte naučiti kako se suzdržite. Kada ste u prilici da prasnete, brojite polako do 20, što je prilično stara metoda, ali koja uvijek pomaže.

Alternativno rješenje bi bilo da odmah prošetate ili učiniti nekoliko vježbica. Kada bijes počne splašnjava, počnite s relaksacijom, kao što je sporo i ravnomjerno disanje.

Napetost najčešće osjećate u tjemenu, čelu i mišićima vilice.

Uz pomoć tehnika relaksacije prvo morate naučiti da opustite ove dijelove tijela. Ali prije svega treba eliminirati nepotreban stres iz svog života, tako što ćete uvidjeti da nisu svi tako brzi i bistri kao vi. Nekima je potrebno više vremena za objašnjavanje prije nego što zadovolje vaš visoke standarde.

BIK

Vi ste uglavnom smirena osoba, koja je skoro uvijek u stanju da se savlada, ali i vama se dogodi da prenaglite. U tim trenucima vaša eksplozija se može mjeriti s nuklearnom bombom.

Do sukoba najčešće dolazi kada vam se suprotstavi netko još tvrdoglaviji od vas. S obzirom na to da je vaše ponašanje, kada se razbjesnite, neugodno za sve oko vas, povremeno sebi dajte oduška kroz fizičke vježbe i smireni razgovor o svojim osjećajima.

Napetost vam je najčešće izražena u vratu i čeljusnim mišićima. Gornji dio leđa također trpi kada napetost duže traje. To je uzrokovano tenzijom u vratnom dijelu kralježnice. Kada osjetite da nailazi nervoza, počnite s dubokim disanjem i opuštanjem mišića, da biste što prije opustili najugroženije dijelove.

BLIZANCI

Vi pucate od energije, koja se ponekad pretvara u napetost. Kako ste stalno u potrazi za novim iskustvima i izazovima, i mnogo toga započinjete u isto vrijeme, kada dođete u stanje stresa skloni ste da kažete ono što inače ne bi trebalo. Inače, vi uvijek imate mnogo toga reći kada ste ljuti.

Morate uvidjeti da ništa ne dobivate nerviranjem zbog beznačajnih stvari. Ako predosetim da ćete iskočiti iz svoje kože, zastanite na trenutak, razmislite o neželjenim posljedicama, koje vaš riječi izrečene u bijesu mogu imati. Kada ste pod stresom napetost vam se akumulira u predjelu ramena, prsnog koša, ruku i dlanova.

Pri prvom nagovještaju sukoba započnite s dubokim disanjem. Čim osjetite da ste nervozni, usporite disanje i počnite s relaksacijom mišića da biste olakšali tenziju u najugroženijim dijelovima. Što češće grijte ruke.

RAK

S obzirom na to da ste pretjerano osjetljivi, vrlo lako dolazite u situaciju da budete pod stresom. Kada ste uznemireni u stanju ste svom snagom udarite na uzrok svog bijesa. Iako ste obično pasivni, možete vrlo dugo biti ljuti. Samo vas Škorpion u tome može nadmašiti.

Česte ljutnje ili osjećaj neprijateljstva izjedaju vas i mogu izazvati velike fizičke smetnje u vašem organizmu. Pokušajte shvatiti da je većina prijetnji koje primjećujete bezopasna. Samo ćete u tom slučaju uspjeti da se djelotvorno suočite i izborite s pravom krizom kada naiđe.

Napetost u vašem organizmu najviše se pokazuje u prsima i trbuhu. Stres negativno utječe na disanje i sustav za probavu. Kada osjetite da vam uznemirenost ili uzbuđenje rastu, počnite s abdominalnim disanjem. Vitalne dijelove tijela ćete opustiti uz pomoć tehnike opuštanja mišića.

LAV

Najčešći uzrok zbog kojeg se vi osjećate pod pritiskom je kada netko pokušava vas zasjeni ili ismije. S obzirom na to da ste okupirani svojim ponosom i očuvanjem svog dostojanstva, naviknuti ste na kontroliranje svog temperamenta, naročito ako bi vas eksplozija bijesa prikazala u negativnom svjetlu. Isto tako vas može iznervirati ako vas netko pokušava spriječiti da u nečemu uživati.

Ukoliko ipak pokušate radite normalno, a nalazite se pod prekomjernom tenzijom, efekti će se osjetiti na radu srca, vratu ili čak oslabljenom vidu. Sve što djeluje na srce ili cirkulaciju može povratno djelovati na čitav organizam. Stoga je stres opasnost za čitavo vaše tijelo. Čim osjetite da gubite kontrolu nad sobom, koncentrirajte se na pravilno disanje. Umirite se i svedite broj udisaja na 8 – 12 u minuti. Svakodnevno radite vježbe istezanja da bi vam kralježnica što duže ostala savitljiva.

DJEVICA

Iako djelujete relativno opušteno, i vi znate biti pretjerano uzrujani, osobito oko nekih detalja. Vi se mnogo više brinuti o svemu nego što ljudi oko vas mogu pretpostaviti.

Ukoliko frustracija traje pretjerano dugo, efekt na vaše zdravlje može biti vrlo ozbiljan. Možda biste se osjećali bolje ako biste pisali ponešto o onome što vas muči. To ne morate nikome pokazati ako ne želite. Važno je da uzrok vaš napetosti izađe iz vas.

Napetost djeluje na vaš živčani sustav i na organe za probavu, a rezultat je da vam je čitavo tijelo pod stresom. Kada osjetite da ćete se iznervirati, nađite neko mirno mjesto, makar samo u svojoj glavi.

Bez obzira na to gdje se nalazite, usporite disanje i trudite se da bude duboko. Svakodnevno šećite i radite lagane vježbe, što će povoljno utjecati na vaš živčani sustav, i naučiti vaše tijelo da se opušta kada je to potrebno.

VAGA

Vi ste jako osjetljivi na napeta stanja, naročito kada su ona uzrokovana osobnim odnosima. Vaš simbol je vaga, mada vas je moguće izbaciti iz ravnoteže ako dođete u sukob s onima do kojih vam je stalo. Uradićete skoro sve što je u vašoj moći da izbjegnete sukobe, ali ako ste stjerani u kut, borićete se kao ljuti tigar. Život bi vam bio mnogo jednostavniji kada biste prestali brinuti kako da svima udovoljite. Pokušajte radite ono što vas čini sretnim.

Napetost se obično koncentrira u leđima, u razini bubrega i blizu struka. Kada je kralježnica napeta, čitav organizam trpi. Svakodnevno radite vježbe istezanja da biste što duže održali kralježnicu elastičnom. Kada već vidite da se nerviranje ne može izbjeći, pokušajte s sporim i smirenim disanjem, tako da vam se trbuh diže kod svakog udisaja. Prakticirajte grijanje ruku ili da svakodnevno upražnjavate tehniku ​​relaksacije mišića.

ŠKORPION

Vaše emocije su toliko snažne i duboke da vi iu svakodnevnom životu pronalazite razloge za stres. S obzorom na to da ste tajanstveni i da žudite za tim da uvijek imate kontrolu, vi u sebi akumulirate mnogo napetosti koje nitko nije svjestan.

Ako sve svoje probleme suviše dugo čuvate u sebi, unutarnje ključanje je neminovno. Strah, ljutnja i frustriranost utječu na organizam da oslobađa destruktivne hormone, što kao konačni rezultat može imati ozbiljne psihičke poremećaje. Za vas je od vitalne važnosti naučiti kako se borite sa stresom, pomoću vježbi i smanjenja praga osjetljivosti.

Napetost se može odraziti i na vaš seksualni život, kao i na sustav za pražnjenje u organizmu. Kada osjetite da postoji mogućnost od stresne situacije, odmah započnite s abdominalnim disanjem i mišićnom relaksacijom, koji će vas najefikasnije osloboditi napetosti.

STRIJELAC

Vaš optimizam čini da ste rjeđe od drugih izloženi stresu. Vi znate se smijete svijim pogreškama, jednako slatko kao i tuđima. Oštri i prodorni komentari su vaš uobičajeni način da se izborite s onima koji vam dosađuju. Ono što svakako najviše mrzite su nečiji pokušaji da vam ograniči slobodu i neovisnost.

U tim situacijama ste zaista u stanju da se razbjesnite. Vi ste osoba koja na prekomjernu napetost reagira tako što se prepusti jelu i piću. Strijelci su skloni pretilosti, koja im se naročito povećava u stresnim razdobljima. Obilje jake hrane ili napitaka koji debljaju brzo će utjecati da vam povećati opseg struka i težina. Kada osjetite da ste razdražljivi, odmah započnite s pravilnim i dubokim disanjem. Istovremeno, ne zanemarujte mišićnu relaksaciju koja najbrže eliminira napetost.

JARAC

Vi predstavljate ekstremni slučaj samokontrole i orijentiranosti ka postavljenom cilju. Kako ste jako okupirani ostavljanjem dobrog dojma, naučili ste sebe da svoj temperament držite na uzdi, pogotovo ako bi vas pokazivanje ljutnje moglo prikazati u nepovoljnom svjetlu. Jako ste strogi prema sebi, pa je iu većini slučajeva napetost koju osjećate rezultat vaših preteških i prevelikih zahtjeva koje sami sebi postavljate. Opustite se ponekad, izađite u prirodu, osjetite miris cvijeća i vidjet ćete kako će napetost neprimjetno nestati.

U stresnim stanjima zglobovi vam se stežu ili vas bole. Kosti, koljena ili drugi zglobovi su u takvim prilikama podložni ozljedama, jer vaše kretanje je nespretno i lakše se može dogoditi da budete povrijeđeni. Pri prvom nagovještaju stresa počnite s dubokim disanjem i opuštanjem mišića, jer ćete tako najlakše eliminirati neugodne fizičke popratne pojave napetosti.

VODENJAK

Vi prilično čvrsto kontrolirati svoju narav i emocije. Iako volite promjene, vaši pogledi su uglavnom stabilni. Kako ste po prirodi intelektualna osoba, rado drugima opraštate njihove mane, nedostatke i hirove. Ali, ponekada vam ipak zasmeta i naljuti vas očigledna nepravda. Kada vas nečije ponašanje isprovocira i dovede u stanje napetosti, pokušajte sve razriješiti svojom izuzetnom vještinom smirenog i logičnog razgovora. Ako druga osoba nije spremna na razgovor, Distancirajte se od problematične situacije, ako je moguće barem mislima.

Vaš delikatni živčani sustav reagira negativno na stres, a to se dalje odražava na vaš um i tijelo. Vi često osjećate tenziju u nogama i donjem dijelu leđa. Skloni ste grčevima u nogama, koji su najčešće posljedica stresa. Kada osjetite da ste uznemireni, momentalno počnite s vježbama dubokog disanja i opuštanja muskulature. Posebnu pažnju obratite na noge i leđa.

RIBE

U stanju ste vremenom nagomilate toliko napetosti u sebi, da to može uništiti vaš emocionalno stanje i ugroziti vaš mir. Kako ste jako osjetljivi i pritom volite mir, vi nikada svjesno ne želite nikoga povrijediti, mada su konflikti ponekad neizbježni. Za vaš je dobro da ponekada date sebi oduška, jer u protivnom možete jednog dana ustanoviti da je cijena za suzdržavanje bila prevelika.

Stres ostavlja posljedice na vaš imunološki sustav. Limfni sustav je u organizmu borac protiv bolesti. Kada ste psihički ugroženi stresom, lakše ćete imati koje virusno oboljenje.

Uvijek si priuštite dovoljno odmora, naročito onda kada prolazite kroz životno razdoblje s puno problema. Izbjegavajte pretjerivanje u bilo čemu, pa iu emotivnoj sferi.

Kada osjetite da ste nervozni, idite na neko mirno mjesto, makar to bilo samo u vašim mislima. Odlutajte što dalje. Dišite duboko, opustite mišiće i olakšati svoju napetost. Održavajte svoj energetski nivo tako što ćete jesti namirnice koje sadrže malo masti i kolesterola. Obavezno vježbajte, bar tri puta tjedno. Težite emotivnoj ravnoteži.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM