24sata-astro

HOROSKOP I KARAKTER: Bik je odlučan, Škorpioni pravo lice otkrivaju samo najbližima

Facebook
WhatsApp
Twitter
Email

Otkrijte nešto više o sebi i drugima uz pomoć psiholoških porteta horoskopskih znakova.

Ovan
Provokativan, glasan, energičan i neustrašiv, Ovan je znak koji će posvuda biti primijećen.
Njegovo žustro kretsnje i živa gestikulacija odaju nervoznu osobu koju ne drži mjesto i kojoj uvijek nedostaje riječi da izrazi sve što osjeća.

I njegov hod odaje osobu koju ne drži mjesto i koja želi što prije stigde do cilja. Čini se da rođeni u tom vatrenom znaku na sve moraju reagirati, a kako redovito i bezazlenu kritiku shvaćaju kao napad ili izazov i reakcije su im burne. Za njih se vezuju brojne krajnosti, a odnosi s drugima najčešće im se vrte oko ljubavi i mržnje. Ne vole ništa osrednje, a nikad osrednje i ne daju. Iz sebe izvlače maksimum i dostojanstveno odbijaju mrvice – prijateljstva, ljubavi … Slove za tešku, tvrdoglavu i naprasnu osobu koja uvijek tjera po svom i sve gleda kroz svoju prizmu.

Tipičan Ovan rečenicu počinje s “ja”, u društvu je glasan i često nadmen, au poslovnim odnosima ne baš vičan suradnji. Premda mu prijatelji prigovaraju kako se previše hvali i uvijek ustraje na svom mišljenju, ipak je mnogo onih koji ga iskreno vole. Jer on je velikodušan, osjećajan, otvoren i pošten. Njegova drskost i pokoja uvreda bit će mu oproštena jer će svoju privrženost dokazati na drugi način.

Kad ga netko naljuti, reći će i ono što ne misli, samo da ga povrijedi. Brzo plane, ali bijes mu ne traje dugo. Nakon oluje koju je izazvao, ponovno je vedar – kao da se ništa nije dogodilo. Neće se ispričati, nego će pokušati iskupiti djelima.

Bik
Bik je odlučan, temeljit i uporan. Kao i ostali zemljani znakovi (Djevica i Jarac) racionalan je, oprezan i analitičan. Nije kao Djevica sitničav, niti je opsjednut karijerom kao Jarac; želi uspjeti, no nije mu cilj samo da raditi i biti uspješan – želi uživati ​​u životu, izgraditi dom, stekne obitelj, ostavi nešto iza sebe … Osjećaje dobro kontrolira, apsolutno je predan zadacima koje sebi zadaje, a stjecanje i posjedovanje ga najviše ispunjava. Ima jasne ciljeve koje želi dostigde, ali ne i snove, jer nije tip sanjalice, idealiste koji teži nečemu što se u njegovom vremenu ne može ostvariti. Vrlo je strpljiv, tvrdoglav i ustrajan, a od svojih ciljeva rijetko odustaje – jedino kad je razočaran.

Može danonoćno raditi bez predaha, ali isto tako poznaje i razdoblja velike lijenosti, nepokretnosti i malodušnosti. On je melanholik koji voli se prepušta uspomenama i ljubavnim maštanjima, zaboravljajući pritom na važne stvari mora obaviti. Svakako, ima dovoljno odlučnosti i snage da se na vrijeme trgne. Većinom je dobroćudan, no ne i naivan.

Prepoznaje one koje žele ga iskoristiti, a prema njima zna biti i izuzetno strog i grub. U društvu ne slovi za velikog pričalicu, nije ni posebno zabavan ni duhovit, ali voli osobe koje su takve. Prije je promatrač koji će iskreno podržavati dobar štimung, a po potrebi i počastiti čitavo društvo. Ne spada u rastrošne tipove, ali kada je riječ o osobnim zadovoljstvima – široke je ruke.

Blizanci
To je znak koji se ne može pohvaliti čeličnom voljom ni mišićnom snagom, ali su mu zato intelektualne sposobnosti izuzetne. Svestran je, naoružan znanjem, rječit, spretan, snalažljiv u svim prilikama. U društvu je uvijek nasmijan i vedar, raduje se novim poznanstvima, novim poslovima, bez problema mijenja navike i mjesto boravka. Prilagodiv je, redovito radi nekoliko poslova u isto vrijeme, može biti po čitav dan na poslu, a navečer čio i zabavan u društvu. Zna kako se treba ponašati u svakom društvu i majstor je za popravljanje raspoloženja namrgođenom šefu ili ljutitom partneru.

Muškim predstavnicima nisu strani kućanski poslovi u nekima su i spretniji od svojih partnerica! Žene se, pak, mogu nositi s muškarcima na svim “njihovim područjima” – od posredovanja u prodaji kompanija pa do priča o nogometu. Za muškarce Blizance može se reći da posjeduju ono što nedostaje većini muškaraca, a isto vrijedi i za žene. Ni jedan ni drugi nisu opterećeni svojim spolom, a niti muškim, odnosno ženskim društvom. U svim međuljudskim odnosima isstraju na prijateljstvu, na razgovoru, racionalnim objašnjenjima i uveravanjima.U svakoj situaciji će naći neku komičnu stranu, a čak će i neke prijeteće obračune doživjeti kao igru. Za Blizance se može reći da su poput male djece, ai većina ih se može pohvaliti mladenačkim izgledom i duhom iu zrelim godinama.

rak
Naizgled kruti, drski ili kontrolirani, Rakovi kriju složenu emotivnu strukturu i duboke unutarnje doživljaje. To su ljudi koji su sazdani od snažnih osjećaja i koji iznimno proživljavaju sve što se oko njih događa. Djeluju pasivno, oprezni su i tajanstveni. Poput bojažljivog raka povlače se u sebe čim opaze nekog nepoznatog jer ono što im je strano redovito doživljavaju kao prijetnju.

No, većina ih se ne brine i ne plaši toliko za sebe koliko za svoju obitelj, naročito za djecu. Imaju poseban osjećaj za zbrinjavanje potomstva, a isto i za očuvanje tradicije. Ne slove za agresivce, no kad su u pitanju oni koje vole, kao i njihova domovina, neustrašivo će stati u njihovu obranu.

Religiozni su, duhovne vrijednosti više cijene od materijalnih, a ljubav im je najvažnija! Istovremeno iu profesionalnom pogledu mogu mnogo dati. Kad imaju jasan cilj, uporni su i odlučni, ne troše vrijeme na izlaske, društvo i zabavu već su posve usmjereni na posao i obitelj. Imaju dosta poznanika, a malo onih koje zovu prijateljima. Prema njima su velikodušni i nesebični, a prema svima drugima nepovjerljivi. Po pravilu nisu skloni hvalisanju, čak će i pretjerati u samosažaljenju. Kad su u većem društvu i na nekom javnom skupu, osjećaju nelagodu protiv koje se bore hladnim držanjem, ciničnim primjedbama i pokojom “čašicom”. Oni koji ih poznaju vole ih zbog njihove velikodušnosti, osjećajnosti i brižnosti, povjerljivosti.

Lav
Lav je znak velike tjelesne i umne snage, velikih potencijala koje će nesumnjivo i iskoristiti na pravi način. Njegovi su apetiti ogromni, volja čvrsta, a samopuzdanje izrazito. On dobro zna što hoće, a i kako će to postići. Kako bi shvatili Lava treba osmotriti njegovu sredinu – privatnu, profesionalnu i socijalnu. Lav je onaj koji ima dominantnu ulogu, ili se barem trudi da je postigne. Sve što radi je od srca, ali i zbog nekog. Ponaša se kao glumac na pozornici; čak i kad je sam zamišlja da ga netko gleda i ocjenjuje.

Treba mu pažnja, divljenje, obožavanje, pljesak! Plodovi njegovog talenta i kreativnosti su ništavni ako nisu pod tuđim pogledima. Premda mu ne manjka samouvjerenosti i samopouzdanja, a egoizma ima napretek, previše je tašt pa ponekad ne može realno procijeniti situaciju. Zavidan je onima koji imaju više od njega, no pomoći će drugima kad primijeti da imaju određene sposobnosti. Voli biti pokrovitelj, inicijator i zaštitnik, vrlo je velikodušan u društvu, a naročito prema onima koji su mu lojalni i koje voli …

Bez njega bi svijet bio dosadan; on je taj koji će svemu dati veću dimenziju, jači začin i sjaj. Ne zanima ga ništa prosječno. Žudi za slavom i počastima, titulama, poklonima i pohvalama. Teži luksuzu, a ima nepogrešiv instinkt prepoznati prave vrijednosti. Vrlo je emotivan, bučan i bahat, često pretjeruje iu doživljaju i opisu nečega; ako nema dramatike, on će je izmisliti!

Djevica
Djevica uživa ugled vodećeg kritičara i računovođe Zodijaka. Njeni pripadnici su inteligentni, kritični, spretni i prilagodivi, a ono što im nedostaje je intuicija, instinkt, imaginacija i samopouzdanje. Djevice uče s lakoćom, imaju odlično pamćenje, a njihov praktičan duh želi znanje što prije primjeni u praksi. Zahvaljujući spretnosti i preciznosti izvijestit se u brojnim zanatima, a što se više posvećuju poslu, više se i distanciraju od drugih. Cijene točnost, vrlo su savjesni i odgovorni. Ne vole prenemaganje, snobove ni parazite.

Sve analiziraju, skloni su kritici jer teže savršenstvu, a toliko brinu o svakom detalju, da izgube uvid u cjelinu. Trebaju nekoga tko će ih poticati i hrabriti jer su dosta nesigurni. Izbjegavaju rizik, naročito kad je riječ o financijama. Dobro funkcioniraju dok se stvari odvijaju kako su planirali, no čim se dogodi neki raskorak, hvata ih panika. Premda djeluju hladno i odmjereno, vrlo su nervozni i zabrinuti.
Najčešće im se zamjera nedostatak osjećaja i privrženosti. Izvjesna hladnoća i distanciranost će mnoge privući, no kad se nakon nekog vremena ništa ne promijeni i njihovo će zanimanje prestati. Prema prijateljima su rijetko kad posve otvoreni, a čak i kad bi učinili sve za njih, ne znaju to da pokažu. Redovito imaju dobre poznanike dok prave prijatelje gube zato što misle da se uvijek može izračunati koliko tko daje, a koliko dobiva.

Vaga
Vaga je jedini predmetni znak Zodijaka. Njene dvije čašici u grafičkom prikazu moraju biti pod ravnomjernim pritiskom da bi postojala ravnoteža, a ravnoteža i sklad su upravo ono čemu teži taj znak. No, čim postoje dvije strane, postoji i neodlučnost, a to je osobina koja Vage možda najviše određuje. Vaga spada u najljepše znakove Zodijaka, a sigurno i najsrdačnije. Pripadnici ovog znaka su društveni vedri, drže do svog izgleda, ponašanja i lijepih manira.

Stalo im je da žive u lijepom i harmoničnom okružju. Vanjski izgled im je dosta bitan, često i previše. Vjerujući da se iza lijepe i njegovane fasade kriju vrijedna osjećaje, poklonit srce i povjerenje krajnje nepouzdanim osobama. I sami će hiniti dobro raspoloženje kad se osjećaju loše, a ružne podočnjake prekrit debelim slojem šminke ili će izbjegavati kontakte. Neki će ih zbog takvog ponašanja nazivati ​​dvoličnima i prevrtljiva, premda je istina da oni samo žele potisnuti sve negativno.

Obožavaju komplimente, poklone, a draže im je i laskanje nego iskrena kritika. Imaju mnogo poznanika, no ne i pravih prijatelja. Nerado pričaju o svojoj intimi, naročito ako imaju negativna iskustva. Gnušaju se grubosti, agresivnosti i primitivizmu. Kad se osjećaju ugroženo, ne brane se već bježe, obuzeti panikom i strahom. Sve je to potencirano kad su sami; kad je uz njih netko tko ih voli, osjećaju se jače i sigurnije.

Škorpion
Škorpion je znak koji vanjskim manifestacijama rijetko kad otkriva svoju burnu unutrašnjost i vrući temperament. Njegovi pripadnici su tajanstveni i suzdržani, a svoje pravo lice pokazuju samo bliskim osobama. Krasi ih istinoljubivost i velika energija, a najveća im je mana sklonost destrukciji i autodestrukciji. Vole humor, posebno “crni”, provokativni su i duhoviti, često cinični i sarkastični. Vladar Mars darovao im je natjecateljski duh i izdržljivost, pa dobro podnose svakojake uvjete i udare sudbine. Ne plaše se nepoznatog, što je nešto mističnije – to im je i zanimljivije. Međutim, ne vole promjene. Njihove najburnije reakcije događaju se onda kad stvari krenu drugačije nego što su zamislili.

Nedostaje im fleksibilnosti, pa umjesto da se prilagode novim uvjetima, uporno traže uzroke i najčešće krive druge osobe. Prema okolini se odnose dosta nepovjerljivo, a ljude ocjenjuju po intuiciji, prvom osjećaju. Vjeruju u snove i snagu podsvijesti, vole istraživati ​​nepoznata područja i da probaju nešto što je zabranjeno. U prijateljstvu, kao i ljubavi, su velikodušni, povjerljivi i odani. Također, vrlo su i osvetoljubivi, bez želje i volje da oproste onome tko ih je prevario. U mladosti su puni bunta i otpora prema autoritetima, često i skloni dekadenciji i porocima. Ne pristaju na život po tuđim pravilima, bune se protiv konvencija, malograđanštine i predrasuda. Vole novac, ali nisu škrti. Sve će dati onome koga vole i kome vjeruju.

strijelac
To je vatreni znak koji simbolizira daljine, putovanja, kozmopolitski duh i visoka moralna načela. Njegovi pripadnici su energični, otvoreni i nesputani, ne drže do konvencija i ne ostaju pored partnera kojeg više ne vole. To su pustolovi bez stalne adrese, svjetski putnici i istraživači, ljubavnici, putopisci, sportaši i diplomati. Dvostruke su prirode; privlači ih sve što uzvisuje duh i godi tijelu, mogu biti i asketi i najveći hedonisti. Imaju velike apetite, žele toliko toga naučiti, probaju … Bez mnogo razmišljanja se upuštaju u ljubavnu avanturu, opasan sportski pothvat ili pak rizičan posao. U duši su hazarderi; mogu sve staviti na kocku samo u jednoj sekundi!

U komunikaciji su vrlo otvoreni, nekad i previše izravni. Kažu što im prvo padne napamet, pitaju sve što ih zanima, a nekad i djetinje naivno pričaju o svojim planovima. U osnovi su pošteni i iskreni pa misle da su i drugi takvi. Velikodušni su, nekad i rasipni, vole luksuz, proslave, svečanosti i društvene skupove. Žele biti tamo gdje se nešto događa, prvi će se javiti kao dobrovoljci kad treba nešto isprobati ili pomoći drugome.
Privlači ih sve što je drukgačije; druge zemlje, običaji, kultura, jezici, a naročito egzotična područja. Uživaju u putovanjima, ne vole dosadne poslove, iritiraju ih malograđanske forme i tračarsko krugovi. Najviše od svega mrze ograničenje slobode, osjećaj da negdje moraju ostati ili nešto urade. Želi biti nesputani i slobodni poput ptice u letu, da se otisnu daleko, da vide svašta i drugima da pričaju o tome.

Jarac
Premda je pesimističan, depresivan i oprezan, uvijek hrli k uspjehu, naporno radeći da bi nešto postigao i imao. Nikad se ne predaje, a što je stariji čak je i bolji. Gomila iskustva, svoja i tuđa, uči na greškama, doškolava se i usavršava, pa se s pravom može reći da su zrele godine za njega najbolje. Pobuđuje interes zbog svog hladnog držanja, hoda visoko uzdignute glave ne mareći mnogo za ono što se oko njega događa.

No, to ne znači da ništa ne primjećuje. Prije je promatrač nego aktivni igrač, a to mu pomaže da bolje upozna okolinu i odluči kako će se postaviti. Vrlo je proračunat, osjećaje odlično kontrolira, a redovito se i ne uzbuđuje zbog sitnica.

Nema mnogo prijatelja, a one malobrojne koje tako može nazvati zasigurno poznaje jako dugo. Ne uzima ništa tuđe, a nerado i svoje daje. Neki će ga nazvati škrtim, no on je prije štedljiv i racionalan. Kad kupuje, kupuje malo, ali dobro – samo kvalitetne i postojane stvari. Žudi za moći, želi imati neki utjecaj i steći vrijedan kapital. Cijeni ljude koji su nešto postigli u životu, a lijeni ga posebno iritiraju.

Osobe koje imaju neki autoritet privlače ga poput magneta, au razdoblju dok ga sam ne stekne, rado će im se prikloniti. U djetinjstvu se divi starijoj braći i sestrama, jačim vršnjacima, roditeljima, učiteljima, a kad odraste obvezno je uz onog koji nešto znači u društvenom pogledu ili njegovoj sredini.

Vodenjak
Vodenjaci su duhovite i vedre osobe, prepune ideja i romantičnih zamisli, pomalo naivne. Sa svima žele biti u dobrim odnosima, a kako su tolerantni i iskreni, to im često i uspijeva. Razlikuju se ne samo od drugih znakova, već i međusobno. Staro je astrološko pravilo da nema dvije iste Vodenjaka, no ipak većina pokazuje neke osobine koje su im zajedničke. Prije svega, svaka Vodenjak želi biti drugačija. Čak i onda kad je sasvim prosječan, sebe će nastojati predstaviti na drugačiji način, a svoje misli i ideje kao originalne i neponovljive. Ima mnoštvo zamisli, no nedostaje mu smisla za praktično pa ako nema nekoga tko će mu u tome pomoći, od svih njegovih planova neće ništa nastati.

Zbog toga i djeluje najbolje u okviru nekog tima, gdje se sve postiže razmjenom ideja i zajedničkim radom. To je znak kojeg krasi altruizam i koji sve sukobe želi riješiti razgovorom. Gnuša se nasilja i agresivnosti, čak je iu ljubavnim odnosima trezven i miran. Nije ga lako isprovocirati, a glas najviše podiže kad su u pitanju međuljudski odnosi. Zainteresiran je za poboljšanje uvjeta života i povezivanje ljudi svih rasa, kultura i vjera. Prezire snobove i skorojeviće, a više od materijalnog bogatstva cijeni duhovne vrijednosti i intelektualna postignuća. Prošlost ga ne zanima, već budućnost – i to daleka. Vodenjak je futurist, biće avangarde koje je redovito jednom nogom ispred svog vremena, često neshvaćen i neprilagođen svom vremenu i društvenoj sredini.

ribe
Ribe slove za pasivan i promjenjiv znak koji može biti i vrlo tvrdoglav, uporan i dosljedan kad je u pitanju neki ideal ili osoba koju voli. Kao što u animalnom svijetu postoje velike i male ribe, tako i među Zodijačkim Ribama ima onih koje su vrlo opasne, kao i onih koji su takvima samo hrana! Poput riba koje plutaju vodenim prostranstvima i Ribe imaju gipke i meke pokrete, dok vanjski svijet doživljavaju kao zadan i ograničen.

U istraživanje takvog svijeta se bolje upuštaju kad su dio neke zajednice ili grupe. No, ono što ih je u početku privlačilo – biti dio grupe, kasnije im može predstavljati veliko ograničenje. Može se reći da čitav život balansiraju između prihvaćanja i suprotstavljanja ograničenjima.

U biti su vrlo proturječni; neka će ograničenja prihvatiti kao normalna, a nekad će se pobuniti i protiv uobičajenih obveza, kao što je odlazak na posao u isto vrijeme. Žive u svijetu satkanom od snova i mašte, au stvarnosti se ne snalaze najbolje. Redovito primjećuju stvari koji drugima neopaženo promiču; Ribe nisu zaokupljene detaljima, već cjelinom.

Krasi ih bujna mašta, kreativnost, intuicija i vizionarski duh, a nerijetko posjeduju i neke rijetke talente i sposobnosti. Najbolje rade u atmosferi mira i uzajamnog nadahnuća, jer sve negativne utjecaje duboko proživljavaju. Izražavaju se bojama, stihovima i plesnim pokretima, no često sami ne znaju istaknuti i iskoristiti svoje sposobnosti, već im treba pomoć nekog drugog.

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA telefonom

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Astrologija uživo

Astrologijom se jasnije sagledava pozicija u životu i životne okolnosti, što je neprocenljiva pomoć da se uspešnije funkcioniše.

Tarot online telefonom

Tarot otvaranje daje vrlo brz i jasan odgovor na konkretno postavljeno pitanje ili zamišljenu želju.

Natalne karte

Natalna karta je prikaz neba i rasporeda planeta i zvezda u trenutku našeg rođenja.

Numerologija

Vaš broj životnog puta je jedan od najuticajnijih numeroloških aspekata u okviru kompletne nauke o numerologiji.

Saznajte više o astrologiji kontaktiranjem astrologa koji će Vam pomoći da se uz razgovor, tarot i proricanje oslobodite štetne crne magije i unapredite Vaš život poznavanjem horoskopske karte.

ASTROLOZI - poziv do rješenja Vašeg problema

#SIGURNO

#BRZO

#POMAŽE

ASTROLOGIJA, TAROT TUMAČENJE I NUMEROLOGIJA

(Direktan poziv dodirom na broj telefona)

SRBIJA

120 RSD

HRVATSKA

0,46 EUR

0,63 EUR

ŠVAJCARSKA

1,99 CHF

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 €

mob. od operatera

BiH m:tel

1,4 KM

BiH BH Telekom

1,4 KM